Diğer Community 6. Sezon Yorumları

6x5

Yine saçma sapan bir bölümdü. Diziyi sadece karakterlerler için izliyorum artık, özellikle Annie için :D Jeff'in de ilk sezonlardaki cool havası kalmadı zaten.

28 dk. lık bölüm içinde 2 sahne iyiydi. Biri Abed'in Jerry Seinfeld taklidi, diğeride Dekan'ın Jeff'in kucağına oturmasıydı. Başka bi dizi olsa şimdiye bırakmıştım ama ilk sezonları hatrına devam edicem.

6x6

İyi sayılabilecek bir bölümdü.

Bütün grubun mailleri ifşa olduktan sonra birbirlerinin arkasından yaptıkları şeyler güldürdü :D

Ayrıca Annie ne tatlısın be offffffff :D

7.5/10

6x5

Bence son derece başarılı bir bölümdü. :) Zaten fikir başlı başına ben özgünüm diyordu, gayette başardılar hani.

Dier taraftan özellikle, Annie ile Britta'nın kavga başlangıcı ve bitişi. Abed'in bilgisayarları ele geçirmesi ve diğer taraftan hizmetlinin orada eşlit etmesi gayet iyiydi. Genel olarak başarılı buldum ben.

6x6

Konuşmaları azaltıp, olayları artırsalar daha güzel olabilecek gibi. Zeka dolu konuşmalar koymaya çalışıyorlar benim jeton düşmüyor ve sıkıcı olabiliyor bu durum.

Fikir herzaman ki gibi iyiydi eskiden bahsettiler, özellikle chang'in hocaları olduğu zaman insan özlüyor ilk sezonu be. :T:

Annie stilinden vaz geçmiyor, Britta'nın 2 saç tipide acayip iyidi en son hali <3

Departmanımız yeni dedikten sonra çocuğu gösterip hamburger istiyorum demesi bölümün en iyi yeriydi. :D

Sayın @OzaN danışmaya bekleniyorsunuz.

6x7

Acayip sıkıcı bir bölümdü. Sadece Dekan'ın olayı abartıp Honda'nın herşeyini alması güldürdü :D

Ayrıca Honda'nın da iyi reklamını yaptılar :D

6/10

6x3

Fena bölüm değildi. En azından ikiye göre iyiydi. Dean'in Jeff ile ilgili mesajlaşma sahneleri çok komikti. :D

Yalnız olay Jeff etrafında dönse de Jeff kendisi çok pasif bu sezon. Sanki başrol değil de konuk oyuncu. :):)

6+ /10

--------------------------

6x4

Bir öncekinden de çok beğendim ama bu sezonun ciddi sıkıntısı süre. 30 dakika bir komedi dizisine yakışmıyor. 20 dakikalık olsaydı yine aynı şeyi çekeceklerdi ama gereksiz kısımları atacaklardı. Böyle olunca gereksiz kısımları da izliyoruz ve yer yer sıkılmaya neden oluyor ister istemez...

Dean yine bölümün yıldızıydı. Jeff için dediğimin tam tersi Dean için geçerli. Önceleri konuk oyuncu gibiydi şimdi başrol gibi. :D

Gay Dean şarkısının da yüksek hatrıyla birlikte :D:

7- /10

6x5

Konu çok orijinaldi. Hapishanedekileri bilgisayarla sosyal yaşama kazandırmak... Valla kendileri bulduysa helal olsun. :):)

O konu etrafında bazı sahneler çok komikti ama bölüm genel olarak vasattı baya sıkıldım çoğu yerinde. Umarım 7. sezon olmaz bu sezon gerçekten bitirirler, amin. :):)

Aklımda kalan komik yerler:
Will'di sanırım mahkumun Jeff'i öldürmeye çalışması. :D

Aynı mahkumun ekranı kırılınca Dean'in gerçekten ölüyormuş gibi davranması. :D

Her ne kadar çok iğrenç olsa ve hiç sevmediğim bir espri anlayışının parçası olsa da Chang'in osuruk olayı. :)

Sonlarda grubun hep birlikte toplantı yapması. :)

Böyle yazınca çok şey yazdım ama hepsini toplasan 2 dakika anca eder, geri kalan kısım sıkıcı. :(

6/10

6x8

Hayatımda izlediğim en sıkıcı dizi bölümlerinden biriydi. Bi ara kapatıp diziyide bırakıcaktım ama sırf o an Annie'yi gördüm diye kapatmadım. İnşallah bu sezon biterde daha fazla izlemek zorunda kalmayız.

