Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi biz kazandık zaten.Geçen sezon Turabi 1.olarak bazılarına iyi bir tokat attı zaten :) Asıl siz kaybedeceğinizi bile bile saldırıyorsunuz.Şurda 15 kişisiniz biz ise 2 kişiyiz.Turabi düşmankığı senin @beyazsoy un gözünü bozmuş

Hasan arkadan konuşmaz hasan kahraman yav bu hasan kim yav kim geçen survivorda gidip korkak gibi Nihatı yazmadı mı bu survivorda gidip özlemin arkasından çocuk bakıcısı demedi mi gidip baltayı aldıktan sonra Turabiyi çekiştirmedi mi Turabiye arkadan yalancı demedi mi erkek olsaydı da gidip yüzüne söyleseydi :)

Dediğim gibi azıcık objektiflik.Turabi 170 kg taşıdı kimse helal olsun yazmadı herkes Anıla helal olsun falan yazdı tam komedi
turabiden gına geldi ya zaten 3 oldu ben çapta düşüp gömülmüş biriyle ugrasmauacagim çünkü ben mezar kazici değilim))) size mezar seviciliginde başarılar.

15 kişi hatalı siz doğrusun demek )))

şimdi bir başkası da çıkar o direkle sevişme sahnesini koyar sen de nakavtttttt olursunnnnnnnn:))))))) sen rocky serisini hatim ettin galiba ne tiger olmmm bildiğin barzooooo :))))))))
Abi sadece bir kere direk bilmem ne yaptı diye asalım mı keselim mi sonra dövüşçü oluyor zaten :A

Ben demedim abi bir sayfada gördüm.Haftada 3 maçta nakavt ediyor rakiplerini lakabı da Tiger Turabi

Bizdeki lakabı da TURBO TURABİ :A

turabiden gına geldi ya zaten 3 oldu ben çapta düşüp gömülmüş biriyle ugrasmauacagim çünkü ben mezar kazici değilim))) size mezar seviciliginde başarılar.

15 kişi hatalı siz doğrusun demek )))
Dokunulmazlık sembolü yüzünden 3.oldu.Haftaya 1.olur İnşallah :A

15 kişi sadece bir konuda birleşiyor her konuda farklı yönleri var. Onlarda doğru olmamış oluyor o zaman @beyazsoy Merve'ninde iki yüzlü olduğunu söyleyen 15 kişi var burada.

Abi sadece bir kere direk bilmem ne yaptı diye asalım mı keselim mi sonra dövüşçü oluyor zaten :A

Ben demedim abi bir sayfada gördüm.Haftada 3 maçta nakavt ediyor rakiplerini lakabı da Tiger Turabi

Bizdeki lakabı da TURBO TURABİ :A

Dokunulmazlık sembolü yüzünden 3.oldu.Haftaya 1.olur İnşallah :A
ben artık gömülmüş lerle ilgilenmiyorum artık turabi aşkıyla seni başbaşa bırakıyorum hafta 4 gün çektiğimiz yeter))

@Maskeli Fedai son duzenlemelerle birlikte yarışmacıların özel hayatları ile ilgili yorum yapmak yasak bildiğim kadarıyla :) sen şimdi turabi boks sahneleri paylaşmissin iyi güzel ama buda ama moderatörlerin ne dediğini unuttun sanırım
Şimdi birisi de turabinin direk dansıni gösterebilir senin bu davranışından sonra :)

@Maskeli Fedai son duzenlemelerle birlikte yarışmacıların özel hayatları ile ilgili yorum yapmak yasak bildiğim kadarıyla :) sen şimdi turabi boks sahneleri paylaşmissin iyi güzel ama buda ama moderatörlerin ne dediğini unuttun sanırım
Şimdi birisi de turabinin direk dansıni gösterebilir senin bu davranışından sonra :)
Yav he he :kiki: :kiki:

Her halde orada fanların rahatsız olacağı şekilde olanları kasteddiğini anlamışsındır. Biz iyi yönlerinin görüntüsünden mutluyuz. Turabi'nin box maçı görüntüsünden sen rahatsız oluyorsan orası ayrı.

zaten oda ona istinaden boks görüntüsünü koydu :)))) hani yasak ya aklı sıra karşı tarafı gaza getirip uyarı aldıracak :)))) bunun ki tatlı su kurnazlığııııı:))))))

Kuralları çiniyorsun yani ? :D
Orda Turabinin özel hayatına saygısızlık yapılmaması vurgulanıyor.Birkere daha oku :) Turabinin boks görüntüsündden hiçbir sıkıntı yok :A

zaten oda ona istinaden boks görüntüsünü koydu :)))) hani yasak ya aklı sıra karşı tarafı gaza getirip uyarı aldıracak :)))) bunun ki tatlı su kurnazlığııııı:))))))
Aynen abi ona istinaden koydum zaten :A

Aa şimdi anladım bende hep iyi niyeti düşünüyorum
@Maskeli Fedai sen az değilsin gerçekten :D
Her halde orada fanların rahatsız olacağı şekilde olanları kasteddiğini anlamışsındır. Biz iyi yönlerinin görüntüsünden mutluyuz. Turabi'nin box maçı görüntüsünden sen rahatsız oluyorsan orası ayrı.
Yoo ne rahatsız olucam bir insanın kendisi ile ne kadar farklı bir karakter de olduğunu görüyorum işte turabi sayesinde

Yoo ne rahatsız olucam bir insanın kendisi ile ne kadar farklı bir karakter de olduğunu görüyorum işte turabi sayesinde

Antilerin ve destekleyicilerin rahatsız olacağı bir durum yok ama senin yaptığın yorum biraz sanki uyarıya ters.😉 Dikkatli ol...

Fragmanda Turabi Dogu'ya top firlatiyor sonra ayagiyla kum atiyor.

Turabi kendisiyle farklı karakterde değil adam sevmediği kişilerin yüzüne söylüyor tak tak tak.Kimseye peşkeş çekmiyor

Adam yazdığı isimlerin yanına imzasını bile çakıyor.Özlü sözlerinden memnunuz.

Son olarak [HASHTAG]#adamgibiadamturabicamkiran[/HASHTAG] :Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...