- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Haklısın ama ilk haftadan elenmekten korktum herkes de iddialı olunca Masum Değiliz'i kullandım.Bazı şarkılar ziyan olmuş ilk haftadan Aramazsan arama,özellikle Tilbe`nin Delikanlım`ı,masum değilizi ilk haftadan kullanılacak şarkılar değil.Bu turu ilk sıralarda btirseler de sonrakı turlarda zorlanacaklar.
Seni yedirmeyiz AtoşumHaklısın ama ilk haftadan elenmekten korktum herkes de iddialı olunca Masum Değiliz'i kullandım.
Bana karşı önce Çiğdem'in tarafında yer aldın sonra da Deniz'in ben anlayacağımı anladım.@Bully Yok artık
İlgi çekmeye ihtiyacım yok benim Yalın'ın adı yeter.Sen ona bakma ilgi çekmeye çalışıyor şuan ama elenecek birkaç bölüme Özden gibi bu
Çok yalın olduğu için süslü işler yapıyorsunBana karşı önce Çiğdem'in tarafında yer aldın sonra da Deniz'in ben anlayacağımı anladım.
İlgi çekmeye ihtiyacım yok benim Yalın'ın adı yeter.
Sana kaç defa dedim bana toplum içinde Atoş deme diye. 😡Seni yedirmeyiz Atoşum
Tamam AtaceynusumSana kaç defa dedim bana toplum içinde Atoş deme diye. 😡
Teşekkürler.
allahım kimmiş oBiri yanlış oy kullanmış ve düzeltti oylamayı ve her şey değişti.Her şey birden değişti.ŞOK ŞOK ŞOK
Yok artık.😱😱1. İLE SONUNCU ARASINDAKİ PUAN FARKI 300'DÜR.
Tarkanla şıkıdımı kullandım nasıl ?Fazla iddialı olmuş .Ama Sezen`de şarkı coook).Bu hafta da muhtemelen ilk 5de olursunHaklısın ama ilk haftadan elenmekten korktum herkes de iddialı olunca Masum Değiliz'i kullandım.
Haklısın ama ilk haftadan elenmekten korktum herkes de iddialı olunca Masum Değiliz'i kullandım.
Allah seni kanepe etsin de üzerine sumocular otursun emi.Tamam Ataceynusum
Ben nasılım Mustafa Ceceli-Dünyanın Bütün Sabahları.Tarkanla şıkıdımı kullandım nasıl ?
Sende de iddialı olmuş . Ama herkeste öyle olduğu için normal.Elenmezsin bu hafta