Karadayı Bölüm Özetleri

gizem ak

Favori Üye
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
3,743
Reaksiyon puanı
2,826
Puanı
360
Yaş
34
tuyolarda,resimlerde heryerde belgin
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
KARADAYI 84.Bölüm Özeti:

Feride’nin tayin kararını öğrenen Mehmet Saim duruma memnun olurken Kerime kızının uzaklara gitmesine asla razı değildir. Feride hayatında ilk kez babasından yardım ister ve işlemlerin hızlandırılmasını sağlamasını söyler. Mehmet Saim kızının bu isteğine olumlu cevap verir. Feride’nin tek arzusu Mahir’le karşılaşma umuduyla yaşamaktan kurtulmak ve onun başka biriyle kuracağı hayata tanıklık etmemektir. Feride’nin tayini çıkacak mıdır?
Feride’nin tayin istediğinden habersiz olan Mahir ise muradına ermiş kabadayılarla aynı masaya oturmayı başarmıştır. Kabadayılarla resmen ortak olan Mahir, şimdi de hepsinin kendisine güvenmesini sağlayacak ve her biriyle tek tek dost olacaktır. Bu durumu sindiremeyen Sarı Cemal’in Mahir’le ilgili başka planları vardır. Sarı Cemal’in Mahir’i ortadan kaldırmak için hazırladığı oyun nedir? Mahir bu oyuna gelecek midir?
Osman’ın Songül’e getirdiği ders kitabının içindeki aşk şiirini tesadüfen gören Nazif ikisi arasında bir şeyler olmasından şüphelenir. Ertesi sabah okula giderlerken Osman ve Songül’ün buluştuğunu görür ve onları takip eder. Nazif takip esnasında iki gencin aşkından emin olur. Tüm yaşadıklarının üstüne böyle bir duruma şahit olan Nazif’in kalbi bütün bunlara dayanamaz. Nazif olduğu yere yığılıp kalır. Hastaneye kaldırılan Nazif’in başına bütün çocukları ve sevenleri gelecektir. Kara ailesi hastane koridorunda babalarından acı bir haber gelmemesi için dua etmektedir.
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
85.Bölüm özeti

Feride için ayrılık günü gelip çatmıştır. Ankara’ya gitmek için biletler alınmış anne ve babası hazırlıklar için önden Ankara’ya gitmiştir. Feride acıyla sevdasına, yaşayıp büyüdüğü şehre kendince veda etmektedir. Artık farklı şehirlerde yaşayan iki yabancı olacaklar ve aşkları sonsuza kadar yarım kalacaktır. Feride’nin şehri terk edeceğini öğrenen Mahir yıkılır. Yine sevdası ve seçtiği yol arasında kalmıştır. Üstelik son yaptıklarıyla Feride’de açtığı yaranın ne kadar büyük olduğunu bilmektedir. Mahir Feride’nin arkasından gidip onu durdurmayı başarabilecek midir?

Ayrılık hazırlıkları yapan Feride’ye beklenmedik bir misafir gelir. Vehbi bir ahbabının gelininden bahseder gibi Belgin’den bahseder ve davası için Feride’den yardım ister. Feride öğrendikleri karşısında şaşkına dönmüştür.

Belgin locada şahit olduklarından sonra Mahir’den iyice şüphelenmeye başlar. Ona göre Mahir alemde göründüğü gibi biri değildir. Mahir’in karşısına geçip asıl amacının ne olduğunu sorar. Mahir’in sessizliği onu daha çok meraklandıracaktır. Belgin Mahir’in asıl amacını öğrenebilecek midir?

Hastanede Nazif’in başında bekleyen Songül ve Osman’ı gören Yasin beyninden vurulmuşa döner. Yakınlıklarından aralarında bir şey olduğuna emin olur. Bu olaydan sonra Yasin Songül’le olan ilişkisi hakkında önemli bir karar verir ve bunu Nazif’e açıklar. Yasin’in kararı nedir?

