dişi turabi bir birlerini iyi tanırlar bu ikili))Sahra Turabiye çakal diyor asil çakal sensin sen
Hadi Türabı yüzüne söylemiyor diyenler hadi Sahra gidip yüzüne soylesin ))))
dişi turabi bir birlerini iyi tanırlar bu ikili))Sahra Turabiye çakal diyor asil çakal sensin sen
Hadi Türabı yüzüne söylemiyor diyenler hadi Sahra gidip yüzüne soylesin ))))
Valla çok ilginç yarını merakla bekliyorum eğer Turabi-hasan olayında turabi haklı olursa (ki zannetmiyorum ) burada turabi haklı Derim 😉 kimseden korkum yokTurbo sen adamsın adamında dibisin.O adada ki kişilerden daha adamsın.Survivor dışında özel hayatıyla ilgileniyor boyle dünya mi var
İnşallah Turbo 1.olarak gereken cevabi verecek
İlk önce yarını gör sonra hakli haksız davasına gir)))) merak etme survivor 1.olacak İnşallah @Harunn60 hem orda sevmediğini belli etti
Hilmicem Turabinin ekipten, hilmicem birinci olursa begüm nasıl kurtulacak?Tek umudum o Hilmicem 1.olursa Begüm kurtulabilir ama Hasan derse büyük ayıp etmiş olur
hikmicem birinci olursa duyguya yaptığını yapamazlar. hikmicem turabi dokunulmaz olduğu için söyleyemez@Cengo Hilmicem 1.olur herhalde Turabi dokunulmaz olduğu halde 1.olamaz gibi yani ben öyle umuyorum.
Bu yüzden Duygu'ya yaptıklarını yapamazlar gibi.
Neden anlatayım çünkü Turabi 1.olursa Hilmi'yi der yine bir şey yapıp ve Begüm elenir ama Hilmi 1 olursa Turabi diyemez(dokunulmaz) Seda ya da Özlem der ve Begüm ikisini de elerHilmicem Turabinin ekipten, hilmicem birinci olursa begüm nasıl kurtulacak?
Biri yazsında kime ne oy çıktı öğrenemedim hala.![]()
uzatır ama sonra gelip Anadolu çocuğuyum numarası yapmamaz. bizim onun saçına bir şey demiyoruz ergenleri kandırmasın kızıyoruz)))@Harunnn60 adam saçını uzatır uzatmaz bundan kime ne survivor içinde değerlendirin![]()
Ben de onu dedim zaten.hikmicem birinci olursa duyguya yaptığını yapamazlar. hikmicem turabi dokunulmaz olduğu için söyleyemez
Hilmicem'in aldığı riski başka babayiğit alamaz gibi Turabi hele hiç öyle bir laf edemez zaten.Neden anlatayım çünkü Turabi 1.olursa Hilmi'yi der yine bir şey yapıp ve Begüm elenir ama Hilmi 1 olursa Turabi diyemez(dokunulmaz) Seda ya da Özlem der ve Begüm ikisini de eler![]()
ne alaka Anadolu insanın Anadolu kültürüyle buyur, dedikodu yapmaz. yardıma ihtiyacı olana ilk koşar. başkalarının üzüntülerini saygı duyar düşman olsa başını eğer. sürekli iyi niyetli düşünür, arkadaşlarına sevdiklerinin hep yanında olur. bunların hiç biri turabide yokAnadolu çocuğu diye bir şey mi var. Adam Mersin li ve kavga gürültü ile büyümüş. Anadolu çocuğu Gözü açılmamış saf insanlara denir. Turabi öyle değil.
asıl sen yanlış biliyorsun alakası bile olamaz anadolu çocuğu adam gibi adam delikanlı adamdır yani turabiyle zıt özelliklerden bahsediyoruz@beyazsoy trakya yada ege yada istanbul insanı yapmaz mi bunu. O dediklerin insan olmanın özellikleri. Anadolu çocuğu tabirini yanlış biliyorsun bence.
anadolu çocuğu delikanlı olur herşeyden önce erkek vasıfları ön plandadır şimdi ben böyle insanları göremiyorum pek çoğu kişide yokO saydiklariniz insanı vasıflar. Her hangi bir milletten insanda o dedikleriniZi uygulayabilir. Anadolu çocuğu demek şehir görmemiş köyden gelmiş kandirilmaya mahkum saf insan demek. Doğru konusmak, arkadan konuşmamak yada saygılı olmak gibi kavramlar insana mahsus şeylerdir Anadolu'ya değil. @takas
anadolu kültürü dedim. Avrupa'da da olsan bu kültürü aldıysan bunları yaparsın, coğrafya olarak algılama bu bir adı konmamış bir iletişimdir. Nihat ta bu turabi de bu iletişim koduna paralel yapıyor)))@beyazsoy trakya yada ege yada istanbul insanı yapmaz mi bunu. O dediklerin insan olmanın özellikleri. Anadolu çocuğu tabirini yanlış biliyorsun bence.