sağol ya ben özeti okumamıştım hem mehmet saim davası hemde
seyit davası için yargılanacak mahir off ya
sağol ya ben özeti okumamıştım hem mehmet saim davası hemde
Feride'nin saçı da farklı bir gece de yaşlanmış herhalde.sağol ya ben özeti okumamıştım hem mehmet saim davası hemde
seyit davası için yargılanacak mahir off ya
evet kıyamam ben ona üzüldü tabiiFeride'nin saçı da farklı bir gece de yaşlanmış herhalde.
Aylardır beklediğimiz sahne ve bölüm ikinci fragman nasıl olacak bakalım.evet kıyamam ben ona üzüldü tabii
hahahaha aynı haftalrda cnm mahir mehmet saimi öğrendiği haftada ömerde hüseyini öğreniyoryok ya bakanı vurduğu için yargılanacak mahir
@Çiğdem-
kız sana birşey diycem dün akşam kara para aşkı izlerken babam dedi ki
hani ömer abisi yüzünden eliften ayrıldı ya karadayıdaki gibi dedi ordada babasıydı
dedi sen geldin aklıma çiğdem yaaynı gidiyor dizi ya
evet ya bu kadar benzerlik valla babam deyince çok güldüm ama yahahahaha aynı haftalrda cnm mahir mehmet saimi öğrendiği haftada ömerde hüseyini öğreniyor
aaa öyle bize katılmıyorum katılmıyorum diye aynısını babanada yapsana bakalım o dilini kes sin hemen hahahahaevet ya bu kadar benzerlik valla babam deyince çok güldüm ama ya
yapmadım babama güldüm ya aynı senaristler yazıyormuş baba dedimaaa öyle bize katılmıyorum katılmıyorum diye aynısını babanada yapsana bakalım o dilini kes sin hemen hahahaha
hahahahah babanı tahmin edebiliyorum cnm parmağını uzatıpyapmadım babama güldüm ya aynı senaristler yazıyormuş baba dedim
belli dedi adam
yok parmağını uzatmadıda izlerken işte niye ayrıldı bunlar dedihahahahah babanı tahmin edebiliyorum cnm parmağını uzatıp
aaaa ben bunu karadayıda görmüştüm demiştir
2. fragman çıkmadı ki.2. Fragman çıkmış hiç haber vermiyor musunuz.
Mahir sonunda saçları kesti. Finalin habercisi.
Ben ilk fragmani daha izlemedigimden afisi görünce tikladigim video ikinci fragman zannettim.2. fragman çıkmadı ki.
Adamsın.
Eyw adamım
2. Fragman icime dogmus.
Dün ögleden sonra yayinlanmis, bende yeni gördüm simdi. 104. bölümü izlemek icin girmistim.Yarın yeni bölümü yayınlanacak dizinin fragmanının 1 gün önce yayınlanmasına diyecek söz bulamıyorum.
Ben çıkmayacak diye umudumu kaybetmiştim. Sen paylaşınca çok mutlu oldum. Sürpriz oldu yani.