Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benzetme olmamış ulubatli ile şehzade ve vezirler aynı saftaydi burda bilinç altın ortaya çıkmış gibi
Detaylara fazla takılmamak lazım. :D Ayrıca ne varmış bilinç altımda merak ettim :D

Detaylara fazla takılmamak lazım. :D Ayrıca ne varmış bilinç altımda merak ettim :D
ulubatli hasan türk Eğitim sisteminde ovulurken (ki tarihte ulubatli hastanın olmadığı bir efsane olduğunu söyleyen tarihçiler de var) padişahlar vezirler kotulenir. senden bu bilinç altı ile ulubatli hastanın savaştığı Bizansi Osmanlı yöneticileri yapmışsın

Sabah Aramizda Kalmasin'da Duygu Begum'un soyledigi her kelimenin altina imzami atiyorum dedi ve ben giderken yakindan daha adammissin derken Turabi'ye kinaye yaptim.Onu hala farkli anlamak isteyenler var dedi.Turabi'yi ovmedim dedi. :)

Son düzenleme:
ulubatli hasan türk Eğitim sisteminde ovulurken (ki tarihte ulubatli hastanın olmadığı bir efsane olduğunu söyleyen tarihçiler de var) padişahlar vezirler kotulenir. senden bu bilinç altı ile ulubatli hastanın savaştığı Bizansi Osmanlı yöneticileri yapmışsın
Osmanlı'yı kötülemek gibi bir niyetim yoktu, oradaki amacım Turabi ve yandaşlarını yerip Hasan'ı yüceltmekti. :D

Osmanlı'yı kötülemek gibi bir niyetim yoktu, oradaki amacım Turabi ve yandaşlarını yerip Hasan'ı yüceltmekti. :D
anladım yahu. zaten benzetme yanlış olmuş demem ondan yoksa doğru benzetme yapmışsin derdim. bu senin bilinçli yapmadığını da söyledim bilinçaltınin ürünü olduğunu yazarak.

geçti yazdın bir kere)))
aga bully için söylediğin maskeliye uyuyor aslında :D

Hasan gibi bi adam elenirse bir daha acunun hiçbir programını asla izlemem izletmem net olarak söylüyorum

bu kadar başarılı bu kadar efendi adam gibi adam elenirse çakal çukalın içinde yazıklar olsun
şu sms saçmalığını bıraksın artık erkeklerse hasanı yenerek yollasınlar tabi güçleri yeterse

Allah tan elenmemiş dün izlemedim yorumlardan anladığım kadarıyla hilmicem ismini söylese elenecekmiş sisteme bak be adaletinizi seveyim

sprittizci ve yandaşlarını tek tek silecek CAMOKA HASAN

o değilde bu sprittizciyi kimse de sevmiyor en fazla ergenler sevebilir belki bu oyları kim yolluyor bu herife

ünlüler anılı yollarsa güçlenirler bence zayıf halka
turabiyi patates çuvalına çevirmişler bilsem izlerdim :kiki:

camoka hasan dün nasıldı arkadaşlar izleyen arkadaşlar

Merve Aydınım teke tek karşılaşmalarda 2.liğe yükselmiş ben kızıma inanıyodum ve zirveyi de ele geçireceğinden şüphem yok inanmayanlara selam olsun 😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...