Son düzenleme:
6x7

Dizinin IMDb'de en düşük puan alan bölümü buymuş ama bence iyiydi. Son bölümlerin arasında en iyilerden biriydi. Yer yer sıkıcılaştı baya ama 28 dakikalık sistemde normal maalesef.

Honda olayını çok abartmışlar herhalde bu bölüm için Honda dizinin bu sezonki maliyetinin ciddi bir kısmını karşılaşmıştır. :D

Chang'in powerpoint sunumu komikti. :D

Rick'i oynayan adam ne çok Jeff'e benziyor. :)

Yeni karakterlerden kadın olan ilk kez komikti bu bölüm. :) (Dean ile olan sahnelerinde)

Elroy'u da olaylara katmaya çalışmışlar ama şimdilik pek olduğunu söyleyemeyiz. Sezonun yarısından çoğu bitti biraz geç kalmadılar mı? :):)

7/10

6x9

Son bölümlere göre daha iyiydi bence.

Üçkağıtçılık olayı iyiydi. En sonda olaya Britta filan girince noluyo dedim ama planın parçasıymış :D

7.5/10

6x8

@cevaa'ya katılmıyorum bence sezonun iyi bölümlerinden biriydi. :)

Yaptıkları absürt film, Jeff'in olayı beklenmeyecek şekilde karşılaması komikti. :D

Chang ile ilgili kısımlar da hiç fena değildi.

Abed'in bazingası da güzeldi. :D

Yazacağım önemli bir şey daha vardı galiba ama unuttum, sağlık olsun. :D

7/10

6x8

@cevaa'ya katılmıyorum bence sezonun iyi bölümlerinden biriydi. :)

Yaptıkları absürt film, Jeff'in olayı beklenmeyecek şekilde karşılaması komikti. :D

Chang ile ilgili kısımlar da hiç fena değildi.

Abed'in bazingası da güzeldi. :D

Yazacağım önemli bir şey daha vardı galiba ama unuttum, sağlık olsun. :D

7/10
O senin düşüncen ben beğenmemiştim.

6x10

Yine güzel bir bölümdü.

Adeb'in flashbackleri sıksada Dekan'a yaptığı konuşma iyiydi.

Ayrıca Annie'nin ilk benimi yiyeceksiniz dediği yer süperdi, ben yerim seni Annie offf offff :D

7/10

6x9

Sezonun en beğenilen bölümlerinden olmuş ama ben hiç beğenmedim ya. Erkenden kopup bölümün çoğunda başka işlerle oyalandım sıkıntıdan. :(

5/10

6x10

İzleyeli birkaç gün oldu yorumu unutmuşum. Eh işte fena değildi. Abed'in yine olayı diziye (ya da filme her neyse :D) çevirmeye çalışması iyiydi. :)

Detay olarak pek bir şey kalmamış aklımda. :(

Bölüm numarasıyla uyumlu olmuş puanım. :D

6/10

6x11

Yine bi Paintball bölümüydü ama öncekiler gibi değildi.

Yine güldüren 1-2 yer vardı. Kod adları ve dekan'ın asansördeki aksiyonu güldürdü :D

7.5/10

Ben buraya uzun süredir yorum yapmıyormuşum, şimdi en son yorum yaptığım bölümden beri izlediğim tüm bölümleri yorumlayamam, bu yüzden son bölümün yorumunu kısaca yapayım. :D

6x11

Beklentimi fazlasıyla karşılayan bir Paintball bölümü oldu. Community'nin çok büyük bir hayranı olan bir arkadaşım bana bölüm öncesi "Bölüm efsane, her sahnesi çok iyi" deyince beklentimi baya yükseltmiştim. Gerçekten uzun zamandan beri her sahnesini eğlenerek izlediğim bir Community bölümü oldu.

Dean'in asansördeki sahnesi efsaneydi. Bir de bölümün başında temizlik malzemelerine sürekli takıldığı için bir türlü konuşamamasına da çok güldüm. :D

Bir de her ne kadar yapımcılar Annie ile Jeff'i uygun gördüyse de bence Jeff ile Frankie bile uyumlu olabilir. Jeff de biraz Frankie'ye yaklaşmak istiyor gibi. :D

9/10

Gece rüyamda Community ekibiyle beraberdim :D Hani Cw'nin The 100 gibi dizileri varya onlar gibiydik, dünyayı kurtarıyoruz filan :D Ben Britta'ya aşığım, Britta Jeff'i seviyor, Jeff'le ben grubun cool adamlarıyız filan süperdi ya :D @OzaN

Son düzenleme: