Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşım kinaye yaparken hakaret etmemek lazım şakanın da yeri ve zamanı vardır yeri burası değil diyorum
öğrenmenin yaşı var diye bişey demedim bana da kimse bişey öğretemez demedim ki ben çoğu konuda doğru düzgün bişey bilmeyen sıradan bi insanım çocuktan bile birçok şey öğrenebilirim yani
kelimie oyunu yapma bana çok akıllısın ya orda sadece onu mu demiş hey Allah ım adamı sinir edersin sen en sevmediğim şeyle beni suçluyosun şimdi yaaa sabırrrr
kelime oyunu yapmadım sana sordum nerde aşağılama var dedim sen öğretme dedin

Bu akşamki oyunu yüzde yüzde 90 gönüllüler kazanıcak Oflaz bu sefer gider umarım :T: ama Anıl'ı söyleyebilir büyük ihtimal

kelime oyunu yapmadım sana sordum nerde aşağılama var dedim sen öğretme dedin
hepsi aşağılamadır o mesajların tabi şaka falan diyor ama gereksiz bi şaka olmuş
ayrıca arkadaş hümanist kelimesinin anlamını sen bilmiyorsun şahsi fikrime göre
hümanistlik adamlara karşı olur gerçekten iyi insanlara karşı olur turabiye karşı değil haksızlığa karşı değil
hasan eğer sonuna kadar bu çakalların karşısında susmadan bişey demeden devam etseydi o zaman gözümden düşerdi çok geç kaldı ve bence hala beklenen tepkiyi vermiyor o kadar sabırlı ki nasıl dayanıyor büyük sabır var adam da
oyun esnasında o kadar laf söyledi çakallar dönüp cevap vermedi aynı şekilde şu adamın hassas noktası nedir ya nolur turabi damarına basında kendini kaybedip sizi gömsün oraya tek isteğim bu :D
hasan onları dövsün 1.falan olmasına gerek yok
bunu çirkefte olsa nihat doğan yapardı işte nihat doğan olsaydı turabinin esamesi okunmazdı ah nihat ah çeneni 2 gün daha tutamadın :D

Bu akşamki oyunu yüzde yüzde 90 gönüllüler kazanıcak Oflaz bu sefer gider umarım :T: ama Anıl'ı söyleyebilir büyük ihtimal
İnşallah anıl elenir adam bi işe yaramıyor sakatsın işte hadi yürü git kardeşim Allah Allah :d boşu boşuna yer kaplıyor

hepsi aşağılamadır o mesajların tabi şaka falan diyor ama gereksiz bi şaka olmuş
ayrıca arkadaş hümanist kelimesinin anlamını sen bilmiyorsun şahsi fikrime göre
hümanistlik adamlara karşı olur gerçekten iyi insanlara karşı olur turabiye karşı değil haksızlığa karşı değil
hasan eğer sonuna kadar bu çakalların karşısında susmadan bişey demeden devam etseydi o zaman gözümden düşerdi çok geç kaldı ve bence hala beklenen tepkiyi vermiyor o kadar sabırlı ki nasıl dayanıyor büyük sabır var adam da
oyun esnasında o kadar laf söyledi çakallar dönüp cevap vermedi aynı şekilde şu adamın hassas noktası nedir ya nolur turabi damarına basında kendini kaybedip sizi gömsün oraya tek isteğim bu :D
hasan onları dövsün 1.falan olmasına gerek yok
bunu çirkefte olsa nihat doğan yapardı işte nihat doğan olsaydı turabinin esamesi okunmazdı ah nihat ah çeneni 2 gün daha tutamadın :D
hümanistlik yazdığın şey değil. yukarda da yazdım biraz wiki bak hasan diye. hümanist kelime manası Allahı yok sayan herşeyi insanın yapabileceğine inanan bir anlayis. ateizm daha gelişmiş anlayışı (vadideki Kara cnn de bir programa katılmıştı orda demişti burda tartismistik hani onun inaci gibi birsey) ama hasanin yanlış kullandığı manaya da baksak humaniatlik karşı taraftan bağımsız insanın içinde olan bir şey. kişiye göre humaniatlik olmaz. zaten gerçek manasıyla da hasanin kullandı manasıyla da yanlış bir düşünce

wiki ye bakmayanlar için hümanist ligin tanjmi:

Hümanizm terimsel tanım açısından "sevgi" içermez. Daha felsefi ve bilimsel bir temeli ifade eder. Türkçe karşılığı "insan-merkezcillik"tir. Yani tanrı-merkezcillik geri plana atılır ve bir anlamda reddedilir, insan-merkezcillik esas alınır. Bu kavram psikolojik derinliği olan sübjektif bir kavram (sevgi ve benzeri duygu durumları) değil, felsefi temelli objektif bir kavramdır. Örneğin bir fiilin değerlendirmesinde "tanrının/tanrıların hoşnutluğu" değil "insana faydası/hoşnutluğu" esastır. Bu açıdan da sekülarizmle sıkı bir ilişkisi vardır. Yine kanunların düzenlenmesinde tanrı-merkezcilliği değil insan-merkezcilliği önermektedir.