Ailesi sevdası ve bütün acılarına rağmen yolundan dönmeyen Mahir için kabadayılar yeni bir sınav hazırlığındadır. Mahir’in yeni sınavı nedir?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
86. Bölüm Özeti:

Belgin, İlknur ve Vehbi’den öğrendiklerini birleştirerek Mahir’in asıl amacının ne olduğunu çözer. Mahir’in karşısına geçip katilin peşinde olduğunu anladığını söyler. Mahir ne yapacağını bilemez halde kalmışken Belgin ona hiç beklemediği bir teklif sunar. Mahir bu teklifi kabul edecek midir? Belgin Mahir’in amacını kabadayılara söyleyecek midir?
Yasin Songül’le konuşur ve onunla evlenmekten asla vazgeçmeyeceğini söyler. Ona göre suç tamamen kendisindedir. Songül’ü zor günlerinde yalnız bırakmıştır bu yüzden de Songül hazırda bekleyen Osman’a sığınmıştır. Songül Yasin’e evet demek zorunda kalır ve Nazif’le birlikte düğün tarihini kararlaştırır. Songül bir mektupla Osman’a veda eder. Bu veda Osman’ın hayatının değişmesine neden olacak olaylar zincirinin başlangıcı olacaktır.

Sosyete Yusuf gecekonducuları örgütleyen Haydar’ın ortadan kaldırılması görevini Mahir’e vermeyi teklif eder. Kabadayılar kabul eder. Aralarında yeni olan Mahir’in kendisini ve onlara olan bağlılığını ispatlaması için bu adamı öldürmesi gerekmektedir. Mahir Haydar’ı öldürecek midir?
 

gizem ak

Favori Üye
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
3,743
Reaksiyon puanı
2,826
Puanı
360
Yaş
34
Feride ile bagli hicbirsey yazmamislar surpriz kacmasin diye)
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
87.Bölüm Özeti:

Herkesten gizli aşklarını yaşamaya başlayan Feride ve Mahir çok mutludur fakat aşmaları gereken engeller hala öylece karşılarında durmaktadır. Feride’nin huzursuzluğunu bile bile Belgin’e evet demek zorunda kalan Mahir bir an önce dosyayı bulup Belgin’e vermeyi planlamaktadır. Yasin’in yardımıyla Vehbi’den dosyayı almanın yollarını ararlar. Mahir dosyayı bulup Belgin’i susturmayı başarabilecek midir?
Belgin konusunda kuşkuları iyice artan Feride, Vehbi’ye yemek teklifinde bulunur. Böylece Belgin’den olay hakkında daha net bilgiler alabileceğini ve yardımcı olabileceğini söyleyerek Vehbi’yi ikna eder. Feride’ye hayır diyemeyen Vehbi Belgin’e birlikte yemek yiyeceklerini ve dikkatli olmasını söyler. Belgin ve Vehbi’yle buluşmaya giden Feride büyük bir sürprizle karşılaşır. Feride’yi şoke eden olay nedir?
Nail’in tehdidi karşısında zor durumda kalan rektör Osman’dan savunma ister. Savunma kurul tarafından değerlendirilecektir. Kurulun alacağı karar bedir? Osman okuldan atılacak mıdır?
Haydar’ın mütahite saldırması Mahir’in planlarını bozmuştur. Handa yaşayan gecekonducular için bir çıkış yolu ararken olayın kontrolünden çıktığını anlar. Mahir Belgin’den kabadayıların Haydar’ı öldürmeye karar verdiklerini ve bu işi kendilerinin halledeceğini öğrenir. Haydar’ı kaçmaya ikna eder ve pasaja saklar. Haydar’ı öldürmek için görevlendirilen kişi pasajda olduklarını öğrenir ve oraya gider. Mahir Haydar’ı koruyabilecek midir? Haydar’ı öldürmek için görevlendirilen kişi kimdir?
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,232
Reaksiyon puanı
29,162
Puanı
1,061
KARADAYI 88. Bölüm Özeti


Mahir, Haydar’ın hayatını kurtarabilmek için farkında olmadan Orhan’ı öldüresiye dövmüştür. Büyük bir vicdan azabıyla kardeşini hastaneye götürür. Orhan’ın tedavisi sürerken yanından ayrılmaz. Bu sırada Orhan olayları birleştirerek abisinin kabadayılara oyun oynadığını anlar. Orhan içindeki öfkeye ve kıskançlığa yenilip abisini ele verecek midir?
Feride, Vehbi ve Belgin’le yediği akşam yemeğinde ikisi arasında bir ilişki olduğunu anlamıştır. Belgin’in yemek boyunca kışkırtıcı tavırları karşısında sağlam durmaya çalışır çünkü Mahir’in ona verdiği sözü tutup Belgin’den uzak duracağından emindir. Karmaşık duygularla restorandan ayrılan Feride’yi kadınsı hisleri rahat bırakmamaktadır. Sevdasını kıskanan Feride, restoranda düşürdüğü cüzdanını vermek üzere Belgin’in güzellik salonuna gidecektir. Mahir ve Belgin’i bir kez daha baş başa gören Feride yıkılır. Mahir bir kez daha Feride’yi ikna edebilecek midir?
İlknur’un yaptığı çalışma sonrası gecekonducular için bir çıkış yolu bulunmuştur. Emsal davası açılacak ve herkes evini değerinde satabilecektir. Bütün bunlar olurken pasajdan gizlice ayrılan Haydar izini kaybettirmiştir. Kabadayıların onun peşinde olduğunu bilen Mahir bir an önce onu bulmak ve saklamak zorundadır. Mahir ve kabadayılar iki koldan Haydar’ı aramaktadır. Mahir, Haydar’ı bulup Haydar’ın canını kurtarabilecek midir?
 

gizem ak

Favori Üye
Katılım
28 Mayıs 2014
Mesajlar
3,743
Reaksiyon puanı
2,826
Puanı
360
Yaş
34
bolum resimleri baya iyi hem ozetten hem fragmanlardan
Sanirim dag evine gidiyorlar
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı 89.Bölüm Özeti

İntikamı ve masum bir insanın canı arasında sıkışıp kalan Mahir, kabadayıları karşısına almayı göze alarak Haydar’ın canını kurtarmayı seçecektir. Bu beklenmedik tavrı karşısında şaşkına dönen kabadayılar Mahir’in aklından ne geçtiğini merak etmektedir. Onlar için Mahir giderek büyüyen bir muamma haline gelmiştir. Araştırma yapmaya başlarlar. Bu sırada Belgin Mahir’e durumun ciddiyetini anlatır. Kabadayılar onunla ortaklığı bozmak üzeredir. Mahir kabadayıları ikna edip masada kalmayı başarabilecek midir?
Feride’nin Mahir’le barışıp barışmadığını anlamaya çalışan Mehmet Saim, Kerime’yi sıkıştırır. Olayın bir kısmına şahit olan Feride babasının bu yüzüyle ilk kez karşılaşmıştır. Şaşkına döner. Mehmet Saim Feride’yi son kez Mahir konusunda uyaracaktır. Sevdasına yardım etmekten başka bir şey düşünmeyen Feride babasının sözlerini ciddiye alsa da yine de Mahir’in yanında olacaktır. Kabadayılarla arasının açıldığını öğrenmiştir. Üstelik Belgin de Mahir’den Vehbi’deki dosyayı istemektedir. Belgin Mahir’e dosyayı teslim etmesi için iki gün verir. Aksi halde kabadayılara asıl amacının ne olduğunu anlatacaktır. Mahir iyice sıkışmış durumdadır. Feride Mahir için Vehbi’ye olan yakınlığını kullanmaya karar verir. Vehbi’nin evine gidecek ve dosyayı arayacaktır. Feride dosyayı bulmayı başarabilecek midir?
Nazif’in işlerinin kötü olduğunu haber alan Mahir ona yardım etmek için bir plan yapar. Dükkana müşteri göndermeye başlar. Birden satışların artması Nazif’in moralinin düzelmesine neden olur. Nazif müşterileri gönderen kişinin Mahir olduğunu anlayabilecek midir?


