Karadayı 104.Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,202
Puanı
1,059
proxy.php

Başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Bergüzar Korel ve Çetin Tekindor'un olduğu atv'nin sevilen dizisi Karadayı'nın 104.bölümüyle ilgili yorumlarınızı bu başlık altında paylaşabilirsiniz.

Karadayı 104. bölüm Feride’nin hayatının şokunu yaşamasına sahne olacak! Hatırlanacağı üzere Nazif baba son bölümde Mahir'e silah çeken Mehmet Saim’i vurmuştu. Yeni bölümde cinayeti Mahir üstlenecek. Babasına “Sen buraya hiç gelmedin.” diyecek! Peki savcıdan babasını vuranın Mahir olduğunu öğrenen Feride nasıl tepki verecek?

Karadayı heyecan, aksiyon ve aşk dolu yepyeni bölümüyle bu akşam 20:00'de atv'de...

Bakalim feride bi sürü bölüm önce dedigi seyi tutacakmi hani demisti ya aşkimiz hep sürecek tarzi bişi :)
103. Bolumde belgin hiç yoktu(1 sn bile 😱 ) bu bölüm olcakmi bakalim :)
Mehmet saim öyle elini kolunu sallayarak dolasamaz inşallah :)
[HASHTAG]#AdaletWhereAreYou[/HASHTAG]
[HASHTAG]#AdaletComingSoon[/HASHTAG]
[HASHTAG]#CigdeminParlagiAciKaybimiz[/HASHTAG]
Bu arada burdan @Çiğdem- e uzuntulerimi iletiyorum :bhr:
Benim icin iyi bişi ekran parlaklardan ariniyor ama o için kötü :)
Paramparçada yağız (cansu ve hazalin aşık olduğu çocuk ) ölüyor.
Karadayida Orhan ölüyor ahh ahh orhan ne iyi çocuktu o degilde bu orhanin sevgilisi ne yapacak ahh kiyamam canikomm gelsin bize :love1: :love1:

Bakalim feride bi sürü bölüm önce dedigi seyi tutacakmi hani demisti ya aşkimiz hep sürecek tarzi bişi :)
103. Bolumde belgin hiç yoktu(1 sn bile 😱 ) bu bölüm olcakmi bakalim :)
Mehmet saim öyle elini kolunu sallayarak dolasamaz inşallah :)
[HASHTAG]#AdaletWhereAreYou[/HASHTAG]
[HASHTAG]#AdaletComingSoon[/HASHTAG]
[HASHTAG]#CigdeminParlagiAciKaybimiz[/HASHTAG]
Bu arada burdan @Çiğdem- e uzuntulerimi iletiyorum :bhr:
Benim icin iyi bişi ekran parlaklardan ariniyor ama o için kötü :)
Paramparçada yağız (cansu ve hazalin aşık olduğu çocuk ) ölüyor.
Karadayida Orhan ölüyor ahh ahh orhan ne iyi çocuktu o degilde bu orhanin sevgilisi ne yapacak ahh kiyamam canikomm gelsin bize :love1: :love1:
hayır ölmemesi lazım cnm yanlıs görmüyorsam mahkeme final sahnesinde orhanda var seyiz orhan nazif baba songul onlarda var arkada görünüyorlar 🙂🙂🙂

hayır ölmemesi lazım cnm yanlıs görmüyorsam mahkeme final sahnesinde orhanda var seyiz orhan nazif baba songul onlarda var arkada görünüyorlar 🙂🙂🙂
Aa o zaman benim acı günüm diyebiliriz :)
O degilde bu orhan deli doluydu lo bu orhan beyefendinin mehmet saim oldugunu bilmiyormu yoksa ? Orayi tam anlamadim biliyor olaydi gidip öldürürdu :)

Ee nasıl kurtulcak orhan ordan yoksa sevgilisimi kurtarcak :bhr: Kıvırcık kız :bhr: orhean diyisi var ya hastasıyız :love1;

Mahir'in yüzündeki acıya bakılırsa ölecek gibi. Darısı Bülent, İlknur, Ayten ve Seyis'in başına.

Bugun maalesef izleyemeyecegim(sizin yorumlarinizi okurum yarin izlerim

Cancağızım Mehmet Saim beyin vurulduğunu öğrenince sevinçten dört köşe oldu :D

Final yaklaştı Orhan'ı napacaksın hem Nihal'le ilişkisinide desteklemiyordun? Nerden çıktı bu Orhan sevgisi? :)

Dizi Orhan üstünden işlenmiyor onu demek istiyorum, yaşasa ne olur yaşamasa ne olur. :)
hahah ayoll orhanı sevdiğimden onay verimiyorum ben ilk sezondan beridir turgut dalyan rıza orhan ve osman 4lüsünü seviyorum ben hiçbir dizide başrol sevemiyorum malesef hep başka oyuncuya kafa takıyorum :F:F:F

Orhanın ölmesini istemem çünkü kara ailesi üzülecek ve yıkılacak​

hahah ayoll orhanı sevdiğimden onay verimiyorum ben ilk sezondan beridir turgut dalyan rıza orhan ve osman 4lüsünü seviyorum ben hiçbir dizide başrol sevemiyorum malesef hep başka oyuncuya kafa takıyorum :F:F:F
İpi boynuna taktılar ama son anda Mahir'in kolunda gözünü açacak gibi.

Orhanın ölmesini istemem çünkü kara ailesi üzülecek ve yıkılacak​
Mahir'i daha çok hırslandırır, bu arada hakkında yakalama kararı çıktı. Beyefendi de kefeni yırttı.