Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğu kendini bozdu

Hakan takimini Berna'ya karsi fisekledi simdi herkes Berna'ya dusman

Bu bölümde bitti, biraz zap yapalım diğer kanallarda korku filmi varsa onlara bakayım, sonra yatarım. :)

İyi geceler millet, yarın görüşürüz. :X

Merve Aydın'a yakıştırmadım yaptığını. Ben favorim de olsa hatalarını söylerim.

Bir anda Bernadan taraf olması beni şaşırttı. Tamam eskiden iyiydi ama daha sonra araları bozulmuştu. Tabii ki burası Survivor, taktikler kullanıp adada kalacaksın ama yakıştırmadım yaptığını yine de.

Hakanı sevmesem de ödülü onun sayesinde kazandınız.

nadya elendi ilk turda :D

oflaz da elendi :D

özlemde elendi :D

serenay kazandı sembolü :D

Son düzenleme:
Hakan'in cakalliga bak.Sen nasil kayip balik nemo dersin diyo adsfghjkls.

Serenay geçen yıl Akın balığını herkesle paylaşmıyor diye ağlıyordu.Noldu şimdi Hakan'a hak veriyor oyuncu çakal.

ne kadar boş muhabbetler yapıyorlar ya bu sene çok sıkıcı survivor :D

Duygu Begum'un Hilmicem'i seviyorum demesine cok alinmis.

fragmanı da beğenmedim sıkıcılık devam ama hasan yine turabiye iyi laflar söylüyor :D

o 4luden hicbiri kazanamasin baska bir sey istemiyorum.turabi kazansa bile uzulmiycem

uvvv anıl sert yaptı))) hakan ayda bir iyilik yaptın bir haftadır yaptığın iyiliğin semeresini yemeye çalışıyorsun. bu adamdan iyilik gelince suphelenmek lazımdı meğer adayı bölmek için iyilik yapmış. bozok da balık tuttu orda sahra yeri oynattı orda bile iki gün konuşulup bitti. hakan sanırım evlenene kadar bu konuyu gündeme getirecek))) Doğukan sen de bozuldun anıl yine adamlıkta sizi geçti ya ben ona yanıyorum)))

ikinci atar hasardan ama hasan bunu Turabinin yüzüne söyleyeceksin adam olsaydın iynasaysaydin . haklısın hasan ama yüzüne söyleyeceksin tekme atmayacaksın adama diyeceksin

Alı Eyupoglu resmen spoiler vermis.Ben de okudum yazdigini.Bence o yayinlandi saniyor olabilir.Hala Dominic'teyse.
Hasan'in da Turabi'nin arkasindan atmasi,yuzune konusamamasi hos degil bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking