OYLARIMI KULLANDIM, SIRA YORUMA GELSİN. BU ARADA NE KADAR ÇOK VARMIŞ, HERKESİ SIRALAYIP DİYE KAÇ KEZ DİNLEDİM BİLMİYORUM.
1) Yıldız Tilbe -
@xemrexxx : Haftanın en iyi şarkısıydı kesinlikle. Çok beğendim, ne zamandır dinlemiyordum bunu.
Çok sevdiğim bir isimle giriş yapmışsın bu arada.
2) Ebru Gündeş -
@HachiKo : Çok büyük hayal kırıklığı olmuş bu hafta. Ebru Gündeş çok sevdiğim bir isim, daha iyi şarkılarla zirveye dahi yürürsün ama bu hafta pek başarılı bulamadım şarkıyı. Çok iyi şarkıları var Ebru'nun, onlarla tam puan alırsın bence.
3) Yalın -
@Bully : Bu haftanın diğer bir hayal kırıklığı. Olmamış bu şarkı sanki. Daha iyi bir şarkı beklerdim, bu hafta pek iyi bir puan alamadın.
4) Model - @-potterhead : Model sevdiğim bir gruptur ama bu hafta pek sevemedim şarkıyı sanıyorum. Daha iyi şarkılarla daha yüksek alırsın, yinede kötü vermedim sanırsam.
5) Murat Dalkılıç -
@dizimedya : Çok güzel bir şarkıyla gelmişsin. Çok iyi bir puan verdim.
6) Gökhan Özen -
@denizz19 : Şarkı ilk açılınca bu ne ya dedim bir an.
Sonra hoşuma gitti dinledikçe hatta verdiğim puan pişman olup yeniden puanını yükselttim.
Güzel şarkıyla gelmişsin.
7) Tarkan -
@Maskeli Fedai : Çok iyi bir şarkı olmuş. Haftanın en iyi ikinci şarkısı olmuş bence. Çok başarılı buldum.
8) Beyonce -
@yigit_00 : Pek beğenemedim bu hafta. Yabancılara olan uzaklığımdan sanıyorum ama kulağıma hoş gelseydi çok iyi verirdim, daha iyi şarkıları bekliyoruz diyelim.
9) MFÖ -
@ozgur2113 : Güzel şarkı ile gelmişsin, bu kalabalık listeye göre çok iyi bir puan verdiğimi düşünüyorum ben.
Daha iyi şarkılarla daha iyi puan alabilirsin tabiki.
10) Sertab Erener
@hayret bi şey : Sertab Erener'de sevdiğim bir isimdir. Ama bu hafta hayal kırıklığı olan bir diğer isim olmuş. Daha iyi şarkılarını bekliyoruz.
11) Sezen Aksu -
@mrt-06 : Aslında beğendim şarkıyı ama işte bu diyemedim sanırım. Sezen'in çok güzel şarkıları var, onları bekliyorum.
Bu hafta fena değil puanım.
12) Manga -
@batuhankaralar : Üç gruptan en iyi puanı Manga'ya verdim.
Güzel bir şarkı ile gelmişsin, daha iyilerini tabiki bekliyoruz ama ilk haftaya göre gayet iyi.
13) Mustafa Sandal -
@Çiğdem- : Çok iyi bir seçim olmuş.
+15 puan verdim ama kaçtı hatırlamıyorum. Mustafa'nın çok güzel şarkıları var, bu gidişle sürekli iyi alırısn gibi duruyor.
14) Mustafa Ceceli -
@EFE UYSAL : Gayet güzel bir şarkı ile gelmişsin. Beğendim şarkını.
Yüksek bir puan verdim.
15) Nil Karaibrahimgil -
@Billy Kane : Nil'in çok daha iyi şarkıları var, bu hafta fena bir seçim yapmamışsın.
Forumun beğeneceği bir şarkıcı bence.
16) Demet Akalın -
@tolgab : Çok iyi bir şarkıyla gelmişsin. Haftanın 3 yada 4. en iyi şarkısıydı benim için. Zirveye oynayabilecek bir şarkı bence.
17) Murat Boz -
@yatutarsa : Beğenmedim bu hafta şarkıyı pek.
Çok kötü vermedim ama daha iyilerini bekliyoruz, Murat'ın daha iyi şarkıları var.
18) Bengü -
@vadikızı : Değişik bir isim olmuş. Beklemezdim Bengü'yü.
Fena seçim olmamış, iyi puan verdim ben.
19) Teoman - @S.G.A.T : Vay sende mi katıldın.
Hoşgeldin, olduğunu bilmiyordum.
Güzel şarkı seçilmiş, iyi bir puan verdim.
20) Selena Gomez -
@omer67 : Pek beğenmedim. Dediğim gibi yabancılarda daha hareketliler daha kulağıma hoş geliyor.
21) Neşe Karaböcek -
@gözlemci : Hiç tarzım olan bir şarkı değil. Şaşırdımda açıkçası Enis senden böyle bir isim.
Neyse bu hafta beğenmedim malesef.
22) Duman -
@Tzira : Duman sevdiğim bir gruptur. Daha iyi şarkılarını bekliyorum, bu hafta ortada kaldım açıkçası.
BU HAFTA BENCE GÜZEL SEÇİMLER OLMUŞ, İLK HAFTAYA GÖRE GAYET İYİYDİ.
ÇOK ZOR KULLANDIM OYLARIMI.
HERKESE BAŞARILAR..