FOX The Last Man on Earth 1. Sezon Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
The Last Man On Earth 1x5
Diğer bölümlere göre zayıf bir bölümdü.
Melissa için üzüldüm umarım düşündüğüm şey diğer bölümlerde olmaz. :(

8/10
Phil bu sefer yavaşlığinın kurbanı oldu :D biraz daha hızlı hareket etse Melissa ile hersey olacaktı :D
Gözlüklü adamı karizma zannettim ama tırt çıktı
Carol bu bölüm şaşırtti beni Melissa ile Phil ilişkisine onay verdi :/ demek Türk değilmiş :D @destere @Çiğdem- @OzaN @sürgünüm @cookies @yatutarsa @cevaa
ayoll bu erkek milleti kendini çok zeki sanıyor çocuklarım birbiriyle ilişki yaşamasın diye melisayla olayım diyor ama yine fark etmicek carolla melisanın çocukları yine philin çocukları olucak yani anneler üvey ama baba öz yine philin çocukları birbiriyle ilişki yaşayacak çok zeki sanıyor kendisini herhalde:F:F:F

ayoll bu erkek milleti kendini çok zeki sanıyor çocuklarım birbiriyle ilişki yaşamasın diye melisayla olayım diyor ama yine fark etmicek carolla melisanın çocukları yine philin çocukları olucak yani anneler üvey ama baba öz yine philin çocukları birbiriyle ilişki yaşayacak çok zeki sanıyor kendisini herhalde:F:F:F
Aynen yine fark etmeyecek Çiğdem :D bende onu düşündüm ama belki onların kültüründe normaldir :D

1x7. bölüm

güzeldi

phil rüyasındada olsa melissayı kucakladı sonunda :) melissa todd la işi bayağı ilerletmiş günde 18 saat çiftleşiyorlar :) müzik seside phil i kudurtmaya yetti gidip boş bir araziye şişko todd u bırakacaktıda vijdanı elvermedi :)
havuzun boktan temizlenmesi iyi oldu izlerken ben burnumu kapatıyordum psikolojik sanırım koku bana kadar ulaşıyordu :)

1x8

Dizi alarm vermeye başladı, yeni konu lazım. :):)

Phil ve Todd birbirini sevecekler herhalde ama Phil'in durumu kabullenmesi çok da kolay olmayacak. :D

Geçen bölüm unuttuğum şey Phil'in zaman zaman Amerikan başkanı oluşunu kullanmasıydı. :D

Konuyu genişletmeleri lazım. Tamamen romantik komediye dönmesin biraz dünyanın yalnızlığından faydalanın ya. :):)

7+ /10

1x8. bölüm

güzeldi

inek vardı konuda vede phil in tüm yaptıkları ters tepmeye devam ediyor:)

1x8

Dizi alarm vermeye başladı, yeni konu lazım. :):)

Phil ve Todd birbirini sevecekler herhalde ama Phil'in durumu kabullenmesi çok da kolay olmayacak. :D

Geçen bölüm unuttuğum şey Phil'in zaman zaman Amerikan başkanı oluşunu kullanmasıydı. :D

Konuyu genişletmeleri lazım. Tamamen romantik komediye dönmesin biraz dünyanın yalnızlığından faydalanın ya. :):)

7+ /10
benim diziden fazla bir beklentim yok ikinci bölümde gidişatı çözdüm böyle gider bu :))

ikisi çok farklı şeyler :)) dizi şu anda 20 dakika olduğu için izliyorum bu dizi 40 dakika olsa çoktan bırakmıştım :))
Anlamadin sen beni , dizide bir yere sıkışıp kalmışlar seyirci post apolitik dönemde sıkışıp kalmayi sevmez diğer şehirleri filanda merak eder diğer insanlar ne durumda diye
Mesela the walking dead sürekli yer değiştiriyor :)
Yani zombiler den bahsetmiyorum :)

Anlamadin sen beni , dizide bir yere sıkışıp kalmışlar seyirci post apolitik dönemde sıkışıp kalmayi sevmez diğer şehirleri filanda merak eder diğer insanlar ne durumda diye
Mesela the walking dead sürekli yer değiştiriyor :)
Yani zombiler den bahsetmiyorum :)
bu kadroyu alıp tüm dünyayı dolaştırsan yine durum değişmez benim dediğimde budur :)

7.bölümü izledim @destere @OzaN @kaan955
ayoll bu diziyi komedide değerlendirmek zaten biraz yanlış bence dizi tam komediyi yansıtmıyor zaten ama hiç sıkmıyor gerçekten 7 bölüm oldu kırıze girip güldüğüm hiç olmadı ama hiç sıkıldığım yerde olmadı eminim sizde sıkılmadınız dizi tuhaf şekilde 5 dakikada bitiyor gibi:F:F:F
phil carolu beğenmeyip akılsızlık yaparken melissa adamı bulmuş eğerlendiriyor yani şişman tipsiz dinlemiyor kadınların zekası bir kezdaha ortaya çıkıyor bence melissa mutlu olurken phil gerizekalı şeyler yapsın ayols ende git carolun kıymetini bil öyle bir durumda tio düşünülürmü ayoll kimi bulursan değerlendiriceksin melissa akıllılık yapıyor :A:A:A ayy sonunda philin şu havuzundan kurtulduk:F

7.bölümü izledim @destere @OzaN @kaan955
ayoll bu diziyi komedide değerlendirmek zaten biraz yanlış bence dizi tam komediyi yansıtmıyor zaten ama hiç sıkmıyor gerçekten 7 bölüm oldu kırıze girip güldüğüm hiç olmadı ama hiç sıkıldığım yerde olmadı eminim sizde sıkılmadınız dizi tuhaf şekilde 5 dakikada bitiyor gibi:F:F:F
phil carolu beğenmeyip akılsızlık yaparken melissa adamı bulmuş eğerlendiriyor yani şişman tipsiz dinlemiyor kadınların zekası bir kezdaha ortaya çıkıyor bence melissa mutlu olurken phil gerizekalı şeyler yapsın ayols ende git carolun kıymetini bil öyle bir durumda tio düşünülürmü ayoll kimi bulursan değerlendiriceksin melissa akıllılık yapıyor :A:A:A ayy sonunda philin şu havuzundan kurtulduk:F
evet bende gülemiyorum bazen zorla güldüğümü düşünüyorum :D doğal gülemiyorum nedense.ss

1x7

Güzel bir bölümdü bence.

Phil ne adam ya arabadanın içinde bağırışları ve bi ileri bi geri gitmesi sesli güldürdü :D Todd'un Phil'e yaptıklarını anlatırken Phil'in yüz ifadesi filanda güldürdü :D
8/10

1x8

Bir önce ki bölüm aynı ayarda bir bölümdü.

Phil'in durumunu çok iyi anlıyorum zamanında bende böyle durumlara düşmüştüm :D Sonda Carol'a gülüşü ve Carol'un yanına taşınıcam dediğindeki hali sesli güldürdü :D
8/10