MusicSurvivor 2. Sezon | 1. Hafta

@S.G.A.T. Sen bir de şu kuralı bilmiyorsun.Her hafta 1.2.ve 3.final için puan alıyor.1.=3 puan
2.=2 puan
3.=1 puan

Eğer finale kalırlarsa büyük avantajları olacak :)

Bazı şarkılar ziyan olmuş ilk haftadan Aramazsan arama,özellikle Tilbe`nin Delikanlım`ı,masum değilizi ilk haftadan kullanılacak şarkılar değil.Bu turu ilk sıralarda btirseler de sonrakı turlarda zorlanacaklar.
Katılıyorum @denizz19'un final şansı kalmadı mesela artık geçmiş olsun. :F

Değerlendirme yapmak istedim ilk hafta...

@Bully ortalama bir şarkıyla başlamışsın güçlü bir isimle yarışıyorsun ancak şarkılarında cimriliğe kaçtığın çok belli bu haftayı atlatırsın gibi. :A

@HachiKo çok vasat bir şarkıyla gelmişsin onlarca güzel şarkı varken Ebru Gündeş'i ateşe atmışsın bence ki birçok kişide bence benimle aynı fikirdedir umarım elenmezsin çünkü sevdiğim bir isim Ebru Gündeş.

@xemrexxx en başta da söyledim Yıldız Tilbe bu sezon favori isimlerimden biri iyi yönetirsen iyi yerlere gelebilirsin. Bu haftaki şarkın çok iyi ve benden de iyi bir puan aldın zaten.

@-potterhead- Model çok dinlediğim bir grup değil ama sevdiğim şarkıları da yok değil ama bu paylaştığın çokta sevmediğim bir şarkıydı listede biraz gerilerde kaldı diyebilirim ama haftayı atlatırsın rahatlıkla.

@yigit_00 yabancı şarkı çok dinlemem ama ses ve şarkıya göre yorumladığım için yani listemde gerilerde kalsa da çok aşırı kötü bir puan almadın sende.

@dizimedya Dalkılıç'ın ortalama bir şarkısıyla başlamışsın aslında şarkın güzel kötü de puan almadın ama diğer şarkıların bir tık gerisinde kaldın bu hafta. Sende favorilerimden birisin bu sezon.

@mrt-06 Atoş Sezen'i pek dinlemediğimi biliyorsun ama seçtiğin şarkı yine de hatırı sayılır bir puan aldı en azından ortalamanın üstünde puan aldın diyebilirim. :D

@EFE UYSAL Çok başarılı bir seçim yapmışsın bu hafta güzel bir puan aldın benden.

@Billy Kane Bu kadını ben pek sevmiyorum açıkçası itici bir sesi var o yüzden fazla iyi puan alamadın benden. Ama birkaç sevdiğim şarkısı var belki sen sevdirirsin ama bana. :)

@Maskeli Fedai Güzel şarkı seçmişsin ortalama bir puan aldın sende haftayı rahatlıkla atlatırsın. :)

@yatutarsa Murat Boz'un çıkış parçasıyla sende güzel bir çıkış yapmışsın diyebilirim genel kitleye hitap eder misin bilmiyorum ama bana hitap ettiğin doğrudur. :D

@batuhankaralar sen de başarılı bir şarkıyla giriş yapmışsın benden güzel bir puan aldın ama en büyük kozlarından birini de harcadın umarım geçen sefer ki gibi taktik hatası yapmazsın. :)

@hayret bi şey Şarkın güzel bir şarkı eski bir şarkı ama benim sevdiğim bir şarkıdır sende iyi bir puan aldın denilebilir. :)

@ozgur2113 Ne çok iyi ne çok kötü şarkı çocukluğumun şarkısıdır severim ama rakipler fazla sevdiğim isimler de fazla olunca biraz gerilerde kaldı ama çokta kötü puan almadın bence öyle hatırlıyorum. :D

@Çiğdem- Küçükken çok dinlerdim bu şarkıyı ama bu çok sevdiğim anlamına gelmiyor :A Şaka bir yana sende ortalama üstü bir puan aldın benden hadi sevin :F

@tolgab Aslında İlahi Adalet çok çok iyi değil ama genel bir değerlendirme yapınca diğer şarkılar üzerinde daha üstlerde yer aldı başka bir haftada yayınlasan daha da düşük alabilirdin benden. :)

@vadikızı Gezegen güzel şarkı sende ortalama bir puan aldın bu haftayı rahatlıkla geçersin :)

@gözlemci Neşe Karaböcek bugüne kadar hiç dinlemedim desem yeridir o yüzden ilk dinleyişle benim üzerimde bıraktığı etkiye göre sana da gayet iyi bir puan verdim. :)

@omer67 Düşük puan aldın benden ne yazık ki beğenmedim pek fazla.

