Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TURABİ ''BİZE ALLAH'TAN KORKMAYI ÖGRETTİLER KULUNDAN DEĞİL HASAN !!! YİYOSA BENİ KOYARSIN KARŞISINA !!!

Anca 1.olduklarında mı dalıyorlar?Buna asla katılmıyorum.Daha 2 hafta önce Begüm 1. filan olmadan ne laflar etti unutmayalım lütfen :D @olizvel

@Maskeli Fedai Turabi'ye büyük destek vardı hani. :))))))) Ergenlerle olmuyormuş demek ki bu işler halk adam gibi adam Hasan'a sahip çıktı. :))))))

Dominik Cumhuriyetinden Hasan yaptığı konuşmayla bağımsız adaylığını ilan etti

süper yorumlar :F

CAMOKO 1.mi oldu obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :oley::oley::oley::oley:

işte adamım helal lan helal böyle adamı gömer camoka turabi hilmicem taner ve diğerleri siz camokayı tanımadınız daha oyunlarda gömdüğü gibi şimdi sms te de gömmüş ulan ne sevindim be çoktandır bu kadar sevinmemiştim bu bölümü izlemek için sabırsızlanıyorum adeta :D
gelde şimdi sınav çalış :D

bi rekor kırılacaksa onu survivorda camoka hasan kırar
arkadaşlar kısaca ne dedi o direk dansçısına biri özetler mi

:F
c1e9e08338662af985124e0f1d0a9451.jpg

@Bully @Billy Kane @beyazsoy @takas @RevaN @eskici @Yiğitt @HachiKo @china_shangai @ @sürgünüm @Cengo @hayret bi şey @ABAY_06 @olizvel @xemrexxx @kaan955

CAMOKA 1.mi oldu obaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :oley::oley::oley::oley:

işte adamım helal lan helal böyle adamı gömer camoka turabi hilmicem taner ve diğerleri siz camokayı tanımadınız daha oyunlarda gömdüğü gibi şimdi sms te de gömmüş ulan ne sevindim be çoktandır bu kadar sevinmemiştim bu bölümü izlemek için sabırsızlanıyorum adeta :D
gelde şimdi sınav çalış :D

bi rekor kırılacaksa onu survivorda camoka hasan kırar
arkadaşlar kısaca ne dedi o direk dansçısına biri özetler mi
Nerdesin be aga ya sevincimize ortak ol acayip mutluyuz :Z

Site çökecek birazdan,herkes yüksenmesin bi kişi bakıp söylesin. :D

%90 taner sondan bir önce zaten. :F

TURABİ ''BİZE ALLAH'TAN KORKMAYI ÖGRETTİLER KULUNDAN DEĞİL HASAN !!! YİYOSA BENİ KOYARSIN KARŞISINA !!!

Hasan sen birleşmeden sonra gidip Nihat Altinkayayi yazdin.Korkak

@Bully güzel bir Hakan avatarı bul şöyle janjanlısından hemide onu koysun :A

Turabi'ye şuan o kadar gülüyorum ki anlatamam. Çaresizce çırpınırcasına o kadar laf ettin beni yaz gibi bir şeyler söyledi. E iki hafta önce Begüm seni yerin dibine soktu neden onun ismini yazmadınız. Fırsatını yakalamışken Hasan'ı gaza getirip Sahra'yı elemek amacı çok belli.

Hasan resmen milletin düşüncelerini dile getirdi. Başladığından beri sürekli izlemesem de ara ara izlediğim programda hiç bu kadar mutlu olduğumu hatırlamıyorum. :)

@Maskeli Fedai gel de göster avatarını melun. :)))))))

Çok yakışmış çok yakında Hakancı da yapacam seni hayırlısıyla. :F

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...