- Reaksiyon puanı
- 22,467
- Puanı
- 860
Katılıyorum @denizz19'un final şansı kalmadı mesela artık geçmiş olsun.Bazı şarkılar ziyan olmuş ilk haftadan Aramazsan arama,özellikle Tilbe`nin Delikanlım`ı,masum değilizi ilk haftadan kullanılacak şarkılar değil.Bu turu ilk sıralarda btirseler de sonrakı turlarda zorlanacaklar.
Aramazsan Arama finalde hiçbir şey yapamazdı rahat ol final için benim sağlam kozum var ama önce finale çıkmalıyımKatılıyorum @denizz19'un final şansı kalmadı mesela artık geçmiş olsun.
tşk ederim çok sağolDeğerlendirme yapmak istedim ilk hafta...
@Bully ortalama bir şarkıyla başlamışsın güçlü bir isimle yarışıyorsun ancak şarkılarında cimriliğe kaçtığın çok belli bu haftayı atlatırsın gibi.
@HachiKo çok vasat bir şarkıyla gelmişsin onlarca güzel şarkı varken Ebru Gündeş'i ateşe atmışsın bence ki birçok kişide bence benimle aynı fikirdedir umarım elenmezsin çünkü sevdiğim bir isim Ebru Gündeş.
@xemrexxx en başta da söyledim Yıldız Tilbe bu sezon favori isimlerimden biri iyi yönetirsen iyi yerlere gelebilirsin. Bu haftaki şarkın çok iyi ve benden de iyi bir puan aldın zaten.
@-potterhead- Model çok dinlediğim bir grup değil ama sevdiğim şarkıları da yok değil ama bu paylaştığın çokta sevmediğim bir şarkıydı listede biraz gerilerde kaldı diyebilirim ama haftayı atlatırsın rahatlıkla.
@yigit_00 yabancı şarkı çok dinlemem ama ses ve şarkıya göre yorumladığım için yani listemde gerilerde kalsa da çok aşırı kötü bir puan almadın sende.
@dizimedya Dalkılıç'ın ortalama bir şarkısıyla başlamışsın aslında şarkın güzel kötü de puan almadın ama diğer şarkıların bir tık gerisinde kaldın bu hafta. Sende favorilerimden birisin bu sezon.
@mrt-06 Atoş Sezen'i pek dinlemediğimi biliyorsun ama seçtiğin şarkı yine de hatırı sayılır bir puan aldı en azından ortalamanın üstünde puan aldın diyebilirim.
@EFE UYSAL Çok başarılı bir seçim yapmışsın bu hafta güzel bir puan aldın benden.
@Billy Kane Bu kadını ben pek sevmiyorum açıkçası itici bir sesi var o yüzden fazla iyi puan alamadın benden. Ama birkaç sevdiğim şarkısı var belki sen sevdirirsin ama bana.
@Maskeli Fedai Güzel şarkı seçmişsin ortalama bir puan aldın sende haftayı rahatlıkla atlatırsın.
@yatutarsa Murat Boz'un çıkış parçasıyla sende güzel bir çıkış yapmışsın diyebilirim genel kitleye hitap eder misin bilmiyorum ama bana hitap ettiğin doğrudur.
@batuhankaralar sen de başarılı bir şarkıyla giriş yapmışsın benden güzel bir puan aldın ama en büyük kozlarından birini de harcadın umarım geçen sefer ki gibi taktik hatası yapmazsın.
@hayret bi şey Şarkın güzel bir şarkı eski bir şarkı ama benim sevdiğim bir şarkıdır sende iyi bir puan aldın denilebilir.
@ozgur2113 Ne çok iyi ne çok kötü şarkı çocukluğumun şarkısıdır severim ama rakipler fazla sevdiğim isimler de fazla olunca biraz gerilerde kaldı ama çokta kötü puan almadın bence öyle hatırlıyorum.
@Çiğdem- Küçükken çok dinlerdim bu şarkıyı ama bu çok sevdiğim anlamına gelmiyor Şaka bir yana sende ortalama üstü bir puan aldın benden hadi sevin
@tolgab Aslında İlahi Adalet çok çok iyi değil ama genel bir değerlendirme yapınca diğer şarkılar üzerinde daha üstlerde yer aldı başka bir haftada yayınlasan daha da düşük alabilirdin benden.
