Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
begümü sevmezdim ama spritticziye laf söylediği için sevmeye başladım
@eskici aga camoka hasan turabiyi gömmeyi de bilir ama bi sprtitizci için diskalifiye olacak kadar akılsız değil onun için fazla üstüne gitmiyor yoksa turabiye direk dansı yaptırır adada adam efendi olduğu kadarda güçlüdür camokayı bilmeyen varsa biraz araştırsın yeterli :D
turabi bi laf söylerken yuduf yusuf olduğuna da emin olun :D

özlem de kzıların camokası müthiş efendi müthiş helal olsun kızlardan açık ara favorim hemde dişi aslan aslanlar kanaryalarda da müthişti zaten kral :D

yarışmada 3 desteklediğim isim var
1.tabi ki Camoka
sonrada hakan ve özlem geliyor

Turabi = Turabi
Seda = Dişi Turabi
Bozok = Amerika görmüş Turabi
HilmiCem = Babyface Turabi
Taner = Sessiz Turabi

@takas @china_shangai @-KADİR- @ABAY_06 @Bully @eskici
aga turabinin karşısına sprittizci turabi yazsana :D

@eskici aga camoka hasan turabiyi gömmeyi de bilir ama bi sprtitizci için diskalifiye olacak kadar akılsız değil onun için fazla üstüne gitmiyor yoksa turabiye direk dansı yaptırır adada adam efendi olduğu kadarda güçlüdür camokayı bilmeyen varsa biraz araştırsın yeterli :D

özlem de kzıların camokası müthiş efendi müthiş helal olsun kızlardan açık ara favorim hemde dişi aslan aslanlar kanaryalarda da müthişti zaten kral :D

1.tabi ki Camoka
bende hasan ve özlemi destekliyorum , kadınların neredeyse hepsi özleme tavırlı ama kızın yaptığı kötü hiç bir şey yok ama kızı çekemiyorlar bence kıskanıyorlar özellikle sahra ve seda

Ben onra şunu demek istedim Turabinin yüzü müzü yok adam olduğu gibi.Oynamıyor derkende sinsilik vs yapmıyor onu kastettim :)
bende onu dedim turabinin yüzü müzu yok yani yüzsüz )))

sinsiliği alasını yapıyor. Hasan'a direk cephe alacak bahane bulamadığı için tanere karşı ondan karşıyım diyen bir adam ne kadar samimi taneri sadece hasan mi yazıyor yani))))

1.tabi ki Camoka

bazı arkadaşlar şikayet eder diye yazmadım yoksa yazardım :D

yakıştırmalar bence 10 numara olmuş tabi bir turabi olmak kolay değil orası başka :)
heralde aga hem sprittizci olup hem anadolu çocuğu ayaklarına yatabilme büyük yetenek :D

ulan anadoluda o işi yapana kimse selam vermez be babası bile yüzüne bakmaz :D

bazı arkadaşlar şikayet eder diye yazmadım yoksa yazardım :D
şikayet mi aga şikayet edecek olan varsa büyük harflerle yazıyorum SPRİTTİZCİ TURABİ :D

hadi şikayet edin :D

bende onu dedim turabinin yüzü müzu yok yani yüzsüz )))

sinsiliği alasını yapıyor. Hasan'a direk cephe alacak bahane bulamadığı için tanere karşı ondan karşıyım diyen bir adam ne kadar samimi taneri sadece hasan mi yazıyor yani))))
Sinsiliğin alasınmı kimin yaptığı ortada aga.Hasanmış masanmışl geç bu işleri geç bu adam Özlemin arkasından atıp tutuyordu ama şimdide özlemin yanındaymış gibi gibi yaptı yersen tabi )))

TURABİNİN 1 YÜZÜ CAR I DA ADAM GİBİ ADAM YÜZÜ :A

ÇEVİR KAZI YANMASIN :)))))))
Abi dediğim gibi Turabi oynamıyor içi dışı bir bazılarının dediği gibi 2 yüzü falanda yok tek bir yüzü var :)

1.tabi ki Camoka

Aga sende hasanı iyice şişirdin adam görmezsek inanacaz :A

#kuliscilerinbaskanıhasan

:A:A

Ayrıca Turabiyi ergenler desteklemiyor yaşı olgu insanlar destekliyor :)

Turabi = Turabi
Seda = Dişi Turabi
Bozok = Amerika görmüş Turabi
HilmiCem = Babyface Turabi
Taner = Sessiz Turabi

@takas @china_shangai @-KADİR- @ABAY_06 @Bully @eskici
Hahaha çok komik harun güle güle öldüm :) :)

