Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
turabi yine barzoluğunu göstermiş :)))) doğukana top kum fırlatıyor :))))))

Tanıtım fena. Ortalık iyice kızışacak. :D

Gecen gun Dogu Turabi'yi yendikce sen de onun gibi oyna Dogu diyordum icimden ama Dogu yuruyup gidiyordu.Simdi Dogu da sevinc hareketi yapmis ama Turabi Bey delirmis.

Ne demisler kendine istemedigin bi hareketi baskasina yapma.

turabiinin sonu geldi o top fırlatmanın bedelini ağır ödiyecek :)))) siz hala can siperhane bu hanzoyu savunun :)))))) kişi sevdiğiyle birliktedir der çekilirim :)))) yazıklar olsun doğukana yaptıklarından ötürü:))))

Aaa arkadaşlar şimdi twitter da gördüm turabiye tepki var
Ben yorum yapmıyorum resim herseyi anlatıyor :D
95cc76e63f50b2a932eb2f799476ed54.jpg

@Bully @Maskeli Fedai @eskici @ABAY_06 @RevaN @china_shangai @takas @Yiğitt

Fragmanda aldatmaca vardır. Turabi'nin sadece o hareket üzerine fragmanda görülenleri yapacağını düşünmüyorum.

Keşke Turabi diskalifiye olsa da kurtulsak ama zor. :):):)

dogukan turabinin yaptigi hareketi turabinin yuzune vuruyor ve dogukan kiskirtmis oluyor peki turabi ne yapmis oluyor??

geçen Doğukan turabiyi ve hilmicem gömdü ya. egosu şişkin turabi bu durumu kaldıramaz. yine yarışmada yenince turabi yenilmeyi kaldirmayip saldırmıştır)) turabi bu fiziksel saldırı yapmazsa dogukanin arkasından saldiracakti demek yenilmek çok içine koymuş tutmamış kendini)))

Turabi Doğukan'a yine kaybetmeyi yedirememiş anlaşılan. :))))))))

Doğukan'da Turabi'de yarıştan atılır bence olay kapanır. İki tarafta saygısızca davranıyor ve sert davranıyor. Fiziksel temasta yok sevinmeyin boş yere. Zaten farklı takımdalar ama işte milletteki de umut naparsın adam güçlü ve başarılı.:kiki:

turabi o hareketleri surekli yapiyor daha cirkinlerini bile. niye diskalifiye olmadi kendinizi kandirmayin.

Turabi kafa kesme hareketi yapiyor,mezar kaziyor.Simdiye kadar bunlar saygisizca degildi.Dogukan saygisiz oldu loooooooooool.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr