Biliyorum olduğunu hep indirmek istiyordum ama bilgisayar kaldırmaz işte.
8800GT istiyormuş Minimum. Seninki Intel HD4000 miydi?Biliyorum olduğunu hep indirmek istiyordum ama bilgisayar kaldırmaz işte.
Hayır İntel GMA ama hangi versiyonuydu unuttum.8800GT istiyormuş Minimum. Seninki Intel HD4000 miydi?
İyi, denememekte haklıymışsınHayır İntel GMA ama hangi versiyonuydu unuttum.
Sims 1'i çalışmayı durdurduktan sonra oyun yüklemeyi bıraktım. Az kaldı inşallah bu sefer yenileceğim gibi.İyi, denememekte haklıymışsın
Küçükken mi? Ben hala oynuyorum.Stronghold HD alan olursa alırım bende @mrt-06 aşırı derecede zaman harcamışlığım var küçükken.
Anısı büyük, sünnet olduğum gün 🙂D) oynamaya başladım -baya oynayınca bağımlı oldum- En son bi 2 sene önce oynamışlığım var.Küçükken mi? Ben hala oynuyorum.
Vay be iyiymiş. Cidden bağımlılık yapıyor, oynarız online modu da var oradan oynarız gerçi hiç online denemedim belki eski oyun diye olmaz. (?)Anısı büyük, sünnet olduğum gün 🙂D) oynamaya başladım -baya oynayınca bağımlı oldum- En son bi 2 sene önce oynamışlığım var.
Hani bilgisayar alırsan, HD'si çıktı oyunun onu alır oynarız beraber.
HD'si çıktı steamde diyorum sana.Vay be iyiymiş. Cidden bağımlılık yapıyor, oynarız online modu da var oradan oynarız gerçi hiç online denemedim belki eski oyun diye olmaz. (?)
He tamam tamam anladım ben hangi konuda olduğumuzun farkında değildim. İyi yenilmeye hazır ol o zaman.HD'si çıktı steamde diyorum sana.
Adamlar oyunun grafiklerini yenileyip piyasaya sürdüler.
http://store.steampowered.com/app/40970/?l=turkish
3 kişiyi yanıma çeker seni eleriz sonra diğerlerini elerim, no problem.He tamam tamam anladım ben hangi konuda olduğumuzun farkında değildim. İyi yenilmeye hazır ol o zaman.
Hiç etik değil bu ama. O 3 kişinin sana edeceği küfürleri düşündün mü?3 kişiyi yanıma çeker seni eleriz sonra diğerlerini elerim, no problem.