Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almeda ve Anılsa Mervenin uşağı :F @RevaN

Turabi Hasan kavgası var hasan kendini çok belli ediyor artik

@RevaN katılıyorum sana :) herkes senle aynı düşüncede :)
9fcc4eea7b4aed049322ebeef5244627.jpg

Yaa bazı arkadaşları cidden anlamıyorum. Adamın Survivor macerasında çok özel hayatıyla ilgileniyor. Sanırım yanlış yere geldiğinin farkında degil.

@Maskeli Fedai sahranın arkadan konuşması turabinin arkadan konuştuğu gerçeğini değiştirir mi sence :F

Bu arada [HASHTAG]#hakan[/HASHTAG] çok haklıydı Turabi istese oynardı oyunu kaybetmek istediği belli. Ya da yemedi oynamaya. :A

Taner iyi güldürdü ya Hasan 2-3 kez adını yazdı diye Turabi'nin arkasına saklanarak sallıyor ona. :F Hilmicem de adam değil Hasan ne yaptı sana da sallıyon arkasından. Bu durum inşallah Hasan'a olumlu yansır sms anlamında. Camoka 1.olmalıdır sms'lerde.

Sahra'nın çakal benzetmesi de çok yerindeydi. :)

Tabi canım kesin öyledir :A Hasanı abartmayin be @Harunnn60 @Bully
Merve aydın turabi ye hiçbirşey yapmadı ama laf yiyen oldu birde bayan sonuçta
Hasan gene birsey yapmadı adam efendi saygılı tek bir kötü hareketini söyle ? :D
Turabi çok yanlış şeyler yapıyor böyle giderse sms gerilere düşer halk efendi kisileri sever ))))))

Turbo sen adamsın adamında dibisin.O adada ki kişilerden daha adamsın.Survivor dışında özel hayatıyla ilgileniyor boyle dünya mi var

İnşallah Turbo 1.olarak gereken cevabi verecek

İlk önce yarını gör sonra hakli haksız davasına gir :))))) merak etme survivor 1.olacak İnşallah @Harunn60 hem orda sevmediğini belli etti

Tabi canım kesin öyledir :A Hasanı abartmayin be @Harunnn60 @Bully
Turabi çok sert kayaya çarptı. :A Hasan'ı karşısına almakla büyük hata yaptı. Güçlü gördüğü herkesi yemeye çalışıyor her zamanki taktiklerinden biri.

Hasan'a büyük destek var şu an sms'lerde büyük artış yaşayacaktır. Bu hafta olmasa da, diğer haftalarda. :)

Begüm smslerde muhtemelen ilk beşte olacak.Turabi-Hilmicem 1.olup aynı taktiği uygularlarsa karakterleri bitik demektir.

Turabi saçını uzatir, dansa eder, ayaklarını sağlı sollu yürütür. Kime ne. Hee listeleri görüp Turabi'nin 1. Olmasını yediremeyen Arkadaşlar buradan saldırip basit oyunlara girebilir ve girsinlerde ama onları söyleyince Turabi haksız olmuş olmuyor. Hee kendisinin seviyesini görüyoruz o ayrı. Birde Turabi bunları canlı yayında açıkladı ve yüzü bile kızarmadı. Biz bunu görsek yeter.:)

Tabi tabi kesin öyledir.İlk önce yarin ki olayı görün sonra konusun basladiniz yargısız infaz yapmaya @Bully

Sahra hadi git Turabini n yüzünesşöyle çakal olduğunu bazı arkadaşlar Turabinin bu davranışına kılıyordu hadi Sahra gitsin desin ana nedense sahra oövülüyor @sokak sanati

Boşuna uğrasmayin TTürabı 1.olacak İnşallah

@Cengo Hilmicem 1.olur herhalde Turabi dokunulmaz olduğu halde 1.olamaz gibi yani ben öyle umuyorum. :A

Bu yüzden Duygu'ya yaptıklarını yapamazlar gibi.

Bu bölümü izleyemedim, işlerim çıktı hatta kim kimi yazdı o kısmın sonunu kaçırdım şansızlık eseri. :D

Fragmanda Hasan bayrağı çekmiş gibiydi, turabi bir ara diklenmeye kalktıda Hasan'ı düşman almak istememeli bence, hasan kan alır adamdan kan. :D

Tek umudum o Hilmicem 1.olursa Begüm kurtulabilir ama Hasan derse büyük ayıp etmiş olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
173,404
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU