seçtiği diziye bakılırsa oscarlık oynasa da farketmezkaliteden gözlerin kamaşır diye korktun herhalde
seçtiği diziye bakılırsa oscarlık oynasa da farketmezkaliteden gözlerin kamaşır diye korktun herhalde
maalesef dönem dizilerini sevdi herhalseçtiği diziye bakılırsa oscarlık oynasa da farketmez
Nur için kötü kariyer daha iyi bir dizi olabilirdi ama seçimini Osmanlıdan yana yaptı.
Nur neden boyle üst üste 2 yanlış secim yapti dirilise geleydi daha eyidi kariyerine baya etki ederdiNur için kötü kariyer daha iyi bir dizi olabilirdi ama seçimini Osmanlıdan yana yaptı.
Aynen Diriliş daha iyi ama Filintanın kendine hayrı yok oraya girmiş.Nur neden boyle üst üste 2 yanlış secim yapti dirilise geleydi daha eyidi kariyerine baya etki ederdi
Neyse zombi dizisini de sevebilirdi...maalesef dönem dizilerini sevdi herhal
aynen iyi tarafından bakmak lazım...Neyse zombi dizisini de sevebilirdi...
karagüle gideydi sahnelerin %50 si uçurumda geçiyor naslsa.ssNeyse zombi dizisini de sevebilirdi...
Çiğdem yorum yapmamışBahar @dengesiz_enerji 29 Mar
Biz Hürrem'in torunlarıyız. Trip atmak genlerimizde var
2 retweet11 favori
zaten @Çiğdem- in genleri bozuktu @vadikızı @destere @cookies @yatutarsa @gözlemci
Nurgül adeta tepik atmış rakiplerine super ama bi tane daha 385 binlik sayfasi var ikisi birlestirilmeli bence 😉helal olsun @destere nin beroşu ergenusların tubişine geçit vermiyoruz @Çiğdem- @cookies @vadikızı @yatutarsa @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 44126
Ah ah ne günlerdiaile üyelerine dizinin önceki bölümünde neler olduğunu anlatmayı bile özledim
Daffif Aston @HPF_Daffif 2 NisÇeviriyi görüntüle
Turkish women are very incredible [effect nonton magnificent century
demek ki adamlar @Çiğdem- i görse türk kadınından soğuyacak .ss @destere @cookies @sokak sanati @gözlemci @vadikızı
ben onu kendi haline braktım @Harunnn60Çiğdem yorum yapmamış
hep my sayesindeben onu kendi haline braktım @Harunnn60
@xemrexxx hadi ordan bee yabancı ülkenin erkekler biz türk kızlarına hayranlar