Diğer Community 6. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,347
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Geniş olmasa da kendine has sıkı bir hayran kitlesi bulunduran komedi dizisi Community bugün 6. sezona merhaba dedi.

İlk 5 sezonuyla NBC'de yayınlanan dizi geçtiğimiz yıl düşük reytingleri nedeniyle iptal edilmişti. Fakat yeni başlayan online yayın platformu Yahoo diziyi kurtardı ve dizinin ilk sezonlarından beri hedeflediği 6. sezon online olarak yayınlanma fırsatı buldu. Altıncı sezonun ilk iki bölümü yayınlandı. Sezon boyunca diziyle ilgili yorumları bu başlıktan yapabilirsiniz...

İlk 5 sezon yorumları için: https://fav10.net/forum/threads/community-İlk-5-sezon-yorumları.209504/

communitycastphoto.jpg

6x1

Dizi yeni kanalla bir kez daha kendini resetlemiş. Sanki başka bir diziye başlamış gibi oldum. :):)

Bölümün başları çok güzeldi ve güldürdü de, ortalarda özellikle barlı kısımlarda falan sıkıcı olsa da sonunu fena olmayan bir seviyede tamamladı. :):)

Yeni katılan kadın oyuncuyu sevmedim. Diziye hiç yakışmayacak kadar sıradan biri, en azından şimdilik. :):)

Bizim ekip çok az kişi kaldı ya. Shirley, Pierce, Troy derken kimse kalmadı. Geçen sene katılan iki profesör de ayrılmış herhalde. Aslında geriye en sevdiğim karakterler kaldı ama böyle çok eksik oldu. Mesela Troy'suz Abed baya eksik. :)

7/10

6x1

Kötü bir başlangıç oldu bence. Zaten son 2 sezondur vasat gidiyordu dizi bu sezon Pierce ve Troy'un olmayışıyla iyice dibe vurdu. Sırf karakterler için izliyorum yoksa bi çekiciliği kalmadı dizinin. Bide süreyi uzatmışlar 27 dk. olmuş.

Yeni gelen kadın da kurtaramaz diziyi, bir an önce Jeff-Britta ikilisini sevgili yapmaları lazım yoksa gülmeden sezon bitecek.

6/10

6x2

İlk bölüme göre daha iyi olsa da yine vasat bir bölümdü bence. Dekan birazcık güldürdü o kadar başkada bişey yoktu.

6+/10

6x3

İlk 2 bölüme göre daha iyiydi.

Dekan'ın Jeff diye başkasıyla mesajlaştığı sahneler çok iyiydi :D

Chang'in de sadece kendisinin oynadığı bi film çekmesi güldürdü :D
7/10

6x2

Bence ilk bölümden kötüydü. Dizi çok eksik ya bence tadı tuzu iyice kaçtı bu sezon. Dean kurtarmaya yetmeyecek gibi.

Bir de özellikle Brita'nın abartılı oyunculuğu rahatsız etti beni bu bölüm. :(

İzleyeli birkaç gün oldu o yüzden bahsetmek isteyip bahsedemediğim şeyler olabilir. :)

Bu arada @kaan955 nerelerdesin gün sayıyordun ya. :D

5/10

6x3

İlk iki bölümden, özellikle de ikinci bölümden daha iyi bir bölümdü. Bu bölüm ayarında giderlerse fena bir sezon izlemeyiz gibi geliyor. :)

Dean'in Japon Jeff ile mesajlaştığı sahneler bence dizinin en komik sahneleriydi. Zaten genel olarak Dean'in Jeff takıntısı beni dizide en çok güldüren şey.

Frankie'ye pek ısınamamıştım ama bu bölüm o kadar da gözüme batmadı, hatta Annie'ye oranla bu bölüm baya sempatikti.

Britta'nın abartılı oyunculuğu beni de rahatsız etmeye başladı, bu sezonun başından beri elini attığı her işi berbat etmesi öne çıkarılıp duruyor. Önceden de dile getirilirdi bu durum ama son üç bölümdür cılkını çıkardılar.

Jeff ile Abed olmasa ne yapacağız bilmiyorum. :D

Elroy da bana gereksiz bir karakter gibi geliyor. Belki gelecek bölümlerde daha fazla işlevi olur.

8/10

@OzaN pek izleyelim gelmiyor şu aralar. :D

Cumartesi öğleden sonra boşum, içimde izlemek gelirse yetişirim size. :T:

Beyler kusura bakmayın ama ayıp etmişsiniz, efsane düzeydeydi keşke izleseydim daha önce. :)

6x1 & 6x2

Bildiğin kahkaha attığım yerler oldu kafadan en iyi sezon olur diye düşündürdü hani.

2 bölümdür brittaya oynamışlar iyi yapmışlar, izlerken şölen yaşattı resmen. O uzun konuşmalarını dinlemek bile gerçek susup izlenesiydi. Hal hareketleride batmıyor -eski hareketlerinide biliyoruz- :D

Yeni gelen kızıda gözüm tuttu, iş var onda gibi.

Shirley çok kilo vermiş ya. :D Şaşırdım, reklamınıda yapmışlar onun.

Eğer dizileri oyluyor olsam ikisinide 9'lardım. Ciddiyimde hani acayip iyidiler.

Beyler kusura bakmayın ama ayıp etmişsiniz, efsane düzeydeydi keşke izleseydim daha önce. :)

6x1 & 6x2

Bildiğin kahkaha attığım yerler oldu kafadan en iyi sezon olur diye düşündürdü hani.

2 bölümdür brittaya oynamışlar iyi yapmışlar, izlerken şölen yaşattı resmen. O uzun konuşmalarını dinlemek bile gerçek susup izlenesiydi. Hal hareketleride batmıyor -eski hareketlerinide biliyoruz- :D

Yeni gelen kızıda gözüm tuttu, iş var onda gibi.

Shirley çok kilo vermiş ya. :D Şaşırdım, reklamınıda yapmışlar onun.

Eğer dizileri oyluyor olsam ikisinide 9'lardım. Ciddiyimde hani acayip iyidiler.
İlginç bu kadar beğenmene çok şaşırdım. :D

Beğenmeyi geçtim, diğer izlerdiğim iki komedininde önüne koydum. :D

27 dakika izleseyim gelmemişti geçen gün, bi başladım 2 bölüm gittim öyle. :)
Valla benim üçüncü bölümü izleyesim bile gelmiyor ilk iki bölümü hiç beğenmedikten sonra. :(

Bir de sürenin artması hoşuma gitmedi benim 20 dakika iyiydi. Eskiden 20 dakika 6-7 karakterdi, şimdi 28 dakika 3-4 karakter hiç olmamış.

Ayrıca yeni kadın bildiğin vasıfsız karakter nesini sevdin ki :D

Valla benim üçüncü bölümü izleyesim bile gelmiyor ilk iki bölümü hiç beğenmedikten sonra. :(

Bir de sürenin artması hoşuma gitmedi benim 20 dakika iyiydi. Eskiden 20 dakika 6-7 karakterdi, şimdi 28 dakika 3-4 karakter hiç olmamış.

Ayrıca yeni kadın bildiğin vasıfsız karakter nesini sevdin ki :D
Vasıfsız olduğuna katılıyorum, ilk önce onu yazıcaktım aslında. :D

Fakat kimi koysalar bu saatten sonra birinin yerini tutamayacak ve ilk bölümde ki bar sahnesinde iyiydi bence. :D Açılır sezon içinde o sönük kalmaz heralde.

Hani burada,
Reyisin elinin şişme halinin sürekli gösterilmesi, britta'nın ciddi ciddi konuşup bir anda siz toprak olacaksınız demesi beni kırıp geçirdi en basitinden. :D

Bar sahnesi acayip iyiydi, britta'nın sürekli bişileri yakması felan sakarlıklarını öne çıkartmaları iyiydi. Yani bunu başkası yapamazdı bence birinin öne çıkması lazımdı.

Herkes ayrı bir kafayı yaşıyo galiba. :F

6x3

Bence kötü bir bölümdü, hani bunu kötü dersiniz anlardımda. 2 kişide beğenmiş.

Britta'nın şarkı sahnesi,annie ile yeni gelen kızın birlikte takılmaları ve Chang'in gerçekten gidip o işi yapması güzel sahnaelerdi.

Yeni gelen kız hala alışamadı, bu sıkıntı olmaya başlar gibi.

6x4

Çok duygusal bir bölümdü, pek yorumlayacak birşey bulamadım aslında bu bölüm için. :)

Yeni elemanın britta'ya bağırdıktan sonra britta'nın verdiği tepkiyi sevi yorum bide. :D

6x4

Beğenmedim bu bölümü.

Jeff ve Britta ana karakterlerken bu sezon figüran olmuşlar resmen, varlıklarıyla yoklukları belli değil.

Bölümle ilgili tek iyi şey yönetmen ve Chang'in sahneleriydi.

6/10