Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turbo da SMS te eledi :Z @RevaN
Halka oynarsa tabii eler. 😉 Ama Merve bileğinin hakkıyla yendi. Sahra ve Hakan ile kavgalı tamam da Merve ile 2 kelime bile etmemiş. Herhalde geçen sene Mervenin gömmesi buna fena oturmuş ki, şimdi kızdan korkuyor. :F

Turabiye Kurabiye kıvamına geldi korkudan. :F

@Fks14 yeter be kardeşim Duygu duygu az yarışmayı değerlendir

Acun Nadya Serenat olayını açıkladı :A
bence hicte tatmin edici bir aciklama degildi. sonucta serenayin tek kovalik isi kalmisti ve tek kovasini dökerken yayin degisti ve Nadya dökerken Serenay piyasada yoktu

Ortak kararmış.Allah'ım diğerleri kulis yapmıyor diye elenmek zorunda mı?Begüm orada Taner'den çok daha iyi ve Taner'den önce giderse .....

Özlem adı çıkmaz potada çok fazla ama salı günü inş birisi onun adını söylemez :////

begüm ilk aday oldu ama güzel konuşma yaptı umarım begüm elenmez ama özleminde elenmesini hiç istemem.Fragman şimdi yayınlandı baya olay olacak turabi,hilmicem ve taner üçlüsü hasan ile anlaşamıyolar bakalım neler olacak

Turabi Hasan'i karsisina almakla yanlis tasa basacak bence.

Anlasildi. Begumun karsisina Hasan konulur

begüm ilk aday oldu ama güzel konuşma yaptı umarım begüm elenmez ama özleminde elenmesini hiç istemem.Fragman şimdi yayınlandı baya olay olacak turabi,hilmicem ve taner üçlüsü hasan ile anlaşamıyolar bakalım neler olacak
Özlem inş elenmez :/// hak ediyor fazlasıyla çünkü :)))

Helal olsun Begüme. Önce insan olmak lazım dedi. Ünlüleri tutuyorum ama Ünlülerde çoğu isimden daha önde Begüm benim için çünkü içi dışı bir kızın. :)

Bu arada Sahra da gözüme girmeye başladı. Fragmanda Thug Life yaptı resmen Turabiye. :D 1 tane çakal var, bunun peşinden giden 7 tane de koyun. Hasan, Sahra ve Begümden başka herkes orda Turabinin askeri.

Taner de az koyun değil ha. :F kendi ismi yazılmış. Bu bana karşı değil bu 3'lüye karşı yapılmış bir hareket diyor. Kendisini herkül falan zannediyor bu galiba. Kazandığı 1 tane oyun yok gelmiş artistlik yapıyor. :F

Arkandayız [HASHTAG]#hasan[/HASHTAG] reyiz yürü be :A

fragman fena hasan turabiyi dövsün :F

begüm ilk aday oldu ama güzel konuşma yaptı umarım begüm elenmez ama özleminde elenmesini hiç istemem.Fragman şimdi yayınlandı baya olay olacak turabi,hilmicem ve taner üçlüsü hasan ile anlaşamıyolar bakalım neler olacak​
Taner zaten Turabi kendini okyanüse at dese atacak. Ne söylediği belli değil adamın, Turabinin uşağı. :F

Sahra Turabiye çakal diyor asil çakal sensin sen

Hadi Türabı yüzüne söylemiyor diyenler hadi Sahra gidip yüzüne soylesin ))))

Helal olsun Begüme. Önce insan olmak lazım dedi. Ünlüleri tutuyorum ama Ünlülerde çoğu isimden daha önde Begüm benim için çünkü içi dışı bir kızın. :)

Bu arada Sahra da gözüme girmeye başladı. Fragmanda Thug Life yaptı resmen Turabiye. :D 1 tane çakal var, bunun peşinden giden 7 tane de koyun. Hasan, Sahra ve Begümden başka herkes orda Turabinin askeri.

Taner de az koyun değil ha. :F kendi ismi yazılmış. Bu bana karşı değil bu 3'lüye karşı yapılmış bir hareket diyor. Kendisini herkül falan zannediyor bu galiba. Kazandığı 1 tane oyun yok gelmiş artistlik yapıyor. :F
evet ya taner nasıl böyle konuşur adamın kendine güveni 0 herzaman turabinin arkasına saklanıyor yazık olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU