En İyi 10 Yabancı Dizi Listem
1-The Walking Dead ( Kesinlikle süper dizi , beni hayata bağlayan bir dizi, umarım birgün bu dizide oynarım )
2- Fear The Walking Dead ( Daha başmadı ama şimdiden 2.sırada )
3- Breaking Bad ( son sezonu halen aklımda , drama bu kadar iyi yansıtılmazddı 5.sezonun 14.bölümünü izlerken kalbim küt küt atmıştı harika bir dizi )
4-Prison Break ( İlk sezonu harika harika ! zekice kurgulanmış senaryo belkide 3.sırada olmasının neden her sezonun 22 bölüm olmasından dolayıdır adam gibi 13 bölüm olsa süper olurdu ayrıca ülkemizde en çok izlenen dizilerdendi )
5- Game Of Thrones ( Hiç izlemedim ama çok popüler dizi seneye başlayacağım )
6- Lost ( Efsane kesinlikle , ilk 3 sezon zekice kurgulanmış hiçbir maliyetten kaçınılmamış bir dizi , Türkiye'de yayınlandığı zaman herkes bu diziyi konuşuyordu , 5 ve 6 sezonları izleyeceğim
)
7.The Killing ( Kesinlikle harika bir dizi , finalde ağlayacaktım nerdeyse
forumda ilk başta hak ettiği değeri göremedi ama sonradan gördü , lütfen izleyin sizde
)
8-Orphan Black ( Tatiana desem yeterli dimi ?
)
9- Bates Motel ( 2013 yılın dizilerinden olmuştu çok iyi hatırlarım )
10-Revenge ( Emily ve Victoria için yoksa dizide bir halt yok
)
Vikings , Better Caul Saul , Empire , Episodes bu dizilerde yakında takip ediyor belki ilerleyen zamanda girebilir. ( Girer bence )
@destere @OzaN @xemrexxx @Çiğdem- @cookies @yatutarsa @mrt-06 @cevaa @Forumdash @gundix123 @gizmo @kaan955