Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turabi o hareketlerı yaparken saygısız diyenlerin seslerı daha hür olmalı. ..

La yok Acun Hırbo'yu diskalifiye edermi hiç :T:

Klasik fragman heycanı millette merak etsin izlesin işte :D

Evet şimdi tekrar izledim ,turabi ayağı ile Kumları , Doğukana atıyor
Acun ne diyecek acaba bu olaya :)
40553fde4ab693eb0234dd17fdd3021b.jpg

üzüm üzüme baka baka kararmış aga yapacak bir şey yok))) insan sevdikleriyle berabermis)))
Allah biliyor birilerine karşı kışkırtmak için yapmadım bazıları gibi dansöz mansöz diyerek milleti kışkırtmadım sadece Turabiye striptizci diyenlere bir ders olsun diye paylaştım :)

Haksızlık resmen

https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/h...=12b870220a711a649d4286c1259f5491&oe=55AC186A

Arkadaşlar linke bakın @sokak sanati @china_shangai @Bully @Harunnn60 @beyazsoy @eskici @Yiğitt

acun daha önce bu tür karşılıklı hareketler istemiyorum diye turellayı uyarmıştı. bu oyundan atmalı. bakalım ne yapıcak.
Oyundan diskalifiye eder ama.yine turabiyi korur
acun böyle konuşur kesin :D
"Yok İşte aç bunlar , oyun kaybettiler , biliyorsunuz survivor en zor yarışma"

Turabi diskalifiye olsun !!!
Kışkırtma yapma şurda :)

Turabi diskalifiye olsun diyenler kadar diskalifiye olursa survivor benim için biter diyenler oldukça fazla.Bende o grubun içindeyim diskalifiye olursa survivoru izlemem net :)

Doğu gine gömmüş bu hırbo'yu buda herzamanki hareketlerini yapıyor artiz.

o biraz sıkar. turabi yapınca orda kimsenin sesi çıkmıyodu onlarda açtı böyle tepki verdiler mi? turabi kendine yakışanı yapıyor bu yüzden alttan alabilir acun. (🙂

o biraz sıkar. turabi yapınca orda kimsenin sesi çıkmıyodu onlarda açtı böyle tepki verdiler mi? turabi kendine yakışanı yapıyor bu yüzden alttan alabilir acun. (🙂
Yav sende önce kendi adamın olan [HASHTAG]#sinsirellaanil[/HASHTAG] la bak adam arkadan konuşur ancak boş boş gaza gelir sonra susar :)

Valla ne diyim inş senin dediğin gibi olur :D

Bu arada seni yakalamışken Anıl son durumu hakkında ne düşünüyorsun :D

Beyler Turella, hirbo, sinserelaanil gibi seyler yazmayalim lütfen.

turabi diskalifiye edilmeli!
ama acun reyting için bunu yapmaz oyundan ihraç eder hepsi o kadar

Canım nutella çekti. :F:F

Doğukan gibi saygılı, efendi, terbiyeli, düzgün birisi kaç oyundur bunu parkurda gömüyor ya? Biliyordum böyle yapacağını.

1. Ta ben geçen bölüm adada, Doğukan almış eline silindirleri karı gibi koşuyor derken biliyordum bunun Doğukana taktığını. Hazmedemiyor ya, kuyruk acısı var Merve olayındakı gibi.

2. Hasan ilk dokunulmazlığı alınca ona da taktı kafayı, tabii kimse bunu yenemez ya!

3. Anıl ilk başlarda bunu baya gömdü, sonra ne olduysa performansı düştü, yoksa onunla da uğraşacaktı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,383
Üyeler
8,488
Son Üye
ontr