 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
90.Bölüm özeti

Kabadayıların masasından atılan Mahir başa dönmüştür. İntikamı için geri adım saydığı bu durumun içinden çıkmanın yollarını aramaktadır. Belgin Mahir’in sıkışıklığından faydalanmak ister. Aralarındaki anlaşmayı hatırlatır ve Mahir’e istediği dosyayı getirmesi için ertesi günün gecesine kadar süre tanır. Aksi halde kabadayılara gidip Mahir’in aslında içlerinden birinin peşinde olduğunu anlatacaktır. Mahir’in Belgin’i durdurabilmesi için Vehbi’nin polis tarafından korunan evine girmesi ve dosyayı bulması gerekmektedir. Feride her zaman ki gibi sevdasına yardım edecektir. Mahir dosyayı bulup Belgin’e zamanında götürmeyi başarabilecek midir?

Mahir’le hesaplaştıktan sonra öfke ve acıyla evine doğru giden Nazif’in yolunu serseriler keser. Nazif’in üstünde para bulmayınca da parmağındaki alyansa göz dikerler. Nazif vermemek için var gücüyle mücadele etse de adamlar alyansı almayı başarır. Mahir babasının başına gelenleri öğrenir ve adamların peşine düşer. Mahir adamları bulup alyansı alabilecek midir? Bu olay baba oğul arasındaki ilişkiyi nasıl etkileyecektir?

Ayten’in sahne hazırlıkları son sürat devam etmektedir. Çıkış şarkısı bulunmuştur. Ayten heyecanla stüdyoya girip şarkısını okur. Sosyete yaptığı iyiliklerin karşılığını beklediğini ima eder. Ayten’in Sosyete’nin imasına karşısında tavrı ne olacaktır?
 

Özgür

Süper Mod.
Katılım
28 Aralık 2011
Mesajlar
30,913
Reaksiyon puanı
28,119
Puanı
1,059
Karadayı 91. Bölüm Özeti

Mahir her şeyi kabadayılara anlatmak üzere olan Belgin’e sesini duyurmayı başarır. Mahir’deki dosyayı fark eden Belgin kabadayıları oyalamak için, Sarı’nın adamlarını döven kişinin Mahir olduğunu söyler. Bu bilgi kabadayıların beklediği kadar büyük bir haber olmasa da Belgin’e inanırlar. Belgin Mahir’e onu satmadığını söyler ve dosyayı alır. Belgin sonunda intikamını almak için ihtiyaç duyduğu adresi ele geçirmiştir. Nedime’yi öldürmek için harekete geçer. Belgin Nedime’yi öldürebilecek midir?

Belgin’in annesini aradığına bir türlü ikna olamayan Feride ve Mahir araştırma yapmaya karar verirler. Eski günlerdeki gibi Hakime Hanım ve Salih İpek olarak yetimhaneye giderler. Mahir ve Feride, Belgin’in yetimhanede yaşadıklarını ve asıl amacını öğrenebilecek midir?

Bu sırada Mahir konusunda iyice bileylenen Sarı, kabadayılardan Mahir’i temizlemek için izin alır. Ne de olsa artık Mahir onlardan değildir. Mahir’i öldürmesi için tetikçi tutar. Tetikçi Mahir’i bir türlü kıstıramaz ve evini taramaya karar verir. Adamlar evi sardıklarında içerde Mahir dışında bulunan kişi bu tehlikeden habersizdir. Kurşunlara hedef olacak kişi kimdir? Mahir bu durumu öğrenecek midir?
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,232
Reaksiyon puanı
29,162
Puanı
1,061
Karadayı 92. Bölüm Özeti


