Showtime Episodes - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4x7

Alışmışız sıraya izlemeye bu kadar ara zor geldi, özlemişim. :):)

Bu bölümü izlerken moralim falan baya bozuktu ama böyle bir durumda bile pek çok yerde sesli güldürdü, keyifli bir 28 dakika geçirtti. :)

Sean'ın Matt'e senaryo okutma çalışmaları gerçekten çok komikti. :D Fakat okuttuğuna epey pişman oldu. :):)

Sean ve Beverly baya ayıp ettiler Matt'e ama ikinci bir Pucks vakası istemiyorlar. :(

Bölümdeki en sevdiğim sahnelerden biri de Sean'ın setteki aynı zamanda senarist olan yiyecek görevlisiyle yaptığı diyalogdu. :D Sean'ın tırsmış halleri baya güldürdü. :D

9- /10

4x7

Alışmışız sıraya izlemeye bu kadar ara zor geldi, özlemişim. :):)

Bu bölümü izlerken moralim falan baya bozuktu ama böyle bir durumda bile pek çok yerde sesli güldürdü, keyifli bir 28 dakika geçirtti. :)

Sean'ın Matt'e senaryo okutma çalışmaları gerçekten çok komikti. :D Fakat okuttuğuna epey pişman oldu. :):)

Sean ve Beverly baya ayıp ettiler Matt'e ama ikinci bir Pucks vakası istemiyorlar. :(

Bölümdeki en sevdiğim sahnelerden biri de Sean'ın setteki aynı zamanda senarist olan yiyecek görevlisiyle yaptığı diyalogdu. :D Sean'ın tırsmış halleri baya güldürdü. :D

9- /10
o kadının sahnesini anlatmayı unutmuştum hatırlattın :) sean kadının
kendilerini zehirlemesinden korkmuştu bev in elindeki pastayı yere fırlatırken bayağı komikti :)

4x8

Süper bölümdü, sezonun en iyilerinden biri olabilir. :):)

Pek çok yerde sesli güldürdü yine. :D

Bölümün başlarında Matt'in Sean ve Beverly'yi görmezden geldiği sahne harikaydı kahkaha attırdı. :D

Her taşın altından çıkan adam Andrew idi galiba bu kez de Matt'in evi almaya çalıştı. :D

Matt ve Merc yeni ortak oldular. :D Matt'in Merc ile çalışmayı Hitler'le çalışmaya benzetmesi güldürdü. :D

Carol'ın Beverly ile konuştuğunu saklaması ve bu sırada az daha Stuart diye birinin kovulmasına sebep olacak olması komikti. :D Beverly'nin de Helen'in düşüncesinde takıldığı nokta farklı oldu. :D

Uzun lafın kısası seviyorum bu diziyi ya. :D

9 /10

@OzaN 4x8 i nerden izledin yarım saattir site arıyorum yok :)) altyazı çıkmamış ?

4x8

İki hafta aradan sonra özlemişim diziyi, her zamanki gibi çok iyi bölümdü. :)

Matt ve Merc'in birbirlerine sarıldıkları sahnede iki dakika gülmüşümdür. :)

Asyalı çocukların Matt'in fotorafını çektikleri sahnede çok komikti. :)

Matt, Sean ve Beverly'e kızgın olsada uzun süre küs kalamadı, bölümün sonunda arabaları tekrar iade edeceğini söyleyerek gönülleri fethetti. :)

Finalde de sarhoş ayakta duramıyordu tutmaya bir yer arıyordu o davranışını artık maruz görüyoruz. :)
9/10

4x8. Bölüm

harika ya off gülmekten gözümden yaş geldi :))

matt le merc in çalışmak zorunda kalışı ve resturantta yaptıkları sohbet harikaydı :)
''tecrübeli iki fahişe gibiyiz ''
''doğru kime vermeyizki''
ve son sahnede bev in matt i teselli ederken matt in bev in gögüslerini avuçladığı sahnede sean ın yüzünü görünce kahkaha attım :)
matt in küskünlüğü ilerletip arabaları götürdüğü sahne olsun carol un peter a eğer bev ararsa sessizce gelip bana '' kim olduğunu bilirsin '' şeklinde haber ver dediği yerlerde güzeldi :) carol u ayrıca seviyorum kadının mimiklerine hayranım :))

Episodes 4x6

Dün izlemiştim yorum yapmadan geçmeyeyim. Sıkıcı bölümdü pek güldüğüm sahnesi de olmadı.

