acun daha önce bu tür karşılıklı hareketler istemiyorum diye turellayı uyarmıştı. bu oyundan atmalı. bakalım ne yapıcak.Evet şimdi tekrar izledim ,turabi ayağı ile Kumları , Doğukana atıyor
Acun ne diyecek acaba bu olaya
![]()
Allah biliyor birilerine karşı kışkırtmak için yapmadım bazıları gibi dansöz mansöz diyerek milleti kışkırtmadım sadece Turabiye striptizci diyenlere bir ders olsun diye paylaştımüzüm üzüme baka baka kararmış aga yapacak bir şey yok))) insan sevdikleriyle berabermis)))
Oyundan diskalifiye eder ama.yine turabiyi koruracun daha önce bu tür karşılıklı hareketler istemiyorum diye turellayı uyarmıştı. bu oyundan atmalı. bakalım ne yapıcak.
Kışkırtma yapma şurdaTurabi diskalifiye olsun !!!
Turabi diskalifiye olsun diyenler kadar diskalifiye olursa survivor benim için biter diyenler oldukça fazla.Bende o grubun içindeyim diskalifiye olursa survivoru izlemem netOyundan diskalifiye eder ama.yine turabiyi korur
acun böyle konuşur kesin
"Yok İşte aç bunlar , oyun kaybettiler , biliyorsunuz survivor en zor yarışma"
Bakalım haftaya görücez ak koyun kara koyun kimmiş anlarız )))) ₩Kışkırtma yapma şurda
Turabi diskalifiye olsun diyenler kadar diskalifiye olursa survivor benim için biter diyenler oldukça fazla.Bende o grubun içindeyim diskalifiye olursa survivoru izlemem net![]()
o biraz sıkar. turabi yapınca orda kimsenin sesi çıkmıyodu onlarda açtı böyle tepki verdiler mi? turabi kendine yakışanı yapıyor bu yüzden alttan alabilir acun. (🙂Oyundan diskalifiye eder ama.yine turabiyi korur
acun böyle konuşur kesin
"Yok İşte aç bunlar , oyun kaybettiler , biliyorsunuz survivor en zor yarışma"
Yav sende önce kendi adamın olan [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] la bak adam arkadan konuşur ancak boş boş gaza gelir sonra susaro biraz sıkar. turabi yapınca orda kimsenin sesi çıkmıyodu onlarda açtı böyle tepki verdiler mi? turabi kendine yakışanı yapıyor bu yüzden alttan alabilir acun. (🙂
Valla ne diyim inş senin dediğin gibi oluro biraz sıkar. turabi yapınca orda kimsenin sesi çıkmıyodu onlarda açtı böyle tepki verdiler mi? turabi kendine yakışanı yapıyor bu yüzden alttan alabilir acun. (🙂
onların alasını turellan yapıyor konuşmak icin konuşma. (🙂Yav sende önce kendi adamın olan [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] la bak adam arkadan konuşur ancak boş boş gaza gelir sonra susar![]()
Belli bellionların alasını turellan yapıyor konuşmak icin konuşma. (🙂
ne düşünebilirim ki üzücü bi durum. toparlaması zaman alıcak. elenir mi dersen? imkansız.Valla ne diyim inş senin dediğin gibi olur
Bu arada seni yakalamışken Anıl son durumu hakkında ne düşünüyorsun![]()
herkese yasak sade bana degil. (🙂Belli belli
Hem turella yazmak yasak![]()