@S.G.A.T. Senin şarkını da çok beğeniyorum eskiden çokça dinlerdim Teoman çok sevmem sende iddialı bir şarkını yok ettin benim gözümde. :D
tşk ederim çok sağol

@S.G.A.T. Sen bir de şu kuralı bilmiyorsun.Her hafta 1.2.ve 3.final için puan alıyor.1.=3 puan
2.=2 puan
3.=1 puan

Eğer finale kalırlarsa büyük avantajları olacak :)
haa anladım,ama yine de finale kalacağımızın garantisi yok.Bu tarz şarkılar finale2-3 tur almışken kullanmak daha akıllıca bence

Aramazsan Arama finalde hiçbir şey yapamazdı rahat ol final için benim sağlam kozum var ama önce finale çıkmalıyım :F
Delkanlım`a yazık oldu :(

Aramazsan Arama finalde hiçbir şey yapamazdı rahat ol final için benim sağlam kozum var ama önce finale çıkmalıyım :F
Final şansın yok ne yazık ki sen en iyisi en iyi kozlarını sür yarışmada ne kadar kalırsan kardır senin için. :A

haa anladım,ama yine de finale kalacağımızın garantisi yok.Bu tarz şarkılar finale2-3 tur almışken kullanmak daha akıllıca bence

Delkanlım`a yazık oldu :(
Yıldız'în daha çok şarkısı var aslında süper albümleri var kadının illa ki çıkar daha. :)

Final şansın yok ne yazık ki sen en iyisi en iyi kozlarını sür yarışmada ne kadar kalırsan kardır senin için. :A
Keser döner sap döner aman dikkat sen gitme de :A Benim arkam sağlam :F

Şarkıları dinledim, birazdan oylarımı kullanırım. Hangi şarkıcı kimde aklımda tutamadım ama bir yarışmacı benim en sevdiğim bir parçanı yollamış. 100 puanım olsa yine de ona verirdim. :D

selam herkese nasılsınız arkadaşlar bende birazdan oylarımı verecem
anemm 22 tane ya maşallah nazar değmesin

Yıldız'în daha çok şarkısı var aslında süper albümleri var kadının illa ki çıkar daha. :)

Keser döner sap döner aman dikkat sen gitme de :A Benim arkam sağlam :F
Her türlü benden önce gideceksin arkam sağlam numaraları bana sökmez. :A

Aynen @S.G.A.T. yarışmayı hemen anladın.Ama kötü de gelmemelisin kötü gelirsen de elenirsin :(
Evet bazıları da ama fazla küçümsemiş ilk turu bir-kaç şarkıya şarkıcılarını beğensem de fazla oy vermedim.
En iyi başlangıcı da Yalın`la Bully yapmış bu arada fazla göze batmayan,ama elenmesi de imkansiz olan bir şarkıyı kullanmış.
Duman`ın belki de en fazla reklamı olan şarkısı kullanılmış,Senden daha güzel fazla meşhur olabilir,ama final oynayabilecek şarkı değil.Duman`ın Slow`una güvenmek lazım aslında.Finale kadar gidebilir iyi şarkı sıralaması olursa.

Elinden geleni ardına koma :A ikinci haftaya bomba girişlerim olacak :F
Çıkışın olmasın inşallah 2.haftadan. :A

@denizz19 'un arkasında da ben varım :F
Senin işin gücün bana antilik yapmak zaten beklenir senden. :A

Evet bazıları da ama fazla küçümsemiş ilk turu bir-kaç şarkıya şarkıcılarını beğensem de fazla oy vermedim.
En iyi başlangıcı da Yalın`la Bully yapmış bu arada fazla göze batmayan,ama elenmesi de imkansiz olan bir şarkıyı kullanmış.
Duman`ın belki de en fazla reklamı olan şarkısı kullanılmış,Senden daha güzel fazla meşhur olabilir,ama final oynayabilecek şarkı değil.Duman`ın Slow`una güvenmek lazım aslında.Finale kadar gidebilir iyi şarkı sıralaması olursa.
Eyvallah dostum işimi bilirim ben. :A