20 Mart 2015 Cuma Reyting Sonuçları

Karagül'ü tebrik etsem içimden gelmeyerek tebrik etmiş olacağım bu yüzden en iyisi tebrik etmemek. :A

Hem ben tebrik etsem bu sefer de çok yapmacıksın keşke ölsen dersin. :F
Benim ne dediğime bu kadar takıldığını bilmiyordum :A :F Sen tebrik et ne yapacan sen ben ister yapmacıksın derim ister harbi :A

Benim ne dediğime bu kadar takıldığını bilmiyordum :A :F Sen tebrik et ne yapacan sen ben ister yapmacıksın derim ister harbi :A
Tebrik etmiyorum arkadaşım zorla mı, asla da tebrik etmeyeceğim. :A

Ha ama sen Survivor'ı tebrik edersen ben de belki Karagül'ü tebrik ederim. :F

Tebrik etmiyorum arkadaşım zorla mı, asla da tebrik etmeyeceğim. :A

Ha ama sen Survivor'ı tebrik edersen ben de belki Karagül'ü tebrik ederim. :F
Survivor'u neden tebrik edeyim ben onu kaale bile almıyorum şimdi sende bende Karagül'ü kaale almıyorum diyeceğini biliyorum de hadi içinde kalmasın :F

Survivor'u neden tebrik edeyim ben onu kaale bile almıyorum şimdi sende bende Karagül'ü kaale almıyorum diyeceğini biliyorum de hadi içinde kalmasın :F
Ben de Karagül'ü kaale almıyorum, zirvede olması benim için bir şey ifade etmiyor, yok gibi benim için. :F

Ama düşüş yaşadığı zamanlarda kaale alacağım tabii ki Karagül'ü. :A

Ben de Karagül'ü kaale almıyorum, zirvede olması benim için bir şey ifade etmiyor, yok gibi benim için. :F

Ama düşüş yaşadığı zamanlarda kaale alacağım tabii ki Karagül'ü. :A
Saruhan Hünel geldi şimdilik düşüş imkansız bilakis yükseliş başladı yeniden :A

helal olsun asiyeye fan kafalarun şişirme dizilerini geçiyor :oley: kız @Çiğdem- izle de asiyeden bişiler kap:F

karagül iyi gidiyor artık bu sezon böyle devam eder
medcezir idare eder

Dünkü bölümün fragmanına çok iddialı diyorlardı o yüzden yükselmiştir. :A

Gelecek sezon illa ki düşecek. :D
Evet çok iddialı bir fragmandı sana atardım fragmanı ama izlemeyeceğini biliyorum o yüzden atmiyim :A Bu haftada dönüşüm başlıyor Ebru artık eski Ebru olmayacağını açıkladı. Gelecek sezon düşsün gitsin 7 reyting alsın ne olacak sanki :D

Evet çok iddialı bir fragmandı sana atardım fragmanı ama izlemeyeceğini biliyorum o yüzden atmiyim :A Bu haftada dönüşüm başlıyor Ebru artık eski Ebru olmayacağını açıkladı. Gelecek sezon düşsün gitsin 7 reyting alsın ne olacak sanki :D
Kot kafaya bakın hele bugüne kadar attığın hangi fragmanı, videoyu izlemedik. :D

7'li reytinglere düşüp zirveyi kaybederse dilimden kurtulamaz. :A

karagül 10 rtg alarak zirvede yer almış sevindim
işte benim stilim ab de 3 rtg alarak fena gitmemiş

Bu heyecanlı olan fragman :A
:D Silahlar, bıçaklar, sopalar havada uçuşuyor maşallah yine vurmuşlar totalin dibine ama uçurumu unutmuşlar bu sefer. :F

Zaten bu dizinin fragmanları hep heyecanlı oluyor halk da buna kanıp izliyor yoksa bölümlerin son zamanlarda sıkıcı geçtiğini duyuyoruz. :A

Saruhan Hünel takviyesi iyi olmuş, dizi bu sezonu kurtarır gibi, umarım oranlar artmaz ama.

:D Silahlar, bıçaklar, sopalar havada uçuşuyor maşallah yine vurmuşlar totalin dibine ama uçurumu unutmuşlar bu sefer. :F

Zaten bu dizinin fragmanları hep heyecanlı oluyor halk da buna kanıp izliyor yoksa bölümlerin son zamanlarda sıkıcı geçtiğini duyuyoruz. :A

Saruhan Hünel takviyesi iyi olmuş, dizi bu sezonu kurtarır gibi, umarım oranlar artmaz ama.
:F Total dizisi bu ama görüldüğü üzere gün o kadar boş ki AB grubu bile Karagül'e kayıyor var sen düşün :A