seçtiği diziye bakılırsa oscarlık oynasa da farketmezkaliteden gözlerin kamaşır diye korktun herhalde![]()
seçtiği diziye bakılırsa oscarlık oynasa da farketmezkaliteden gözlerin kamaşır diye korktun herhalde![]()
maalesefseçtiği diziye bakılırsa oscarlık oynasa da farketmez![]()
Nur için kötü kariyer
Nur neden boyle üst üste 2 yanlış secim yaptiNur için kötü kariyerdaha iyi bir dizi olabilirdi ama seçimini Osmanlıdan yana yaptı.
Aynen Diriliş daha iyi ama Filintanın kendine hayrı yok oraya girmiş.Nur neden boyle üst üste 2 yanlış secim yaptidirilise geleydi daha eyidi kariyerine baya etki ederdi
![]()
Neyse zombi dizisini de sevebilirdi...maalesefdönem dizilerini sevdi herhal
![]()
aynen iyi tarafından bakmak lazım...Neyse zombi dizisini de sevebilirdi...
karagüle gideydi sahnelerin %50 si uçurumda geçiyor naslsa.ssNeyse zombi dizisini de sevebilirdi...
Çiğdem yorum yapmamışBahar @dengesiz_enerji 29 Mar
Biz Hürrem'in torunlarıyız. Trip atmak genlerimizde var
2 retweet11 favori
zaten @Çiğdem- in genleri bozuktu@vadikızı @destere @cookies @yatutarsa @gözlemci
Nurgül adeta tepik atmış rakiplerine super ama bi tane daha 385 binlik sayfasi var ikisi birlestirilmeli bence 😉helal olsun @destere nin beroşu ergenusların tubişine geçit vermiyoruz@Çiğdem- @cookies @vadikızı @yatutarsa @sokak sanati
Ekli dosyayı görüntüle 44126
Ah ah ne günlerdiaile üyelerine dizinin önceki bölümünde neler olduğunu anlatmayı bile özledim![]()
Daffif Aston @HPF_Daffif 2 NisÇeviriyi görüntüle
Turkish women are very incredible [effect nonton magnificent century
demek ki adamlar @Çiğdem- i görse türk kadınından soğuyacak .ss @destere @cookies @sokak sanati @gözlemci @vadikızı
ben onu kendi haline braktım @Harunnn60Çiğdem yorum yapmamış![]()
hep my sayesindeben onu kendi haline braktım @Harunnn60
@xemrexxx hadi ordan bee yabancı ülkenin erkekler biz türk kızlarına hayranlar![]()