Adının Türkçe anlamı insancılıktır (human). Genelde deizm, ateizm ve agnostisizm ile bütünleşebilir ama hümanist anlayış bunlar için değildir. Hümanizm, bu tür doğaüstü güçlerin varlığıyla ilgilenmeyen etik tabanlı bir görüştür. Seküler bir hayat duruşu ilkesi ve her otorite karşısında insanı özgürleştirme çabası hümanizmin tanımıdır.

Mera ettiğimden değil şaşırtıyorsun insanı Hırbo ve yardakçısını savunuyorsun ne diyim sana hamza neyse uzatmim fazla :D
neyse zorla turabici yapma niyetin var ama ben almayayım))) hasani yermek turabici yapmaz insanı. bileydim bukadar tepki olacak hasaniniza bir şey demezdim)))

@beyazsoy Hasan eleştirme demedim sen hep değişik anlıyorsun Söylediklerimi yahu iyi oku yazdıklarımı

Yav ne Hasanı be adam dün yatarak oturdu birde üstüne Turabi ve Hilminin getirdiği oyunun ödülünü de yedi.Hümanist bilmem ne diyor gidip Turabiyi ünlülerin içinde rencide ediyor yetmiyor alçak diyor yetmiyor kötü biri diyor birde ben sana karşı birşey söylemiyorum diyor.Adamın dediklerini hepsi yalanladılar.Nasıl olsa hem 1. oldum hemde karnım doydu edasıyla gidip kankisiyle dedikodusunu da yapıyor.Birde Hasan masum diyorsunuz @beyazsoy @takas

@beyazsoy Hasan eleştirme demedim sen hep değişik anlıyorsun Söylediklerimi yahu iyi oku yazdıklarımı

iyi de ben bir haftadır ekstra yaptığım şey hasani eleştirmen ki geçen hafta konseyde konuşması sonrası hasani eleştiriyorum bir bakın ondan sonra bi öylesin bir böyle demeler başladı)))

yukarda yazdım hümanizmi inanmayan gogglda orda. hümanizmi bile bilmeden entellik taslayan birini elestirmeyecek miyim. turabiden çok bana sallıyorsunuz)))

iyi de ben bir haftadır ekstra yaptığım şey hasani eleştirmen ki geçen hafta konseyde konuşması sonrası hasani eleştiriyorum bir bakın ondan sonra bi öylesin bir böyle demeler başladı)))

yukarda yazdım hümanizmi inanmayan gogglda orda. hümanizmi bile bilmeden entellik taslayan birini elestirmeyecek miyim. turabiden çok bana sallıyorsunuz)))
hasan ben hümanistim falan dedi mi
çakalların çakallıklarını söylemesi onun kötü olduğunu mu gösteriyor boş boş konuşursan tabi sana saldırırız dün başka bugün başka konuşuyosun
adam dilsiz demi onlar her haltı söyleyecek adama sataşacaklar o da susacak çok beklersiniz öyle bi dünya yok

Sana sallamıyoruz sadece diyoruzki tutarlı değilsin bazı söylediklerinde ve eleştirilerinde kötü bişey demedik sana

Sana sallamıyoruz sadece diyoruzki tutarlı değilsin bazı söylediklerinde ve eleştirilerinde kötü bişey demedik sana
sabahtan beri konuşuyoruz. ne konuda tutarsizim bir örnek ver. onu konuşalım. dediğim gibi geçen haftadan tek farkım hasan ve sebebini de yazdım başka??

hasan ben hümanistim falan dedi mi
çakalların çakallıklarını söylemesi onun kötü olduğunu mu gösteriyor boş boş konuşursan tabi sana saldırırız dün başka bugün başka konuşuyosun
adam dilsiz demi onlar her haltı söyleyecek adama sataşacaklar o da susacak çok beklersiniz öyle bi dünya yok
dolu sen konuşursun tabi)) hasan defalarca ben humanistim dedi

Hümanistsin dediklerinde ben Allah'à inanıyorum diyebilirdı Hasan. Madem kendini çok savunmak istiyor orada da cevabı verseydi.:)))
Ben Son bölümde duymadım dediğini ama yüzüne karşı kaç kere denildigini duydum...

sabahtan beri konuşuyoruz. ne konuda tutarsizim bir örnek ver. onu konuşalım. dediğim gibi geçen haftadan tek farkım hasan ve sebebini de yazdım başka??

dolu sen konuşursun tabi)) hasan defalarca ben humanistim dedi
Tuturmuşun hümanizim diye sabahtan beri Hasan birşey yapamamasına rağmen içi boş eleştiriler

Tuturmuşun hümanizim diye sabahtan beri Hasan birşey yapamamasına rağmen içi boş eleştiriler
aynen bence o yarışmada hasan eleştirilicek en son kişi :)

Eminim o yarışmada haksızlık yapan insanlar bir gün o kadar çok pişman olacaklar ki...

Son düzenleme:
yaptıklarının aksini savunuyorsun yaz. ben madde madde aklımda kaldıkça yazdım. sen bu yazdıklarım yanlış diyorsan fikrini görenek yoksa hasana saldırıyon demek ile sabahtan beri yol alamadık)))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...