Küstüm bu sefer valla da küstüm kalbimi alman zaman alacak.aaa valla şaka yaptım yaa
Küstüm bu sefer valla da küstüm kalbimi alman zaman alacak.aaa valla şaka yaptım yaa
ciddimisin sen yemin ederim şaka yaptım yaKüstüm bu sefer valla da küstüm kalbimi alman zaman alacak.
Beni sevdin miOylarımı kullandım.
Geçen haftaya göre daha kolay yaptım sıralamamı. Favorilerim Sezen Aksu, MFÖ, Yalın ve MaNga oldu. Gerisini de oylar açıklanırken görürsünüz artık.
Yalın ve ben sana teşekkürlerimizi sunuyoruz.Oylarımı kullandım.
Geçen haftaya göre daha kolay yaptım sıralamamı. Favorilerim Sezen Aksu, MFÖ, Yalın ve MaNga oldu. Gerisini de oylar açıklanırken görürsünüz artık.
malesef dudu arabayla kapışamaz cnm araba 90lı yılların tartışmasız en iyi ve 2. bir versionuda 2003 yılında çıkarak hem 90 hemde 2000lı yıllara her 2 dönemede farklı farklı damga vurmus bir parça eski nesilde yeni nesilde bilmeyen yoktur adını duymaları yeter oy vermek içinVaay meluna bak 😱 @Çiğdem- in araba parçasını atıştırma niyetine yerim ben
Şaka yapıyorum. Bak resmi değiştim beğendin miciddimisin sen yemin ederim şaka yaptım yaaT
@denizz19 bu Yalını ve Mustafayı eleyelim biz öncemalesef dudu arabayla kapışamaz cnm araba 90lı yılların tartışmasız en iyi ve 2. bir versionuda 2003 yılında çıkarak hem 90 hemde 2000lı yıllara her 2 dönemede farklı farklı damga vurmus bir parça eski nesilde yeni nesilde bilmeyen yoktur adını duymaları yeter oy vermek için
Ne dudusu ya Araba varken Gökhan Civcivmalesef dudu arabayla kapışamaz cnm araba 90lı yılların tartışmasız en iyi ve 2. bir versionuda 2003 yılında çıkarak hem 90 hemde 2000lı yıllara her 2 dönemede farklı farklı damga vurmus bir parça eski nesilde yeni nesilde bilmeyen yoktur adını duymaları yeter oy vermek için
ohh bee beğendim çok güzel o saçların niye kabarık duruyor öyle😉Şaka yapıyorum. Bak resmi değiştim beğendin mi
Seni severim, şarkını da sevdim. Ama puan yeri ile ilgili bir şey söylemem. Bekle ve gör.Beni sevdin mi
Benim saçlarım kıvırcık bonus zatenohh bee beğendim çok güzel o saçların niye kabarık duruyor öyle😉
Eyvallah ciğerparemSeni severim, şarkını da sevdim. Ama puan yeri ile ilgili bir şey söylemem. Bekle ve gör.
10 dakıkadır gülüyorum yaaa çok yaşa cnmŞaka yapıyorum. Bak resmi değiştim beğendin mi
bonusmuama önceki resimde gayet iyi duruyorduBenim saçlarım kıvırcık bonus zaten
Ben de sana ve Yalın'a ricalarımı sunuyorum.Yalın ve ben sana teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Düşmanımın düşmanı benim dostumdur hesabıKatılıyorum seninle finale kalalım
O daha kısa haliydi şuan uzadıbonusmuama önceki resimde gayet iyi duruyordu