Karadayı Bölüm Özetleri

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,218
Reaksiyon puanı
29,166
Puanı
1,061
Karadayı 96. Bölüm Özeti


Karakolda Turgut’u gören herkes büyük bir şok yaşamaktadır. Turgut, Mahir ve diğerlerinin bütün zorlamalarına karşılık kendisini Korkut Ölmez olarak tanıtır.Ona göre bu öldürücü bir benzerlikten başka bir şey değildir.
Mahir kendisini Korkut Ölmez olarak tanıtan Turgut’un yalan söylediğini ispatlamaya çalışacaktır. Feride, Yasin ve Kemal ona yardım ederler. İşe parmak izi kontrolüyle başlarlar ama Turgut gizlendiği dönemde dersine çok iyi çalışmış ve bu karşılaşma anı için büyük hazırlıklar yapmıştır. Mahir ve Feride Turgut’un yalan söylediğini ispatlayabilecek midir?
Gün geçtikçe Seyis’e daha çok bağlanan İlknur, Seyis’in davetini kabul eder ve yaşadığı çiftliğe gider. Çiftlikte gördükleri karşısında büyük hayal kırıklığına uğrar. İlknur Seyis’in bir kabadayı olduğunu öğrenmiştir.Bu durum İlknur Seyis ilişkisini nasıl etkileyecektir.
Mahir’in Turgut’un yaşadığını ispatlamak için araştırma yaptığını duyan Belgin ona yardım eder.Belgin sayesinde Turgut’un babasının adresine ulaşan Feride ve Mahir Turgut’u köşeye sıkıştırdıklarını düşünmeye başlamışlardır. Bu sırada Mahir’e olan aşkını bile isteye açık etmeye başlayan Belgin kendisine yeni bir iş ortağı bulmuştur. Belgin’in sır gibi sakladığı yeni ortağı kimdir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 97. Bölüm Özeti:

Turgut’un elini kolunu sallayarak çıkması Mahir’in kanına dokunmuştur. Kuralına uygun bir şekilde gerçekleri ispatlayamayacağına emin olmuştur. Feride’nin uyarılarını dinlemeye ne sabrı ne de gücü kalmıştır. Ne olursa olsun Turgut’a gerçekleri itiraf ettirmeye kararlıdır. Elinde silahla Turgut’un kapısına dayanır. Mahir, Turgut’u konuşturabilecek midir?

Turgut, Mahir’i çok iyi tanımaktadır ve bir adım önde olmak için ince bir plan yapmıştır. Belgin de ona yardım edecektir. Turgut ve Belgin planlarını gerçekleştirebilecek midir? Mahir’i her taraftan sıkıştırıp can evinden vurmaya kararlı olan Turgut’un başka bir planı daha vardır. Belgin’in Kütük Nail’i ikna etmesini sağlamıştır. Nail Nazif’le ilgili planlarını gerçekleştirebilecek midir?

Seyis’e hayır diyen İlknur çok kötüdür. Songül ablasının halini görünce nedenini öğrenmek için ablasını zorlar. İlknur babası ve abisini çiğneyip bir kabadayı ile evlenemeyeceğini kız kardeşine anlatır. Acı içindedir. Çünkü Seyis’e aşıktır. Songül itiraz eder. Ne olursa olsun aşkının peşinden koşmasını ister. Songül İlknur’u ikna edebilecek midir?
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,218
Reaksiyon puanı
29,166
Puanı
1,061
Karadayı - 99. Bölüm Özeti:

Nail’in başına gelenleri gören Seyis ve Sosyete, Mahir’le tek başlarına baş edemeyeceklerini anlamışlardır. Mehmet Saim’e gidip Mahir’in asıl amacını anlatırlar. Mehmet Saim, Mahir’in kendisinin peşinde olduğunu ve çemberin giderek daraldığını öğrenir. Mahir’i bir an önce durdurmak zorundadır. Mehmet Saim’in yeni planı nedir? Mehmet Saim bir kez daha Mahir’i oyuna getirmeyi başarabilecek midir?
Mahir Feride’nin gazeteci tarafından tehdit edildiğini öğrenir. Feride ile birlikte Tarık’la buluşmaya gider. Amacı adamı konuşturup, bu işi yaptıranları öğrenmek ve fotoğrafları almaktır. Mahir fotoğrafları alıp Tarık’ı konuşturabilecek midir?
İlknur Seyis’le evlenmeye karar verdiğini babasına açıklar. Nazif bu evliliğe asla izin vermeyeceğini sert bir şekilde ifade eder. Babasını ikna edemeyeceğini anlayan İlknur eşyalarını toplayıp evi terk eder. Seyis’in evine giden İlknur’u burada büyük bir sürpriz beklemektedir. İlknur’u bekleyen sürpriz nedir?
Belgin’in duruşma günü gelmiştir. Aleyhinde hiç bir delil olmadığı için serbest kalacağından emin bir şekilde mahkemeye gider. Belgin ve Feride mahkemede karşı karşıyadır. Birbirlerinden hiç haz etmeyen Feride ve Belgin restleşmesinin sonucu ne olacaktır.
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,218
Reaksiyon puanı
29,166
Puanı
1,061
Karadayı - 102. Bölüm Özeti:

