hayırrr türk kadınlarının imajını bozan zaten myhep my sayesinde
hayırrr türk kadınlarının imajını bozan zaten myhep my sayesinde
polonya tarihinin en çok izlenen 2.yabancı dizisymişiz 1.liğe ulaşırız inşallah finale ka
1. Neymis lopolonya tarihinin en çok izlenen 2.yabancı dizisymişiz 1.liğe ulaşırız inşallah finale ka
bilmem haberin başlığı buydu tüm haberi, translate etmedim1. Neymis lo
Aa amerikadaki fox myyimi yayinlacakmiskatarina @dnoghae 1 sa.1 saat önce
So me and my parents hooked on Muhteşem Yüzyıl and guess what ? We are going to Turkey by the end of this month lol
katerina gibi bacılarımız artar inşallah @Çiğdem- lere ye yok artık @cookies @yatutarsa @vadikızı @destere @gözlemci
- armağan
@minyaturadam 19 sa.19 saat önce
amerikan kanalından nba maçı izlerken muhteşem yüzyıl reklamıyla karşılaşmak! gözlerim kanadı!!!
Turan @solakt 19 sa.19 saat önce
Oha amk Nba maçının ortasında Muhteşem yüzyıl reklamı çıktı. Fox verecekmiş.
bunlar da totoş türünün son örnekleri
açıldı bile totoş teee 2014 hazirandaAa amerikadaki fox myyimi yayinlacakmis
Hemen konusunu ac 😉
Aa ne güzel reytinglerini gorcezaçıldı bile totoş teee 2014 haziranda
bilmem sülonun hayatını anlatıyor zaar
Gelsinler ben öğretiyimDeasy Gomez Ortiz @DesiiBieber26 5 sa.5 saat önce
@meryemuzerli@MYAskiderun@filizahmetfan Ben sadik bir izleyici zafer yuzyil duyuyorum
az kaldı fanfinikonlarımıza türkçe öğreticez diziyle @Çiğdem- @gözlemci @ABAY_06 @yatutarsa @cookies
maral daha yeni başladı ne çabuk girmiş 😱Ekli dosyayı görüntüle 44283 Ekli dosyayı görüntüle 44284
fark var my var 2012 de global agency my için cannesın en büyük salonunu kapatırken şimdiki dizileri duvarda bir tablo sadece)) @Çiğdem- @yatutarsa @sokak sanati @gözlemci @Harunnn60 @ABAY_06 @vadikızı @cookies @gizem ak
paramparça başlamadan ekim ayında gitmiştimaral daha yeni başladı ne çabuk girmiş 😱