- Reaksiyon puanı
- 59,745
- Puanı
- 1,060
Detaylara fazla takılmamak lazım.benzetme olmamış ulubatli ile şehzade ve vezirler aynı saftaydi burda bilinç altın ortaya çıkmış gibi
Detaylara fazla takılmamak lazım.benzetme olmamış ulubatli ile şehzade ve vezirler aynı saftaydi burda bilinç altın ortaya çıkmış gibi
ulubatli hasan türk Eğitim sisteminde ovulurken (ki tarihte ulubatli hastanın olmadığı bir efsane olduğunu söyleyen tarihçiler de var) padişahlar vezirler kotulenir. senden bu bilinç altı ile ulubatli hastanın savaştığı Bizansi Osmanlı yöneticileri yapmışsınDetaylara fazla takılmamak lazım.Ayrıca ne varmış bilinç altımda merak ettim
![]()
Osmanlı'yı kötülemek gibi bir niyetim yoktu, oradaki amacım Turabi ve yandaşlarını yerip Hasan'ı yüceltmekti.ulubatli hasan türk Eğitim sisteminde ovulurken (ki tarihte ulubatli hastanın olmadığı bir efsane olduğunu söyleyen tarihçiler de var) padişahlar vezirler kotulenir. senden bu bilinç altı ile ulubatli hastanın savaştığı Bizansi Osmanlı yöneticileri yapmışsın
anladım yahu. zaten benzetme yanlış olmuş demem ondan yoksa doğru benzetme yapmışsin derdim. bu senin bilinçli yapmadığını da söyledim bilinçaltınin ürünü olduğunu yazarak.Osmanlı'yı kötülemek gibi bir niyetim yoktu, oradaki amacım Turabi ve yandaşlarını yerip Hasan'ı yüceltmekti.![]()
geçti yazdın bir kere)))@beyazsoy anlam karışıkligi oldu Türabı içi dışı bir has bir anadolu çocuğu
@china_shangai @-KADİR- Turabiye adam olduğu için oy veriliyor.Kimseye peşkeş çekmiyor dobra
Ayrıca Begumun sözlerinde saçmalık takmamak lazim
@Bully sen önce tilki hakana bak kızları gaza getiriyor![]()
aga bully için söylediğin maskeliye uyuyor aslındageçti yazdın bir kere)))
Ben kendisinin daha tarafsız olmasını isterim.arkadaşlar özlem 2.olmuş inanamıyorum süper yaaEkli dosyayı görüntüle 44032
@Bully @sokak sanati @Maskeli Fedai @ABAY_06 @eskici @Yiğitt
zaten tarafsız kızBen kendisinin daha tarafsız olmasını isterim.
Aynı zamanda DUYGU ÇETİNKAYA twitterdan ÖZLEM için oy topladı.![]()
Ya ne tarafsızı.zaten tarafsız kızbiliyorum ama etkisi azdı , 2.olması kendi karakteri yüzünden oldu kız sessiz sakin ,
yok be iyi misin ?Ya ne tarafsızı.
Turabi ve tayfasının arkasında.![]()
Görüyoruz işte.yok be iyi misin ?taner dediki özlem böyle giderse sahralar yer bu kızı dedi , eğer tanerlerin taradfında olsa niye desin o zman
![]()
özlem orada en doğru insan bence , kıza herkes sinirleniyor ama kız hala sakinkliğini koruyor yalansa yalan de ?Görüyoruz işte.
Süreki TURABİ gille aynı ismi yazıyor.![]()
Ben onra şunu demek istedim Turabinin yüzü müzü yok adam olduğu gibi.Oynamıyor derkende sinsilik vs yapmıyor onu kastettimgeçti yazdın bir kere)))
ÇEVİR KAZI YANMASINBen onra şunu demek istedim Turabinin yüzü müzü yok adam olduğu gibi.Oynamıyor derkende sinsilik vs yapmıyor onu kastettim![]()