Sarı Cemal’in adamları evdeki kişinin Mahir olduğunu düşünerek kurşun yağdırmaya başlarlar. Neye uğradığını şaşıran Feride korkuyla yatağın altına saklanır. Kurşunlardan kurtulmuş olsa da tehlike devam etmektedir. İçeri girip Mahir’in ölüp ölmediğinden emin olmak isteyen Kandemir ve adamları evi aramaya başlar. Feride, Kandemir ve adamlarından kurtulabilecek midir? Mahir zamanında eve yetişmeyi başarabilecek midir?
Evi taratıp kendisini öldürmek isteyen kişinin Sarı Cemal olduğundan emin olan Mahir, onu bulmak için işlettiği eve gider. Mahir’in kapıya dayandığını anlayan Sarı Cemal köşkten kaçmayı başarır. Mahir köşkü ele geçirip Sarı Cemal’e haber gönderir. Sarı Cemal, karşısına çıkmazsa Mahir köşkü yakacaktır. Sarı Cemal’in ise buna hiç cesareti yoktur.
Olaylar çığırından çıktıkça paniğe kapılan Sarı Cemal kabadayılardan yardım ister. Beklediği desteği bulamayınca da Seyis’le Sosyete Yusuf’a haber yollar. Eğer Mahir’i durdurmazlarsa, Mahir’e annesinin ve torun Nazif’in ölmesine neden olan bombayı Sosyete Yusuf’un koydurttuğunu söyleyecektir. Sosyete çok öfkelenir ve Belgin’den Sarı Cemal’i bulmasını ister. Sosyetenin Sarı Cemal’i öldürteceğini anlayan Belgin yeni bir oyun peşindedir. Sarı Cemal’i Mahir’e bildiklerini anlatması konusunda ikna etmeyi başarır. Sosyete Yusuf, Sarı Cemal’in konuşmasına engel olabilecek midir? Mahir sonunda bombayı koyan kişinin kim olduğunu öğrenebilecek midir?
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,232
Reaksiyon puanı
29,162
Puanı
1,061
KARADAYI 93. Bölüm Özeti


Sarı Cemal’i vuran kişinin Seyit olduğunu gören Mahir onun peşine düşer ve yakalar. Kimin adamı olduğunu öğrenmek için zorlarken polislerin geldiğini fark eder ve Seyit’i alıp pasaja götürür. Amacı Seyit’i konuşturup hangi kabadayı için çalıştığını bulmaktır. Seyit’i sorgulamaya başladığı anda ani bir polis baskını olur ve Seyit polislerin eline geçer. Emniyete götürülürken başka arabaya bindirilen Seyit polisleri öldürüp ortadan kaybolmayı başarır.
Vehbi, Belgin’in evinden dosyayı aldırdığını anlamıştır. Kapısına dayanır. Vehbi ile işi biten Belgin onu daha fazla idare etmek niyetinde değildir. Belgin Vehbi’den kurtulmak için kurnazca bir oyun hazırlar. Üstelik oyunun başrolünde Mehmet Saim vardır. Vehbi ve Mehmet Saim Belgin’in oyununa gelecek midir?
Mahir’in Seyit’in peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur. Seyit’in adresini Feride yardımıyla öğrenir ve evine kadar gider. Mahir Seyit’in evinde büyük bir sürprizle karşılaşır. Seyit’in yıllardır tutsak ettiği Aliye’yi bulur. Aliye çok kötü durumdadır ve Mahir onu hastaneye götürür. Seyit Aliye’yi Mahir’in aldığını fark edince deliye döner. Saplantılı bir şekilde bağlı olduğu Aliye’yi Mahir’den almak için bir plan yapar. Mahir’i bir kez daha can evinden vurmakla tehdit edecektir. Mahir’i hayatının en büyük sınavı beklemektedir. Seyit ve Mahir restleşmesinden elleri kanlı çıkan kim olacaktır?
 

