2 sezonu çıkarmaya çalışıyorlar işte çok da kötü sayılmaz durumumuz.Senaryo bitti ama ısrarla sürdürüyorlar yani en başta 9 reytinge kadar alan diziydi yanlış hatırlamıyorsam şimdi 4'lerde sürünüyor
2 sezonu çıkarmaya çalışıyorlar işte çok da kötü sayılmaz durumumuz.Senaryo bitti ama ısrarla sürdürüyorlar yani en başta 9 reytinge kadar alan diziydi yanlış hatırlamıyorsam şimdi 4'lerde sürünüyor
Umarım çıkarır.2 sezonu çıkarmaya çalışıyorlar işte çok da kötü sayılmaz durumumuz.
Star'ın yedek dizisi yok şu anlık Medcezir'i her türlü devam ettirmek zorunda Ay Yapım faktörü de var.Umarım çıkarır.
lütfen cumaya kösemi koymasınStar'ın yedek dizisi yok şu anlık Medcezir'i her türlü devam ettirmek zorunda Ay Yapım faktörü de var.
Urfalıyam Ezelden'de bu kadar alıyordu ama bitirdiStar'ın yedek dizisi yok şu anlık Medcezir'i her türlü devam ettirmek zorunda Ay Yapım faktörü de var.
Kösem'in işi zor zaten Beren olmazsa tutmaz.lütfen cumaya kösemi koymasın
Medcezir'in aldığı 9 reytinglerin bir hatrı, vefası olacak herhalde değil miUrfalıyam Ezelden'de bu kadar alıyordu ama bitirdi
ama starın sağ solu belli olmaz ve yukardan gelen bir emirle kösem cumaya gelebilirKösem'in işi zor zaten Beren olmazsa tutmaz.
O hatrı Kanal D göstermiyor ama bak Küçük Ağa'yı nasıl yedi hemenKösem'in işi zor zaten Beren olmazsa tutmaz.
Medcezir'in aldığı 9 reytinglerin bir hatrı, vefası olacak herhalde değil mi
bir tek Arka sokaklara gösterdiO hatrı Kanal D göstermiyor ama bak Küçük Ağa'yı nasıl yedi hemen
Evet, Küçük Ağa sezon sonunda final yapmalıydı bir şekilde. Kanal D acımasız bir kanal maalesef, dizilerinin arkasında pek durmuyor.O hatrı Kanal D göstermiyor ama bak Küçük Ağa'yı nasıl yedi hemen
eskiden star öyleydi Yıldırımın işi bence bu çalıkuşu laneti varEvet, Küçük Ağa sezon sonunda final yapmalıydı bir şekilde. Kanal D acımasız bir kanal maalesef, dizilerinin arkasında pek durmuyor.
Mesela Star 2-3 reyting alan Gönül İşleri'ni de sezon sonunda bitirecek gibi, dizilerine saygıları var.
candan erçetin gibi olayın tekrar yaşatmalıKaragül hakkında yorum yapmaya gerek yoktu. Her zamanki gibi açık ara birinci olmuş. Tebrikler.
Arka Sokaklar, beklentimin aksine bu yıl oranları hala iyi denebilecek düzeyde. Hatta TOTAL'de 2. Bir yıl daha ekranlarda görürsek şaşırmam.
Medcezir, TOTAL ve AB'de oranlarını yükseltmesine rağmen reytingleri hala kendi kapasitesine göre kötü.
Güldür Güldür Show, AB'de 1 reyting kaybetmiş. Buna rağmen hala iyi oranlar alıyor diyebiliriz program için.
Kara Ekmek tüm gruplarda düşüş yaşamış. Bunun sebebi, bence dünkü bölümdü. Dünkü bölüm, gerçekten kötüydü. Özellikle Taylan'ın sahneleri çok saçmaydı. Hem Mine'ye aşığım diyor, hem gidiyor başkasıyla şey ediyor. Ayrıca AsÇet sahneleri de izleyiciyi pek tatmin etmedi dün. Neyse, umarım yükselir dizi.
Yeşil Deniz, TRT'ye göre TOTAL oranlarını iyi sayılır. Zaten az da olsa bir yükseliş var oranlarında.
İşte Benim Stilim, geçen seneki oranlarından hala uzak. Eleme gecesinde 25. olmak başarısızlık.
Beyaz Show, tüm gruplarda ciddi bir düşüş yaşamış. Gerçekten üzüldüm Umarım kendini bir an önce toparlar.
Ve Kazanan hakkında yorum yapmaya gerek yok. Yakında final haberini duyacağımız kesin gibi bir şey.
Ben sezon sonu biteceğini düşünüyorum.Star'ın yedek dizisi yok şu anlık Medcezir'i her türlü devam ettirmek zorunda Ay Yapım faktörü de var.
Aynen, katılıyorum. Candan Erçetin atışması devam etseydi reytingleri bu halde olmazdı. Hem, insanlar sevmişti de bu tatlı atışmayı.candan erçetin gibi olayın tekrar yaşatmalı
Ben de öyle düşünüyorum zaten. Ama Deniz sezon sonunu göremeyeceğini ima edince ona cevap verdim.Ben sezon sonu biteceğini düşünüyorum.
İyi, iyi.Ben de öyle düşünüyorum zaten. Ama Deniz sezon sonunu göremeyeceğini ima edince ona cevap verdim.
Aferin gizli total sonunda düzgün bir dizi izlediğini de gördükhelal olsun asiyeye fan kafalarun şişirme dizilerini geçiyor kız @Çiğdem- izle de asiyeden bişiler kap
karagül iyi gidiyor artık bu sezon böyle devam eder
medcezir idare eder