@vadikızı Gezegen güzel şarkı sende ortalama bir puan aldın bu haftayı rahatlıkla geçersin
@gözlemci Neşe Karaböcek bugüne kadar hiç dinlemedim desem yeridir o yüzden ilk dinleyişle benim üzerimde bıraktığı etkiye göre sana da gayet iyi bir puan verdim.
@omer67 Düşük puan aldın benden ne yazık ki beğenmedim pek fazla.
@S.G.A.T. Senin şarkını da çok beğeniyorum eskiden çokça dinlerdim Teoman çok sevmem sende iddialı bir şarkını yok ettin benim gözümde.
haa anladım,ama yine de finale kalacağımızın garantisi yok.Bu tarz şarkılar finale2-3 tur almışken kullanmak daha akıllıca bence@S.G.A.T. Sen bir de şu kuralı bilmiyorsun.Her hafta 1.2.ve 3.final için puan alıyor.1.=3 puan
2.=2 puan
3.=1 puan
Eğer finale kalırlarsa büyük avantajları olacak
Delkanlım`a yazık olduAramazsan Arama finalde hiçbir şey yapamazdı rahat ol final için benim sağlam kozum var ama önce finale çıkmalıyım
Final şansın yok ne yazık ki sen en iyisi en iyi kozlarını sür yarışmada ne kadar kalırsan kardır senin için.Aramazsan Arama finalde hiçbir şey yapamazdı rahat ol final için benim sağlam kozum var ama önce finale çıkmalıyım
Yıldız'în daha çok şarkısı var aslında süper albümleri var kadının illa ki çıkar daha.haa anladım,ama yine de finale kalacağımızın garantisi yok.Bu tarz şarkılar finale2-3 tur almışken kullanmak daha akıllıca bence
Delkanlım`a yazık oldu
Keser döner sap döner aman dikkat sen gitme de Benim arkam sağlamFinal şansın yok ne yazık ki sen en iyisi en iyi kozlarını sür yarışmada ne kadar kalırsan kardır senin için.
Teşekkür ederim layık olmaya çalışıyorum sizlereŞarkıları dinledim, birazdan oylarımı kullanırım. Hangi şarkıcı kimde aklımda tutamadım ama bir yarışmacı benim en sevdiğim bir parçanı yollamış. 100 puanım olsa yine de ona verirdim.
Her hafta azalacaksınız amaselam herkese nasılsınız arkadaşlar bende birazdan oylarımı verecem
anemm 22 tane ya maşallah nazar değmesin
biliyorum ya 22 kişiyiz ya o yüzden dedimHer hafta azalacaksınız ama
Her türlü benden önce gideceksin arkam sağlam numaraları bana sökmez.Yıldız'în daha çok şarkısı var aslında süper albümleri var kadının illa ki çıkar daha.
Keser döner sap döner aman dikkat sen gitme de Benim arkam sağlam
Elinden geleni ardına koma ikinci haftaya bomba girişlerim olacakHer türlü benden önce gideceksin arkam sağlam numaraları bana sökmez.
@denizz19 'un arkasında da ben varımHer türlü benden önce gideceksin arkam sağlam numaraları bana sökmez.
Evet bazıları da ama fazla küçümsemiş ilk turu bir-kaç şarkıya şarkıcılarını beğensem de fazla oy vermedim.Aynen @S.G.A.T. yarışmayı hemen anladın.Ama kötü de gelmemelisin kötü gelirsen de elenirsin
Çıkışın olmasın inşallah 2.haftadan.Elinden geleni ardına koma ikinci haftaya bomba girişlerim olacak
Senin işin gücün bana antilik yapmak zaten beklenir senden.@denizz19 'un arkasında da ben varım
Eyvallah dostum işimi bilirim ben.Evet bazıları da ama fazla küçümsemiş ilk turu bir-kaç şarkıya şarkıcılarını beğensem de fazla oy vermedim.
En iyi başlangıcı da Yalın`la Bully yapmış bu arada fazla göze batmayan,ama elenmesi de imkansiz olan bir şarkıyı kullanmış.
Duman`ın belki de en fazla reklamı olan şarkısı kullanılmış,Senden daha güzel fazla meşhur olabilir,ama final oynayabilecek şarkı değil.Duman`ın Slow`una güvenmek lazım aslında.Finale kadar gidebilir iyi şarkı sıralaması olursa.
Hedef 2019Çıkışın olmasın inşallah 2.haftadan.
Senin işin gücün bana antilik yapmak zaten beklenir senden.