batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,907
- Puanı
- 1,061
ayyy demiştim ben finalde görünüyor ölmedi oleyyyMahir yetişti.
Oh oh hadi yine iyisin parlağın yaşıyorayyy demiştim ben finalde görünüyor ölmedi oleyyy
Daha önce senaryoda değişti demiştin onuda yeri gelince hatırlatayım istedim.ayyy demiştim ben finalde görünüyor ölmedi oleyyy
mahkeme sahnesidne bir değişiklik olucak dedim ondada kararlıyım cnm senaristler turgut yokken tasarladılar o sahneyi turgutsuz mahkeme sahnesiydi ama şimdi o mahkeme sahnesinde turgutta olucak belkide mahirle birlikte ayrgılanıcak turgutlu bir mahkeme sahnesi kesinlikle değişikşiğe gidicektir senaryoda 🙂🙂🙂Daha önce senaryoda değişti demiştin onuda yeri gelince hatırlatayım istedim.
Mahkeme sahnesinde Turgut yok. Hem Turgut konusunu daha önce açmamıştın.mahkeme sahnesidne bir değişiklik olucak dedim ondada kararlıyım cnm senaristler turgut yokken tasarladılar o sahneyi turgutsuz mahkeme sahnesiydi ama şimdi o mahkeme sahnesinde turgutta olucak belkide mahirle birlikte ayrgılanıcak turgutlu bir mahkeme sahnesi kesinlikle değişikşiğe gidicektir senaryoda 🙂🙂🙂
ben her senaryo değişikliği olucak dediğim yazımda turgut geldiği için demişimdir heppsine bak orada duruyorlar ben hep turgut geldiği için değişicek diye başladım lafa 🙂🙂🙂Mahkeme sahnesinde Turgut yok. Hem Turgut konusunu daha önce açmamıştın.
Şuan mahkeme sahnesinde olmayan bir adamın muhabbetini yapıyorsun. Orhan ölseydi sen o zaman haklı olurdun. Turgut sahnede olmadığı için rol yazıldımı yazılmadımı bilmiyoruz. Belkide haftaya bölümde ölecek bilemeyiz.ben her senaryo değişikliği olucak dediğim yazımda turgut geldiği için demişimdir heppsine bak orada duruyorlar ben hep turgut geldiği için değişicek diye başladım lafa 🙂🙂🙂
ayoll mahkeme sahnesi tasarlanırken turgut reaksiyonda oynuyordu tabikdie ahkeme sahnesinde tasarlanmadı nerden bilsinler reaksiyon biticek turgut geri dönücek şimdi turgutlu bir mahkeme sahnesi yazmak zorundalar turgutta olucak orada 🙂🙂🙂
ayoll turgut dizide ölmüştü tabikide onsuz yazıldı mahkeme ama şimdi mecbur değişicekler cnm turgutu canlandıran adamı 2 defa aynı diziden çıkartamazlar okadar küçük bir oyuncu değil kendiside müsade etmez zaten aynı diziden 2 defa çıakrtılmayı bence artık ölmez 🙂🙂🙂Şuan mahkeme sahnesinde olmayan bir adamın muhabbetini yapıyorsun. Orhan ölseydi sen o zaman haklı olurdun. Turgut sahnede olmadığı için rol yazıldımı yazılmadımı bilmiyoruz. Belkide haftaya bölümde ölecek bilemeyiz.
Senaristlerin röportajlarını okumadın tabii. Mahkeme sahnesi yazıldığında Turgut diziden ayrılmamıştı.ayoll turgut dizide ölmüştü tabikide onsuz yazıldı mahkeme ama şimdi mecbur değişicekler cnm turgutu canlandıran adamı 2 defa aynı diziden çıkartamazlar okadar küçük bir oyuncu değil kendiside müsade etmez zaten aynı diziden 2 defa çıakrtılmayı bence artık ölmez 🙂🙂🙂
ayollll demekki turgutun diziden çıkacağı oan belliydi zaten çıktıta demekki oan turgutu öldürmeyi düşünüyordu ama senarist sonradan nerden bilsin turgut yeni diziye gidicek ve tekrar karadayıya gelicekSenaristlerin röportajlarını okumadın tabii. Mahkeme sahnesi yazıldığında Turgut diziden ayrılmamıştı.
