Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Bully şu yüzde dilimlerini bulabilirsen süper olur. Şimdiden teşekkürler.:)

@Maskeli Fedai Turabi ilk oylamada %41mis.:D

@HachiKo ama merveyle yüzdeleri hatta her şeyleri aynı dimi :D

@HachiKo ama merveyle yüzdeleri hatta her şeyleri aynı dimi :D

@HachiKo tamam tamam şimdi hatırladım hilmicem dün 3.oyununa da çıktı çıkmasaydı yüzdeleri aynı olacaktı ama şimdi hilmicem önde ama merve haftaya zirveyi alabilir :D

yalnız özlemi neden küçümsedin kız oynayadabiliyo saygılı da tabii ki geçecek
Özlemi küçümsemedim yahu :) özlem , turabiye göre daha az ünlü ama onu geçmeyi başarmış dedim
@Harunnn60 iyi bir analiz adada 5 tane farklı turabi var :D @takas aga tabiki de diskalifiye olmasın ama biraz daha sesini çıkarsın bence :D @HachiKo 1.kim :D
Sağol :)) turabi kılığına giren bazı yarışmacılar eninde sonunda kaybedecek !

kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu.........:))))) özdemir asaf......
bu diziler size gelsin @sokak sanati @Maskeli Fedai yani teslim olmamaktır, yenilceğini bilsen de çaba göstermektir. hakkını vermektir.inanmaktır, umut etmektir, vazgeçmemektir.:)))) sizin turabi konusundaki ruh halınız :))))))

images

Camoka kurabiyeyi böyle yiyecek :D
Aga her survivor konusunda striptiz de stirptiz yazman gözüme batıyor.Sen resmen önyargılısın.Turabinin dövüşçülük yaptığını da bilmiyorsun sanırım :) striptizi 2-3 defa yapmış zaten :)

kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu.........:))))) özdemir asaf......
bu diziler size gelsin @sokak sanati @Maskeli Fedai yani teslim olmamaktır, yenilceğini bilsen de çaba göstermektir. hakkını vermektir.inanmaktır, umut etmektir, vazgeçmemektir.:)))) sizin turabi konusundaki ruh halınız :))))))

Onur ve gurur duyacağımız bir dize olmuş.:bhr: Ayrıca şimdilik kaybediyor gibi görünüyoruz. Turabi hep inişli çıkışlıdır ve çıkış elbet yakalanacak.

Ne 2-3 @Maskeli Fedai tek bir görüntüsü var.:kiki:

Abi biz kazandık zaten.Geçen sezon Turabi 1.olarak bazılarına iyi bir tokat attı zaten :) Asıl siz kaybedeceğinizi bile bile saldırıyorsunuz.Şurda 15 kişisiniz biz ise 2 kişiyiz.Turabi düşmankığı senin @beyazsoy un gözünü bozmuş

Hasan arkadan konuşmaz hasan kahraman yav bu hasan kim yav kim geçen survivorda gidip korkak gibi Nihatı yazmadı mı bu survivorda gidip özlemin arkasından çocuk bakıcısı demedi mi gidip baltayı aldıktan sonra Turabiyi çekiştirmedi mi Turabiye arkadan yalancı demedi mi erkek olsaydı da gidip yüzüne söyleseydi :)

Dediğim gibi azıcık objektiflik.Turabi 170 kg taşıdı kimse helal olsun yazmadı herkes Anıla helal olsun falan yazdı tam komedi

Aga her survivor konusunda striptiz de stirptiz yazman gözüme batıyor.Sen resmen önyargılısın.Turabinin dövüşçülük yaptığını da bilmiyorsun sanırım :) striptizi 2-3 defa yapmış zaten :)
@beyazsoy striptiz konusunda melun maskeliden itiraf geldi :)))) kayıtlara geçilsin :)))))) ondan sonra geri vitese kalkışmasın :))))))

Onur ve gurur duyacağımız bir dize olmuş.:bhr: Ayrıca şimdilik kaybediyor gibi görünüyoruz. Turabi hep inişli çıkışlıdır ve çıkış elbet yakalanacak.

Ne 2-3 @Maskeli Fedai tek bir görüntüsü var.:kiki:
Yav onuda ben ekledim :A zaten

@beyazsoy striptiz konusunda melun maskeliden itiraf geldi :)))) kayıtlara geçilsin :)))))) ondan sonra geri vitese kalkışmasın :))))))
Ne yani abi striptiz yapmamış mı diyeyim sadece bir defa yapmış o olayı da gayet iyi açıkladı :) adam zaten dövüşçü :A

@sokak sanati merve aydın ile ilgili yazını okudum , elbette seninde desteklediğin insanları korumaya çalışmani normal karşılıyorum :)
Ama konuda bir kişiye saygısızlık yapmışsın ben senden hiç bunu beklemezdim :)
Sana ne oluyor anlamıyorum hatta bazen ara sıra turabi konusunda yorum yapmaktan çekiniyorum çünkü benle de kavga etme diye :)
Hepimiz sevdiğimiz insanları koruruz ama sevdiğimiz insanların yanlıslarini görmek kötü birsey değildir

Konu içerisinde sadece yarışma ile ilgili yorumlar yapmanız, konunun sağlığı açısından önem taşıyor.

Konu içerisinde herhangi bir yarışmacının özel hayatı ile ilgili yorum yapmaktan uzak durun ve lakaplar takmayın. Seda ise Seda, Merve ise Merve, Hasan ise Hasan'dır.

Lütfen dikkat edelim bunlara.

Teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...