- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
Benimde varya hasan 1.olunca kalbim küt küt çarptı sevinçten Begüm için çok sevindim varya
Mecbur yapıcak abi erkek adam sözünde durur benim bildiğim@Bully sahitsin @Maskeli Fedai melunun avatarini hakan yapacak @sürgünüm.@Harunnn60 @ABAY_06 @-KADİR- @eskici bu konuda desdeklerinizi bekliyorum melunla iddiami kazandim
Haklısın abi ben şahitim.@Bully sahitsin @Maskeli Fedai melunun avatarini hakan yapacak @sürgünüm.@Harunnn60 @ABAY_06 @-KADİR- @eskici bu konuda desdeklerinizi bekliyorum melunla iddiami kazandim
Bu mesajdan alıntı yapalım herkes görsün.@Bully sahitsin @Maskeli Fedai melunun avatarini hakan yapacak @sürgünüm.@Harunnn60 @ABAY_06 @-KADİR- @eskici bu konuda desdeklerinizi bekliyorum melunla iddiami kazandim
Gerek yok hamza Taner'i söyler giderşimdi bu kadar laf söyledin turabiye yapması gereken turabiye aday göstermesi lazım. ayrıca hasan ben kişisel konuşmadım diyor))) kendi dedi ben hayatta ikinci kez birine kötü diyorum dedi. yani turabiye kişisel söylemiş oluyor. taner diyecek Hassan doğal olarak ama turabi bu golü kullanacak sürekli
Aynen, katılıyorum.vay be dokunulmaz olduğu halde rekor oy aldı adam bundan sonra kimse tutamaz hasan'ı.