5 ve 6.bölümleri izledim çok eğlenceli bir dizi 2 bölüm verilmesi süperdi @OzaN @yatutarsa @cevaa @Harunnn60 @destere @sürgünüm
5.bölüm
6.bölüm
5.bölüm
hhahah bende aynı tuzağa düştüm vlla arabada çok krizmatik göterdile yeni gelicek adamı abırsızlıkla beklerken oda ne amann dedim görünce şişkoyu
phil çocuklarımız birbiriyle ilişki yaşamasın diye o şarısın kızla yapmam gerekiyor diyorsun ama kimen yaparsan yap sonucta yine çocukların birbiriyle ilişki yaşayacak anneleri farklı olucak evet ama carolunda melisanında çocukları senin çocukların olucak yanı yine senin çocuklukların ilişki yaşamıs olucak oyüzden tek senmi akıllısın yürü gitsin şurdan pis şey şişko geldi oh oldu sana
phil çocuklarımız birbiriyle ilişki yaşamasın diye o şarısın kızla yapmam gerekiyor diyorsun ama kimen yaparsan yap sonucta yine çocukların birbiriyle ilişki yaşayacak anneleri farklı olucak evet ama carolunda melisanında çocukları senin çocukların olucak yanı yine senin çocuklukların ilişki yaşamıs olucak oyüzden tek senmi akıllısın yürü gitsin şurdan pis şey şişko geldi oh oldu sana
6.bölüm
@destere @OzaN @cevaa @yatutarsa @Harunnn60 @sürgünüm işte biz kadınların farkı melisa iç güzelliğine bakıp o şişkoyu herşeyiyle kabul etti bakın phil denen herif sırf güzel değil diye carolu beğenmiyor ama melisa iyi bir adam olduğundan tipine bakmadan adamı kabul ediyor işte farkımız bu dizide kadınlarla erkeklerin farkları hep ortada zaten değişik örneklerden