Mahir’e bebekleri olacağını müjdesini vermek için keyifle yol alan Feride, Belgin’in onu takip etiğinin farkında değildir. Belgin Mahir’e ulaşmak için önündeki en büyük engelin Feride olduğunu bilmektedir. Mahir ve Mehmet Saim Feride’nin hamile olduğunu öğrenecek midir?
Necdet hasta yatağında yatarken Süeda erken doğum yapar ve kızları olur. Süeda Necdet’in bundan sonra yatalak kalabileceğini öğrenir. Necdet’in durumu iyi değildir. Kızını ve Necdet’i Ayten’e bırakıp gitmek ister. Ayten, Necdet ve bebeğe bakmayı kabul edecek midir?
Seyis kendine gelir ve onu öldürmek isteyenin Bülent olduğunu İlknur’a söyler. İlknur Bülent’e hesap sormaya gider. Seyis’in iyileşir iyileşmez peşine düşeceğinden korkan Bülent Orhan’a durumu anlatır. Orhan ablasını ve Bülent’i Seyis’ten kurtarmak için onu öldürmeye karar vermiştir. Orhan Seyis’i öldürecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 103. Bölüm Özeti

Beyefendinin Mehmet Saim olduğunu anlayan Mahir alt üst olmuştur. Sevdasının babası hayatını mahveden, annesini, küçük Nazif’i elinden alan kişidir. Mehmet Saim’in beyefendi olduğuna emin olmak ister. Turgut’a gider ve ona sorar. Turgut, Mahir’e yardım edecek midir? Mahir Mehmet Saim’le yüzleşip ona hesap sorabilecek midir?

Bütün bunlar olurken Mehmet Saim, Mahir’den bir türlü koparamadığı Feride’yi evlendirmeye karar vermiştir. Böylece Mahir defteri Feride için sonsuza kadar kapanacaktır. Feride’den gizli bir nikah tertip eder. Feride babasına karşı gelebilecek midir?Feride nikah defterine imza atacak mıdır?

Hastanede tedavisi süren Feride bebeğini kaybettiği için acı içindedir. Çok üzgündür. Aniden muayeneye alınır. Feride’nin bu muayeneden sonra dünyası değişecektir. Doktorun Feride’ye verdiği haber nedir?

Evde Necdet ve bebeğine bakmak zorunda kalan Ayten zor durumdadır. Plak satışlarının da çok iyi gittiğini öğrenmiştir. İçinde bulunduğu durumdan kurtulmak, bıraktığı yerden hayatına devam etmek için Süeda’yı bulmak zorundadır. Ayten Süeda’yı bulup onu ikna edebilecek midir? Ayten bebeği ve Necdet’i Süeda’ya vermeyi başarabilecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı 104.Bölüm Özeti:

Mehmet Saim can çekişirken Mahir Nazif’e gitmesini söyler. Mehmet Saim’i kendisinin vurduğunu söyleyecektir. Suçu üzerine alacaktır. Nazif bunu kabul etmez ama Mahir’in ısrar etmesi üzerine çareyi gitmekte bulur. Mahir, Mehmet Saim’in başında beklemektedir. Ofisten çıkan Nazif doğruca eve gider. Amacı Feride’ye olanları anlatmak ve babasını vurduğunu itiraf etmektir. Nazif bunu başarabilecek midir?
Babasının vurulduğunu öğrenen Feride, Mehmet Saim’in yanına gider. Mehmet Saim komadadır. Yaşam savaşı veren babasının başında beklerken bir yandan da babasının kim tarafından vurulduğunu merak etmektedir. Bütün işaretlerin Mahir’i gösterdiğini öğrenen Feride deliye döner. Sevdasının babasını vurmuş olabileceğine asla inanmaz. Ona göre Mahir’in üstüne yine suç atılmaya çalışmaktadır. Ne olursa olsun Mahir’in bu sebeple suçlanmasına izin vermeyecektir. Feride babasını asıl vuran kişiyi öğrenebilecek midir? Mahir Mehmet Saim’i vurmaktan yakalanacak mıdır?
Bütün bunlar olurken Mahir’e olan kuyruk acısını bir türlü unutmayan Boksör Hilmi Mahir’in karşısına çıkmak için mıntıkasına gider. Mahir yerine Orhan’la karşılaşır. Orhan abime ne diyeceksen bana de deyince Boksör Hilmi Orhan’ı tutsak alır. Mahir’e karşıma çıkmazsan kardeşin ölür haberini yollar. Mahir vaktinde yetişip kardeşini ölümden kurtarabilecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 105. Bölüm Özeti