sürgünüm

Emekli
Katılım
24 Eylül 2012
Mesajlar
54,421
Reaksiyon puanı
65,193
Puanı
1,059
Karadayı - 94. Bölüm Özeti:

Mahir, adaletin yerine gelmesi için doğru bildiği yolda kirlenmeden yürümeye çalışırken, sonunda babasının anlatmak istediği noktaya gelmiştir. Annesi ve küçük Nazif’in katili Seyit’i öldürüp, İlknur’a zarar vermesine engel olmuştur ama temiz kalmayı başaramamıştır. Bir canı almış olmanın ağırlığı vicdanına ve omuzlarına çöker. Mahir bu yükle başa çıkmaya çalışırken, Seyit’in öldürüldüğünü öğrenen kabadayılar artık ondan kurtulmaları gerektiğine karar verirler. Bunun için Mahir’i tek başına savunmasız bir şekilde kıstıracaklardır. Mahir kabadayıların oyununa gelecek midir?
Seyit’in ölüm biçimi ve Mahir’in davranışları Feride’nin şüphelenmesine neden olmuştur. Kuşkularının boşa çıkması için dualar ederek Mahir’in Seyit’i öldürüp öldürmediğini anlamaya çalışır. Feride sevdasının Seyit’i öldürdüğünü öğrenecek midir?
Necdet Ayten’i ikna etmesi için Feride’yi tehdit etmiştir. Feride’nin Ayten’i ayaklarına getirmesini beklerken gelişen olaylar Necdet’in korku dolu anlar yaşamasına neden olacaktır. Olmadık zamanlarda gelen notlar ve özel eşyalar Necdet’e bir tek kişiyi hatırlatmaktadır. Turgut Akın. Necdet Turgut Akın’ın yaşadığını düşünmeye başlamıştır. Necdet haklı mıdır? Turgut Akın’ın gerçekten hayatta olma ihtimali var mıdır?

NOT: Spoiler yemek istemeyen özeti okumasın, ben yedim de. :(
 

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Katılım
8 Ocak 2013
Mesajlar
49,232
Reaksiyon puanı
29,162
Puanı
1,061
Karadayı 95. Bölüm Özeti

Kabadayıların Mahir'i tek başına kıstırıp öldürmeye çalışacağını öğrenen Nazif ve Dalyan onu yalnız bırakmamıştır. Mahir'in bütün sevenleri desteğe gelmiştir. Babasını arkasında dağ gibi dururken görün Mahir çok mutlu olmuştur. Sonunda Nazif Mahir'i affetmiştir. Mahir'in sürekli gücüne güç katıyor olması kabadayıları çileden çıkarmaktadır. Artık Mahir'i ortadan kaldırmak zorundadırlar, bunun için de Orhan'ı kullanmaya karar verirler. Orhan'dan Mahir'i öldürmesini isterler. Orhan kabadayılarla eşit koşullarda masaya oturabilmek için Mahir'i öldürmeyi kabul edecek midir? Turgut'u karşısında gören Necdet ilk şoku atlatmıştır. Turgut Necdet'e ihanetinin bedelini ödemek zorunda olduğunu söyler. Necdet, Turgut'un teklifini kabul edecek midir? Turgut'un asıl amacı nedir? Necdet'le görüştükten sonra planını uygulamaya geçen Turgut adliyeye gider ve Feride'nin karşısına çıkar. Bambaşka bir kimlikte sıradan bir vatandaş gibi Feride'ye yaklaşır. Feride onu gördüğünde büyük şok yaşar. Bu karşılaşma sonunda Turgut Feride'ye çok önemli belgeler verir. Feride artık Seyit cinayetiyle ilgili bütün gerçekleri öğrenmiştir. Sevdasının eli kanlı bir katil olduğunu öğrenen Feride deliye döner. Sevdası ve kendini adadığı adalet arasında sıkışıp kalır. Feride Mahir'i adalete teslim edecek midir?