Mahir tutuklandı şimdi ne olacak peki?ayollll demekki turgutun diziden çıkacağı oan belliydi zaten çıktıta demekki oan turgutu öldürmeyi düşünüyordu ama senarist sonradan nerden bilsin turgut yeni diziye gidicek ve tekrar karadayıya gelicek
ayrıca ne istiyorsun adamcağızdan beee bir köşede otursun işte oda şıkısıp
bilmiyorum cnm ama mehmet saim ölmemiştir demiştim yanı mehmet saimi eninde sonunda mahir öldürücek bence belkide içeride yatıp çıkıcak nasıl öldürür bilmiyorum ama mahir öldürücektir mehmet saim beyi ne zaman nasıl olur bilemicem oakdarınıMahir tutuklandı şimdi ne olacak peki?
Feride çocuğu doğuracak mı?bilmiyorum cnm ama mehmet saim ölmemiştir demiştim yanı mehmet saimi eninde sonunda mahir öldürücek bence belkide içeride yatıp çıkıcak nasıl öldürür bilmiyorum ama mahir öldürücektir mehmet saim beyi ne zaman nasıl olur bilemicem oakdarını
ben genc bir çocuk vardı karadayı diyotdu mahkeme çıkısı onuu nazifin gencliği demiştik cnm eğer feridenin çocuğu erkek olursa bence eksin ordakı genc oğlan feridenin oğlu olucak geçen yıl küçük nazif diye tahmin edmiyordum ama nazif öldüğüne göre feridelerin oğlu olabilir bence eğer cinsiyeti erkek çıkarsa büyük ihitmal öyle olur🙂🙂Feride çocuğu doğuracak mı?
Zaman atlaması olacak ve Mahir bir süre içerde yatıktan sonra mı hakim karşısına çıkacak. Bu çocuk ne ara o kadar büyüdü ya da Mahir hakim karşısına çıkmak için neyi bekliyordu diye sorarlar. Feride, Mahir babamı öldürdü diye kızıp çocuğu aldırmasın?ben genc bir çocuk vardı karadayı diyotdu mahkeme çıkısı onuu nazifin gencliği demiştik cnm eğer feridenin çocuğu erkek olursa bence eksin ordakı genc oğlan feridenin oğlu olucak geçen yıl küçük nazif diye tahmin edmiyordum ama nazif öldüğüne göre feridelerin oğlu olabilir bence eğer cinsiyeti erkek çıkarsa büyük ihitmal öyle olur🙂🙂
vlla o videoya tekrar bakmak lazım ama mahir çıkıstayken arkasında bir erkek çocuğu karadayı diyor ben küçük nazifin gencliği 10 yıl sonra olucak galiba demiştim 10 yıla 8 yıl daha koy 18 yasında olsun çocuk ne olucakkı cnm 18 yıl sonraya gidilebilir ama mahir neden oakdar yıl bekliyor vlla burasını düşünmemiz lazım bencede benim aklım hapis kurallarına fzla yetmez cnm uzun süre yatan bir adam sonradan kalemi kırılırmı infaz kararı çıkarmı yada ne olursa öyle olur o ihtimalleri sen daha iyi bilirsin benceZaman atlaması olacak ve Mahir bir süre içerde yatıktan sonra mı hakim karşısına çıkacak. Bu çocuk ne ara o kadar büyüdü ya da Mahir hakim karşısına çıkmak için neyi bekliyordu diye sorarlar. Feride, Mahir babamı öldürdü diye kızıp çocuğu aldırmasın?
Son 3 bölümdür hasteneden çıkamadık izlemek istemiyorum bu sahneleri. O değilde Nazif baba kendisi vurdu ya Mehmet Saim'i içerde yatmasına gönlü razı olmaz ama Mehmet Saim'de Mahir vurdu diyecek. Bu olaydan çıkmaz heralde hakim karşısına. Daha sonra Mehmet Saim Bey Mahir'in ailesinden birilerini mi öldürecek acaba? Yine Mahir'i pusuya düşürmek isteyecektir tabii. Birde Seyis'i sevimli göstermeye çalışmasın senaristler olmuyor.vlla o videoya tekrar bakmak lazım ama mahir çıkıstayken arkasında bir erkek çocuğu karadayı diyor ben küçük nazifin gencliği 10 yıl sonra olucak galiba demiştim 10 yıla 8 yıl daha koy 18 yasında olsun çocuk ne olucakkı cnm 18 yıl sonraya gidilebilir ama mahir neden oakdar yıl bekliyor vlla burasını düşünmemiz lazım bencede benim aklım hapis kurallarına fzla yetmez cnm uzun süre yatan bir adam sonradan kalemi kırılırmı infaz kararı çıkarmı yada ne olursa öyle olur o ihtimalleri sen daha iyi bilirsin bence