Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mutlu oldum sanki ben kazanmışım gibi. :F

Hilmicem artistinin foyası iyi ortaya çıktı ama ben böyle bir çılgınlık yaparım birinciliği garantilerim diyordu, Hasan alayını yıktı. :D

Bende bozok ve özlem aklına başına alıp oradan çekip bir süre bağımsız takılmalılar.

Adam olmadıktan sonra, başarılı olmuşsun ne fayda.

Disardaydim eve bir geldim turabi ile hilmicem in suratini gordum ulan dedim ne oldu bunlara sonra tabi vaziet ortaya cikti super bir andi :F:F

Turabi eski üsuller ile kışkırtmaya çalışıyor Hasan'ı. Aklı sıra kendini aday çıkaracak, yine de 1. olmasa bile Sahrayı gönderecek adadan. :F Bu nasıl ego ya? Yani söyle beni yine kalırım burda gibisinden. :D

vay be dokunulmaz olduğu halde rekor oy aldı adam bundan sonra kimse tutamaz hasan'ı.

şimdi bu kadar laf söyledin turabiye yapması gereken turabiye aday göstermesi lazım. ayrıca hasan ben kişisel konuşmadım diyor))) kendi dedi ben hayatta ikinci kez birine kötü diyorum dedi. yani turabiye kişisel söylemiş oluyor. taner diyecek Hassan doğal olarak ama turabi bu golü kullanacak sürekli
Gerek yok hamza Taner'i söyler gider :D

Türk milleti yine birlik olmayı bildi bence. :D Artık dur dercesine,hala etkisindeyim yalnız. :F

5 kişi televizyon karşısındayız herkes sus pus gülüyoduk. :F:F

Offfff Hakan cakalini avatara koyacam .SS

TURABİ ''BİZE ALLAH'TAN KORKMAYI ÖGRETTİLER KULUNDAN DEĞİL HASAN !!! YİYOSA BENİ KOYARSIN KARŞISINA !!!

Hasan resmen butun Türk milletinin duygularina tercüman oldu
bu iyiymiş yalnız :kiki:

Ben Turabi'nin yanindayim burda.Anca gitmeleri kesinlesince veya 1. olduklarinda daliyorlar.Turabi her zaman atarli.Gunune gore degismiyor.Yiyosa adada gitme korkusu olmadiklarinda konussalar ya.
Kinci diyolar bi de adama kendileri neler biriktirmisler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...