Atamadıki saygısız bile diyemedi kekeledi Hasan baba lafı oturttu adamın hası yaturabi hasana gol attı en son olarak
hilmucem o bakışıyla turabiye birinci olduğu için yanaştım demekti olsn ona oldu yancı oldu survivor birincisi)))Aynen o sinsi o iki yüzlü bakışlar nası belli etti kendini
Neler demediki aga mutlaka izlemelisin Hırbo yerin dibine girdi ordan çıkamadıHasan neler dedi özet geçseniz.
Hasan'ın konuşmalarını tekrar nerden bulup izleyebilirim. Dünkü Karadayı'nın finali kadar heyecanlıydı.Reklam girdi
Aynen. Hayatta en çok yancılardan tiksiniyorum.Turabi'den çok Hilmi'nin gitmesini istiyorum.
Çok iyi dedin agaHasan'ın konuşmalarını tekrar nerden bulup izleyebilirim. Dünkü Karadayı'nın finali kadar heyecanlıydı.
Acunn.com koyarlar mutlakaHasan'ın konuşmalarını tekrar nerden bulup izleyebilirim. Dünkü Karadayı'nın finali kadar heyecanlıydı.
Varya suratıni bir görsen hilminin , resmen başı öne eğildi !!! Allahım sen ne büyüksün yarabbimTurabi'den çok Hilmi'nin gitmesini istiyorum.
şimdi bu kadar laf söyledin turabiye yapması gereken turabiye aday göstermesi lazım. ayrıca hasan ben kişisel konuşmadım diyor))) kendi dedi ben hayatta ikinci kez birine kötü diyorum dedi. yani turabiye kişisel söylemiş oluyor. taner diyecek Hassan doğal olarak ama turabi bu golü kullanacak sürekliAtamadıki saygısız bile diyemedi kekeledi Hasan baba lafı oturttu adamın hası ya
Tam üstüne bastın. Piyon işte.Aynen. Hayatta en çok yancılardan tiksiniyorum.