Sinsiliğin alasınmı kimin yaptığı ortada aga.Hasanmış masanmışl geç bu işleri geç bu adam Özlemin arkasından atıp tutuyordu ama şimdide özlemin yanındaymış gibi gibi yaptı yersen tabi )))

Abi dediğim gibi Turabi oynamıyor içi dışı bir bazılarının dediği gibi 2 yüzü falanda yok tek bir yüzü var :)

turabiyi de sevmem destekleyen adamı da sevmem hadi ordan ergenler o saçma sapan hareketlerine kanıyodur en fazla hiçbir olgun insan onu desteklemez :D
hasan ne kulis yapmış video at bekliyorum

turabi 3.olmuş , özlem bile turabiyi geçmiş , bende gül gül öldüm :A

Allah aşkına adam gibi adam turabi hasana karşı arkadan arkaya konuşmasını, taner üzerinden cephe almasını onayliyormusun adam olan rakip görüyorum seni der ama bunu diyecek kadar yürek yok bu adamda arkadan arkaya hasanı dedikodu yaparak yıpratmak. hasani yenince dans etmesi bile burdan ele veriyor.

images

Camoka kurabiyeyi böyle yiyecek :D

Merve Aydınım teke tek karşılaşmalarda 2.liğe yükselmiş ben kızıma inanıyodum ve zirveyi de ele geçireceğinden şüphem yok inanmayanlara selam olsun 😉
Sonu atmali,vurmali oyunlar yuzunden o 2.lik bi de.En gec 2 haftaya 1. olacak ruzgar kiz. 😉

turabiyi de sevmem destekleyen adamı da sevmem hadi ordan ergenler o saçma sapan hareketlerine kanıyodur en fazla hiçbir olgun insan onu desteklemez :D
hasan ne kulis yapmış video at bekliyorum
O zaman benide sevmiyorsun yanlış mı anlamışım :)

Hasan kulisin alasını yapıyor aga yapma Allah aşkına :A Özlem için çocuk bakıcısı olur ondan diyordu ilk survivorda Nihatı yazması vs vs :A

Allah aşkına adam gibi adam turabi hasana karşı arkadan arkaya konuşmasını, taner üzerinden cephe almasını onayliyormusun adam olan rakip görüyorum seni der ama bunu diyecek kadar yürek yok bu adamda arkadan arkaya hasanı dedikodu yaparak yıpratmak. hasani yenince dans etmesi bile burdan ele veriyor.
Aga adam sırf düşüncelerini söylüyor diye arkadan konuşuyor mu oluyor

Merve Aydın da dedikodu yapıyor Hakan da Sero da Anılda Hasanda Hakan da arkadan konuşuyor resmen senin mantığa göre

Hasana meydan okuyor işte tartışmalarıyla.Bu meydan okuma değil de nedir.Hasanı abartmayın :A

turabi 3.olmuş , özlem bile turabiyi geçmiş , bende gül gül öldüm :A
Turabi geçen sene de Yiğite geçiliyordu ama Sahrayı yazmasıyla ibreyi tersine döndürdü.İnşallah yine öyle yapacak.Hem dokunulmazlığı vardı normal :A

Biz ne ünlüler gördük gül gül öldük :A

Çok doğru iki yorum.Birileri survivor yerine TURABİ VE Hilmiceme linç etme kampanyası başlatmış.Yazık çok yazık

yazılanları dehşetle okuyorum. nasıl bir anlayışa sahipsiniz ki begümü söylediklerinde haklı bulabiliyorsunuz. bu begüm değilmiydi panorama da turabiyi eleştirip yiğiti öven. şimdi turabi ben performansa göre yazmadım sevmiyorum bana uzak dediği halde begüm adamı adam olmamakla süper kahraman olunmaz ve kamyon arkası sözlerden bahsederek hakaret ediyor. acun ise söz dahi vermiyor. turabiyi sevmek zorunda değilsiniz ama ona hakaret eden herkesi de haklı göstetremezsiniz. ne kadar uğraşırsanız uğraşın begüm gibi kamera görünce coşanlar duygunun kaderini paylaşacaklar. artık bu forumda yazılanları okumak dahi istemiyorum. burası forum olmaktan çok turabi ve hilmicemi linç etme platformu olmuş, allaha dua ediyorum. ve inanıyorum ki son iki sezonda dualarıma cevap veren allahim bu senede geri çevirmeyecektir. turabi ve hilmicem den birisi inşallah yine yeniden şampiyon olur.

begümün yapmacık hallerini görürsünüz ileride. artı kahraman felan derken demekki kendisi de kahramanraları seviyor. en azından süpermen ve logosunun farkında .. bengü bu kadar lakırtıyı niye yaptı bilionuzmu. çünkü turabiye yalakalık yapsada bengüyü yazacak. işlemez turabiye yalakalıkta, özür dilemekte. en azından lafımı söyleyeyim dedi. turabi antifanlarından oy alırım diye. şimdilik başarmış. turabinin tek yanlışı belki taneri korumak diye düşünüyorum ama tanerde daha 6 oyun oynamış. belki begümün dediği gibi ilerleyen süreçte tanerde açılacak.

@takas @beyazsoy @Harunnn60 @Bully ve nice anticiler

Son düzenleme:
O zaman benide sevmiyorsun yanlış mı anlamışım :)

Hasan kulisin alasını yapıyor aga yapma Allah aşkına :A Özlem için çocuk bakıcısı olur ondan diyordu ilk survivorda Nihatı yazması vs vs :A

Aga adam sırf düşüncelerini söylüyor diye arkadan konuşuyor mu oluyor

Merve Aydın da dedikodu yapıyor Hakan da Sero da Anılda Hasanda Hakan da arkadan konuşuyor resmen senin mantığa göre

Hasana meydan okuyor işte tartışmalarıyla.Bu meydan okuma değil de nedir.Hasanı abartmayın :A

Turabi geçen sene de Yiğite geçiliyordu ama Sahrayı yazmasıyla ibreyi tersine döndürdü.İnşallah yine öyle yapacak.Hem dokunulmazlığı vardı normal :A

Biz ne ünlüler gördük gül gül öldük :A

Çok doğru iki yorum.Birileri survivor yerine TURABİ VE Hilmiceme linç etme kampanyası başlatmış.Yazık çok yazık

yazılanları dehşetle okuyorum. nasıl bir anlayışa sahipsiniz ki begümü söylediklerinde haklı bulabiliyorsunuz. bu begüm değilmiydi panorama da turabiyi eleştirip yiğiti öven. şimdi turabi ben performansa göre yazmadım sevmiyorum bana uzak dediği halde begüm adamı adam olmamakla süper kahraman olunmaz ve kamyon arkası sözlerden bahsederek hakaret ediyor. acun ise söz dahi vermiyor. turabiyi sevmek zorunda değilsiniz ama ona hakaret eden herkesi de haklı göstetremezsiniz. ne kadar uğraşırsanız uğraşın begüm gibi kamera görünce coşanlar duygunun kaderini paylaşacaklar. artık bu forumda yazılanları okumak dahi istemiyorum. burası forum olmaktan çok turabi ve hilmicemi linç etme platformu olmuş, allaha dua ediyorum. ve inanıyorum ki son iki sezonda dualarıma cevap veren allahim bu senede geri çevirmeyecektir. turabi ve hilmicem den birisi inşallah yine yeniden şampiyon olur.

begümün yapmacık hallerini görürsünüz ileride. artı kahraman felan derken demekki kendisi de kahramanraları seviyor. en azından süpermen ve logosunun farkında .. bengü bu kadar lakırtıyı niye yaptı bilionuzmu. çünkü turabiye yalakalık yapsada bengüyü yazacak. işlemez turabiye yalakalıkta, özür dilemekte. en azından lafımı söyleyeyim dedi. turabi antifanlarından oy alırım diye. şimdilik başarmış. turabinin tek yanlışı belki taneri korumak diye düşünüyorum ama tanerde daha 6 oyun oynamış. belki begümün dediği gibi ilerleyen süreçte tanerde açılacak.

@takas @beyazsoy @Harunnn60 @Bully ve nice anticiler
Hee onlarda yapıyor yapınca yazıyorum zati turabi kadar merve ve hakana giydiriyorum))) savunman yanlış iki yanlış bir doğru etmez.

ben de diyorum ki turabi fikirlerini açıkça herkese söylesin kuytu yerlerde açıklamasın))))

ünlüler anılı yollarsa güçlenirler bence zayıf halka
turabiyi patates çuvalına çevirmişler bilsem izlerdim :kiki:

camoka hasan dün nasıldı arkadaşlar izleyen arkadaşlar
Dün oynamadı aga Camoka Hasan oyunda Taner oynadı 1 oyun kaybetti sonra bıraktı oyunu :kiki:

Bir insanın 10 dakikalık survivor dışı bir hareketini böyle benimseyerek söyleyen arkadaşlar için çok güzel planlarım var. Aslında Turabi'nin planı hepinizi alır ama işi o KAdar ileri tarihe atmaya gerek yok.

ünlüler anılı yollarsa güçlenirler bence zayıf halka
turabiyi patates çuvalına çevirmişler bilsem izlerdim :kiki:

camoka hasan dün nasıldı arkadaşlar izleyen arkadaşlar
orda en zayıfı hakan hacı bakma sen taner'den puan alıyor anca. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...