Feride babanı ben vurdum diyen Mahir’e inanamaz. Dünyası alt üst olmuştur. Nedenini öğrenmek ister ama Mahir cevap vermez. Feride emin olmak için Mahir’in karşısına bir kez daha çıkar ama aynı cevabı alır. Feride yıkılmıştır. Mahir, Feride’ye gerçeği söylemez çünkü bir şekilde cezaevinden kaçıp yarım kalan işi tamamlamaya karar vermiştir. Bu uğurda kendisini feda etmeye hazırdır.
Mehmet Saim kendine gelir gelmez Feride’nin bebeğini aldırmasını ister. Ona göre suçlu bir kabadayıdan evlilik dışı bir bebek dünyaya getirmesi imkansızdır. Kerime de onunla aynı fikirdedir. Feride babasını isteğini yerine getirip bebeğini aldıracak mıdır?

Mahir tutuklu yargılanacaktır. Bütün suçu üstlenmiştir. İşler Turgut’un istediği gibi ilerlemektedir. Ama Turgut Feride ve Mahir’le oynamaya devam edecektir. Seyit’in dosyasını ortaya çıkarır ve dava açılmasını sağlar. Mahir, Seyit’i öldürmekten de suçlanmaktadır. Üstelik davaya bakacak hakimin Feride olması için gerekli ayarlamayı yapar. Feride Mahir’in davasına bakmayı kabul edecek midir?

Mahir ve Feride için tek umut Nazif’in uyanıp Feride ile konuşmasıdır. Nazif kendine gelecek midir? Feride’ye babasını vurduğunu itiraf edecek midir?
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,218
Reaksiyon puanı
29,166
Puanı
1,061
Özet'ten belli oluyor. Sezon fragmani gerceklesecek 105 ve/veya 106. bölümde. :)
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 106. Bölüm Özeti

Feride Nazif’ten bütün gerçekleri öğrenmiştir. Mahir’e silah çeken Mehmet Saim’i Nazif vurmuştur. Çünkü oğlunu korumak istemiştir. Mahir de bütün suçu üstüne almıştır. Feride hayatının şokunu yaşamaktadır. Ne Nazif’in yalan söyleyebileceğini düşünmektedir ne de babasının beyefendi olduğunu.. Emin olmak araştırma yapmaya başlar. Feride babasının beyefendi olduğunu öğrenecek midir?

Turgut Mehmet Saim’e Feride’nin her şeyi öğrendiğini anlatır. Babasının beyefendi olup olmadığını gelip ona sormuştur. Mehmet Saim çılgına döner. Mahir verdiği sözü tutmamış ve konuşmuştur. Cezasını çekmelidir. Feride ne olursa olsun beyefendi olduğunu öğrenmemelidir. Bunun için can almaya hazırdır. Mehmet Saim’in yeni kurbanı kim olacaktır?

Yetiştirme yurdunda yaptıkları araştırmadan eli boş dönen Necdet ve Ayten bebeğin izini sürmeye karar verirler. Necdet elleriyle kapısına bıraktığı çocuğunu bulmaya kararlıdır. Bebeği bulmayı başarabilecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 107. Bölüm Özeti:

Mehmet Saim Kerime’yi öldürmüştür ve gizlendikleri yerde sesleri duyan Vedat ve Mualla’dan habersizdir. Olayı örtbas etmek için hemen müdür Selim’i arar. Yardım ister. Kerime’nin öldüğünü ve olaya hırsızlık süsü verilmesini söyler. Vedat ve Mualla üst kata çıkar ve Kerime’nin cansız bedenini bulurlar. Mehmet Saim’in öldürdüğünü anlamışlardır. Her şeyi Feride’ye anlatacaklardır. Vedat ve Mualla Feride’ye gerçekleri anlatabilecek midir? Mehmet Saim onlara engel olmayı başarabilecek midir?