Carol'un hayvan isimleri olayı ilginçti, saç kılı. :D

Matt'in annesine çok gülüyorum Bev ve Sean'e sürekli laf atması bunlar niye geldi demesi falan bu sahneler güldürmüştü. Matt'in araba koleksiyonu da gitti umarım düzelir artık adamın maddi durumu. :(

6/10

4x9 (Sezon Finali)

Önceki sezon finallerine göre yavan kaldı bence. :)

Beverly ve Carol koşu sırasında ansızın Helen'i karşılarında görünce göstermiş oldukları tepki ve daha sonra Helen, kendisini Beverly ile aldattığı gerekçesiyle Carol'u üstsüz bıraktığı sahne sesli güldürdü. :)

Myra'nın doğum sahnesi ve çocuğunu kucağına aldığı sahneye 2 dakika gülmüşümdür, aklıma geldikçe de gülüyorum. :)

Castor iyileşmemiş Carol büyük oyuna geldi. Helen'e geri dönüp lezbiyenliğe devam etsin bence. Yalnız Helen'in de yaptıkları da yanlıştı tabii. :)

Mat'in şov programını Merc ile kavgası kurtardı bence. :)
8.5/10

4x9 (Sezon Finali)

Sezon finali olarak çok tatmin edici olmadı belki ama normal şartlarda iyi bölümdü yine tabii. :)

Carol'a çok fazla sahne ayırmışlar. Diğer bölümleri izlemeden bu bölümü izleyen kişi Carol'ı başrol sanır. :):) Özellikle ilk 10-15 dakika gereğinden fazla Carol sahnesi olması biraz sıkıntıydı ama sonradan iyi açıldı bölüm. :)

Bölümün en büyük bombası tabii ki Beverly ve Carol'ın Helen ile yürüyüş sırasında karşılaşmasıydı. Carol'ın verdiği ilk tepki sesli güldürdü. Hatta geriye alıp birkaç kez izleyip aynı şekilde birkaç kez güldüm. :D

Carol, CW ile anlaşacaktı az daha ama Castor'a güvenerek hata etti. :):)

Kavgasız bir Episodes sezon finali olmazdı tabii. Bu kez de Matt ve Merc birbirine girdi. Onların kavgaları da yine harikaydı. :D

Aslında yukarıda saydığım gibi çok fazla güldüğüm iyi sahnesi vardı yine ama bölümün ilk kısmının durgunluğundan dolayı 9'a çıkmayacağım. :)

8+ /10

Ilk sezonu indirdim , diziye hafta sonu başlayacağım :) Survivor öncesi iyi gider
Ilk bölüme baktım dizi Italyan, Fransız yapımı gibi duruyor zannetim hatta oyuncuları da öyle :D tabikide ABD yapımı ama yinede aklım o ülkelere gitti :D
Ilk sezon 7 bölüm olmasi iyi , bir çırpıda biter :D

Ilk sezonu indirdim , diziye hafta sonu başlayacağım :) Survivor öncesi iyi gider
Ilk bölüme baktım dizi Italyan, Fransız yapımı gibi duruyor zannetim hatta oyuncuları da öyle :D tabikide ABD yapımı ama yinede aklım o ülkelere gitti :D
İngiliz yapımı gibi ne İtalyan, Fransızı. :D

İngiliz yapımı gibi ne İtalyan, Fransızı. :D
Bev fransız kadınlarına benziyor belki o yüzden karışmıştır :))

İngilizcesi Amerikalılara benzemediğinden İngiliz olduğu daha kolay anlaşılıyor. Peaky Blinders dizisinde de sanki başka bir İngilizce konuşuyorlardı çok net anlaşılıyor. :)
konuşmasını demiyorum tip olarak fransızları çağrıştırıyor bev yoksa konuşmaları tam ingiliz aksanı :)

4x7, 4x8, 4x9 Sezon Finali

Uzun bir aradan sonra kalan bölümleri izledim bence de sezon finali önceki sezon finallerine göre sönüktü ama yine eğlenceli bir bölüm oldu. :D

Matt yarışmada iyi patladı birde sezon finalinde ki The CW göndermesi çok iyiydi sesli güldüm. :F

Helen & Carol ilişkisi bitti, yürüşte Bev ile Carol'u yakalaması bardağı taşırdı ama sevindim bitmesine Carol yeni evli adamlara yelken açacaktır. :A Yanlız gelecek sezon Carol'un işi zor olacak CW de yalan oldu Helen düşman oldu bakalım neler olacak.

Bizim mıy mıy kız da doğurdu sonunda çok güzeldi o kısımlar da. :D

Puanlarım: 7/10 - 7.5/10 - 9/10

@sürgünüm yeni sezon ne zaman başlıyor? Sen konusunu açmıştın ama unuttum şimdi bulamadım da. :D