Klasik Oz 1. Sezon Yorumları

@OzaN şimdi günler hangi günler olacak.:Z Çarşamba 4. bölüm olacak şekilde devam edelim bence.:Z Bekleyemem ben o kadar ve mücadele verdim 3 güne çıksın için emeğimin karşılığını istiyorum.:X
25 Mart Çarşamba -> 3. bölüm
27 Mart Cuma -> 4. bölüm
29 Mart Pazar -> 5. bölüm
1 Nisan Çarşamba -> 6. bölüm
3 Nisan Cuma -> 7. bölüm
5 Nisan Pazar -> 8. bölüm

Fena gözükmüyor gibi program. :):)

1. sezon bitince kim gidiyor kim kalıyor gözden geçirip tekrar yaparız programı. :):)

Şaka maka etkisinden çıkmak çok zor bu dizinin. Ne Mükemmel sezondu, anlayan için insanın hayat felsefesini ve bakış açısını değiştirecek mükemmel bir şaheser. Gelmiş geçmiş en iyi felsefi dizi. :)

@destere sen de etkilenmiş miydin böyle hayata bakış tarzı? :)
etkilenmemek mümkün değildiki uzun bir süre hafızalarda yer edinecek bir diziydi .. aradan bir yıl geçtikten sonra bile bazı sahneler şu an zihnimde net bir şekilde hala canlı :))

etkilenmemek mümkün değildiki uzun bir süre hafızalarda yer edinecek bir diziydi .. aradan bir yıl geçtikten sonra bile bazı sahneler şu an zihnimde net bir şekilde hala canlı :))
Zamanında Leyla ile Mecnun 'da Oz' a selam durmuş. :)

kareem said güzel benzetilmiş diğerleri pek benzetilememiş gibi :) mesela bir vern schlinger tiplemesi onları sıkıştırmalıydı :))
O kadar da olsun önemli olan niyet. :)

Bir de şu var, dizide bütün karakterler efsane. Dizide başrol yok ama nefret edilmelik karakter de yok. Bunu başarmak kolay iş değil. Başrolün olmadığı hiçbir dizi görmemiştim şuana kadar. :)

1x2

Güzel bölümdü genel olarak. :)

Schillinger Beecher'ı baya zorluyor. Bu işin sonu pek hayra gitmiyor. :D @sürgünüm'ün de dediği gibi tam bir soğukkanlı katil tipi var adamda. Yakında patlar bence. :D

Nino Dino'yu yakan adamı buldu ama bu işi yaptıranı daha öğrenemedi. İlerleyen bölümlerde bu olayla ilgili yeni gelişmeler olur yüksek ihtimal.

Puanım: 8.5/10

1x2

İyi sayılabilecek bir bölümdü ama dizinin biraz daha hareketlenmesi gerek.

Said favori karakterim oldu, iler ki bölümlerde daha fazla olayların içine girer umarım.

En sonda Dino'yu yakan adamdaki cesarette iyiydi ama doğradılar onuda :D
7.5/10

1x2

Dizi fena gitmiyor ama J.K Simmons'un sahneleri dışında sıkılıyorum ben.

Bu Dino'nun soruşturulma olayı sıktı biraz. Vern ve Kareem karakterleri iyi ama diğerlerini pek sevmedim. Biraz daha hareket lazım. Bir de şu araya giren zencinin konuşmalarından benden başka sıkılan var mı? Keane'nin evlenme sahnesi de güldürdü.:D

7/10

Son düzenleme:
1x2

Dizi fena gitmiyor ama J.K Simmons'un sahneleri dışında sıkılıyorum ben.

Bu Dino'nun soruşturulma olayı sıktı biraz. Vern ve Kareem karakterleri iyi ama diğerlerini pek sevmedim. Biraz daha hareket lazım. Bir de şu araya giren zencinin konuşmalarından benden başka sıkılan var mı? Keane'nin evlenme sahnesi de güldürdü.:D

7/10
Bence zencili kısımlar fena değil. Bazıları çok boş olsa da çok kısa geçiyor zaten sıkıcı olması için neden göremiyorum. :):)

@Danger UA! Tekerlekli sandalyedeki adam, adam gibi adamdır. :) O olmazsa dizi olmaz, o adamın söylediği sözleri toplayın mükemmel bir hayat kılavuzu kitabı olur. Dizide en keyif aldığım sahneler o adamın sahneleri. O sahnelere dikkat edilmesi gerekiyor, bölümün anafikri orada ve bu da diğer dizilerden ayıran önemli bir özelliğimiz. :) Hele 1x5 e 1x6 ya gel o adama karşı ısınırsın bence.*:)

@OzaN zenci yerine Michael demek daha doğru geliyor bana, ne de olsa Lost un efsanelerinden. :D :D

@Danger UA! Tekerlekli sandalyedeki adam, adam gibi adamdır. :) O olmazsa dizi olmaz, o adamın söylediği sözleri toplayın mükemmel bir hayat kılavuzu kitabı olur. Dizide en keyif aldığım sahneler o adamın sahneleri. O sahnelere dikkat edilmesi gerekiyor, bölümün anafikri orada ve bu da diğer dizilerden ayıran önemli bir özelliğimiz. :) Hele 1x5 e 1x6 ya gel o adama karşı ısınırsın bence.*:)

@OzaN zenci yerine Michael demek daha doğru geliyor bana, ne de olsa Lost un efsanelerinden. :D :D
Ya ne bileyim, benle alakalı bir şey zaten adamı sevmemem. Açık konuşmak gerekirse adamın dediklerine anlam veremiyorum yani anlamıyorum. Bu tamamen benim problemim tabi. Mesela çoğu söyledikleri uçup gidiyor aklımdan.

Ya ne bileyim, benle alakalı bir şey zaten adamı sevmemem. Açık konuşmak gerekirse adamın dediklerine anlam veremiyorum yani anlamıyorum. Bu tamamen benim problemim tabi. Mesela çoğu söyledikleri uçup gidiyor aklımdan.
Doğrudur ben de ilk başlarda ısınamadım. Hatta ilk dört bölümü göz önüne alırsak Oz a bile pek ısınamamıştım ama 5-6-7-8.bölümleri beni kendimden geçirdi. :)

Dizinin bir diğer özelliği de hiçbir başrol karakterin olmaması. Yani bir karakteri sevmesen bile daha birçok karakter var. Tekerlekli sandalyedeki Michael bile dizide yan rol oynuyor aslında. :)

Danger UA! zenci demiş diye ben de öyle dedim. Michael'ı Lost'ta pek sevmezdim aslında. :D