Annesini kaybeden Feride büyük bir acı içindedir. Kardeşinden sonra annesini de kaybetmiştir. Olay basit bir hırsızlık gibi lanse edilmektedir. Müdür Selim ve savcı Adnan’a güvenmeyen Feride anlatılardan asla tatmin olmamaktadır. Ne olursa olsun annesini kimin neden öldürdüğünü öğrenmek istemektedir. Araştırmaya başlar. Feride katilin babası olduğunu öğrenecek midir?

Hapishaneden gizlice çıktığı anlaşılan Mahir hücre hapsi cezasına çarptırılmıştır. Bu sırada Feride’nin annesini kaybettiğini öğrenir. Eli kolu bağlıdır. Feride’nin yanında olmak istemektedir, gizlice dışarı çıkabilmenin yollarını aramaya başlar. Mahir Feride’yi görmeyi başarabilecek midir? Feride’nin Mahir’den isteği ne olacaktır?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 108. Bölüm Özeti:

Mahir sevdasının yardım isteğini geri çeviremez. Kaçacaktır. Bunun için de bir yol bulacaktır. Mahir Feride’yi tehlikeye atmak istemez ama Feride kararlıdır.

Feride ve Suna adliyede her şeyi ayarlayıp Mahir’i kaçırmayı başarırlar. Savcı Adnan ikisinin tedirgin hareketlerinden şüphelenmiştir. Mahir’in kaçırıldığını öğrendiği an Feride’nin işin içinde olduğunu anlar. Mehmet Saim’e söyler.. Mehmet Saim Feride’nin Mahir’e yardım etmiş olmasına çok öfkelenmiştir. Cezası neyse çeksin der. Adnan Feride’den şikayetçi olacaktır. Adnan Feride’nin Mahir’i kaçırdığını ispat edebilecek midir?

Bu sırada Feride ve Mahir, Vedat’ın bankaya sakladığı delilin peşine düşmüştür. Banka müdürüne ulaşmaya çalışmaktadırlar. Belgin ise Vedat’ın ablasından Vedat’ın ölmeden önce bankaya gittiğini öğrenmiştir. Mehmet Saim’e bunu söyler. Mehmet Saim, Vedat’ın gidebileceği bankaları araştırmaya başlar. Feride ve Mahir, Mehmet Saim’den önce delile ulaşabilecek midir? Feride babasının annesinin katili olduğunu ispatlayabilecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 109. Bölüm Özeti:

Mehmet Saim’in Feride’ye zarar vermesinden endişelenen Mahir, Mehmet Saim tutuklanıp hapse atılıncaya kadar teslim olmayacaktır. Bir gölge gibi Feride’yi izleyip onu koruyacaktır. Bu sırada Feride’nin kendisinden bir şeyler sakladığını da düşünmektedir. Feride’ye sorar ama istediği cevabı bir türlü alamaz. Feride hala hamile olduğunu Mahir’den saklamaktadır. Suna’nın ağzından kaçırdıkları Yasin’in de şüphelenmesine neden olmuştur.
Mahir Suna’yı konuşturabilecek midir? Suna Feride’nin hala hamile olduğunu Mahir’e söyleyecek midir?
Baş savcı elindeki delilleri büyük bir gizlilikle parmak izi tespitine gönderir. Baş savcı aynı gizlilikle Ankara’ya gider ve gerekli işlemlerin yapılmasını sağlar. Mehmet Saim için rüzgar tersten esmeye başlamıştır. Hakkında tutuklama kararının çıktığını duyan Mehmet Saim şoke olur. Polisler kapısına dayanmak üzerdir. Kaçmaya karar verir. Aynı anda eve gelen Feride ile yüzleşir. Feride babasının kaçmasına müsaade edecek midir?
Orhan Nilay’ın kaçırıldığını öğrendiği anda Seyis’in kapısına dayanır. Seyis’e hesap sorarken işlerin hiç de düşündüğü gibi olmadığını anlar. Bu sırada Turgut mıntıkaları ele geçirmek için Dalyan üzerinden göz dağı vermek istemektedir. Dalyan’ı büyük bir tehlike beklemektedir. Orhan Dalyan’ı kurtarmayı başarabilecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
110. Bölüm Özeti:

Feride sonunda babasıyla yüzleşmiştir. Mehmet Saim her şeye rağmen hala onu bırakmasını istemektedir. Polislerin eve ulaşmak üzere olduğunu bilen Mehmet Saim çaresizce yalvarır ama Feride’yi ikna edemez. Katil olarak yargılanmak her şeyini kaybetmek fikri gözlerini karartmıştır. Özgürlüğü uğruna Feride’ye bile zarar verebilecek haldedir. Mehmet Saim Feride’den kurtulup kaçmayı başarabilecek midir?
Feride’nin hamile olduğunu öğrenen Mahir ne olursa olsun onunla evlenmek istemektedir. Feride’nin içinde bulundukları durum yüzünden evlenmeyi kabul etmeyeceğini bilir ve bir plan yapar. Suna ve Yasin Mahir’e yardım edecektir. Mahir Feride’yi nikah masasına oturtmayı başarabilecek midir?
Belgin Murat’ın hapisten çıkmasını sağlayan ve başına musallat eden kişinin Turgut olduğunu öğrenmiştir. Bir an önce Murat’tan kurtulmanın yollarını ararken Turgut’tan da intikam almaya karar verir. Mehmet Saim’i kullanarak Turgut’u yakalatmayı düşünmektedir. Bu sırada Belgin’in kendisine oyun oynadığını ona hiç aşık olmadığını anlayan Murat acı ve öfkeyle Belgin’i cezalandırmak ister. Belgin’i bekleyen büyük ceza nedir?
Necdet Turgut’tan kızının Süeda’da olduğunu öğrenmiştir. Bu sırada bebeğe iyice bağlanan Süeda onu elinden almalarından korktuğu için Turgut’a bile haber vermeden bebeği alıp sırra kadem basar. Necdet her yerde Süeda’yı aratmaktadır. Necdet kızını bulabilecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı 111.Bölüm Özeti:

Feride ve Mahir bütün engellere rağmen evlenmeyi başarmıştır. Kısa bir süre de olsa her şeyi unutup bu mutluğun tadına varmak istemektedirler. Adada olup biten her şeyden habersiz bir gün geçirirler. Bu sırada Necdet Mehmet Saim’i Turgut’a teslim etmiştir. Turgut Mehmet Saim’de olduğunu düşündüğü parmak izlerini almaya kararlıdır. Bu uğurda Mehmet Saim’i öldürmeyi bile göze almıştır. Onu konuşturmak için işkence yapmaya başlar. Feride ve Mahir’e Mehmet Saim’in kaçtığı haberi gelir. Apar topar dönerler ve beyefendiyi bulmaya çalışırlar. Feride babasını bulmayı başarabilecek midir? Ölümle burun buruna olan Mehmet Saim, Turgut’un elinden kurtulmayı başarabilecek midir?
Mahir’e verdiği sözü tutan Seyis savcıya gider ve Mehmet Saim’le ilgili bildiği her şeyi anlatır. Elinde silah kaçakçılığına dair belgeler de vardır. Suçun bizzat içinde olduğu için tutuklu yargılanmak üzere hapse atılır. Seyis’in tutuklandığını öğrenen İlknur onunla konuşmaya çalışır ama Seyis İlknur’la yüzleşecek gücü kendinde bir türlü bulamaz.. İlknur Seyis’le konuşabilecek midir? Seyis küçük Nazif’in ölmesine neden olan bombanın konulacağını bildiğini İlknur’a itiraf edebilecek midir?
Kızını almak uğruna Turgut’a bir kez daha yardım eden Necdet, Süeda’yı ve bebeği bulmayı başarır. Fakat onu da bekleyen başka bir sürpriz vardır. Mahir Turgut savcıya ismini veren kişinin Necdet olduğunu öğrenmiştir. Kaderinin değişmesine neden olan Necdet’in de peşindedir. Mahir Necdet’i bulup hesap sorabilecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 112. Bölüm Özeti

Bütün kötülüklerine rağmen Mehmet Saim’in ölümü Feride’yi derinden sarsmıştır. Ailesinden yaşayan kimsesi kalmamıştır. Acıyı ve öfkeyi bir arada yaşayan Feride’nin tek dileği kalan bütün suçluların cezalarını çekmeleridir. Her şeyi başlatan ve elini kolunu sallayarak kötülüklerine devam eden Turgut’un artık yakalanması gerekmektedir. Feride ve Mahir Turgut’un parmak izlerinin peşine düşerler. Turgut da bu sırada kendisini ipe götürecek parmak izlerini bulmaya çalışmaktadır. İzlerin Belgin’de olduğundan emin olmuştur.
Başı iyice belada olan Belgin kaçmaktan başka çaresi kalmamıştır. Yurt dışına gidip izini kaybettirmeyi planlamaktadır. Sahte pasaport çıkarttırmayı başarsa da sınıra kadar onu koruyacak bir güce ihtiyacı vardır. Parmak izlerinin karşılığında Mahir’den yardım ister. Mahir Belgin’in teklifini kabul edip ona yardım edecek midir?Turgut’un Mahir ve Feride’yi durdurmak için yeni planı nedir? Parmak izleri kimin eline geçecektir?

Yasin’den kurtulan Necdet’in de bir kaçış planı vardır. Ayten ve kızıyla birlikte uzaklara gidip izini kaybettirecektir. Bunun için önce Ayten’i ikna etmek zorundadır. Ayten’in kendisini tehdit eden Necdet’le gitmeye hiç niyeti yoktur bebeği de vermek istememektedir. Orhan’dan yardım ister. Ayten Necdet’ten kurtulmayı başarabilecek midir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 113. Bölüm Özeti


Feride’nin Turgut’un elinde tutsak olduğunu öğrenen Mahir deliye dönmüştür. Turgut’un istediği parmak izlerini ona verecek ve Feride’yi kurtaracaktır ama parmak izleri çoktan emniyet yetkililerinin eline ulaşmıştır. Mahir’in fazla zamanı yoktur. Kendi elleriyle teslim ettiği delilleri emniyetten gizlice almak zorundadır. Üstelik Turgut’un bu delilleri ele geçirmesi bütün suçlardan da kurtulması demektir. Mahir parmak izlerini emniyetten almayı başarabilecek midir? Parmak izlerini Turgut’a verip onu adalete teslim etmekten vazgeçecek midir?

Bütün bunlar olurken her şeyin başlatan kişinin Turgut olduğunu bilen Orhan bu gidişe dur demeye karar vermiştir. Turgut’u öldürüp intikamını alacaktır. Mahir ise Turgut’un adalet önünde hesap vermesini istemektedir. Mahir’in uyarısı Orhan’ı durduracak mıdır? Orhan Turgut’u öldürmeyi başaracak mıdır?

Sınırda yakalanan Belgin nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye getirilir. Müdür Selim’i öldürdüğünü öğrenen Adnan savcı panik olmuştur. Belgin şimdi de ondan kaçmasına yardım etmesini istemektedir. Aksi halde Adnan’ın bulaştığı bütün kirli işleri hakime anlatacağını söyler. Adnan sıkışmıştır. Belgin’i kaçırmak zorundadır. Adam Belgin’i kaçırmayı başarabilecek midir?

Necdet tutuklu yargılanmak üzere cezaevine gönderilir. Bu durum Ayten’in rahatlamasına yetmemiştir. Necdet onu tehdit etmeye devam etmektedir. Ayten küçük Zeynep’i ve kendini Necdet’ten korumak zorundadır. Bunun için bir plan yapar. Ayten’in Necdet’ten kurtulma planı nedir?
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,218
Reaksiyon puanı
29,166
Puanı
1,061
KARADAYI 115.Bölüm Özeti

Mahir ve Feride uğruna verdikleri savaşı kazanmışlardır. Bütün kötüler cezalarını çekmiştir. Tam beş yıl geçmiş ve Mahir’in tahliye günü gelip çatmıştır. Bu beş yılda Mahir içerdeyken sevdikleri yepyeni hayatlar kurmuş, çocuklar büyümüştür. Feride ve tüm sevenleri Mahir’in özgürlüğe kavuşmasını hasretle heyecanla beklemektedir.
Geçen günler ve yıllar Karadayı’nın unutulup gitmesine yetmemiştir. Aksine hapislik günleri Karadayı efsanesini daha da büyümüş halk kahramanına dönüşmesine neden olmuştur. Sadece ailesi değil kendi dünyalarında adalet bekleyen insanlarda Karadayı’nın çıkışını heyecanla beklemektedir. Bu durum Mahir’in ve Feride’nin yeniden başlama, temiz bir hayat kurma umutlarına gölge düşürmektedir. Herkesin beklediği gibi kabadayılığa devam etmek istemeyen Mahir için bu durum içinden çıkılmaz bir hal almak üzeredir.