Steam | Hediye ve İndirimli Oyun Başlığı 🎮

Ayrı bir konu açmak istemedim, kontrolü zor olur diye. :D

Blackfriday'de burada yoktum, ama çok uygun fiyata oyunlar aldım. Önümüzde yılbaşı indirimleri var muhtemelen acayip indirimler ve hediye oyunlar bizi bekliyor olacak.

Şuan g2a sitesinde acayip indirimler mevcut. İlk gördüklerimin fiyatlarını yazıyım gözünüzde bulunsun:

Fifa 33$(Origin oyunu çok istiyorsanız steame eklersiniz başlığa elleşmiyim)
Call of Duty Advance Warfare 29$(20 dolar olsa düşünmem alırım
AC Unity 34$ (Steamde 180liraya görmüştüm) @GreatOttoman
F1 2014 11$ ( Yılbaşı indiriminde biraz daha düşerse alırım)
Pes 15 25$
Nba 25$

GTA V Erken alım 50$ acayip acayip ucuz bir fiyata geldi ben 120 ise garanti alırım diye net bir dokunuş yapmış bulundum beklendilerimiz 160-180 hatta 200 civariydı.

@RüzgarGülü @BesaleT @GreatOttoman @38AhmetKK

Ayrı bir konu açmak istemedim, kontrolü zor olur diye. :D

Blackfriday'de burada yoktum, ama çok uygun fiyata oyunlar aldım. Önümüzde yılbaşı indirimleri var muhtemelen acayip indirimler ve hediye oyunlar bizi bekliyor olacak.

Şuan g2a sitesinde acayip indirimler mevcut. İlk gördüklerimin fiyatlarını yazıyım gözünüzde bulunsun:

Fifa 33$(Origin oyunu çok istiyorsanız steame eklersiniz başlığa elleşmiyim)
Call of Duty Advance Warfare 29$(20 dolar olsa düşünmem alırım
AC Unity 34$ (Steamde 180liraya görmüştüm) @GreatOttoman
F1 2014 11$ ( Yılbaşı indiriminde biraz daha düşerse alırım)
Pes 15 25$
Nba 25$

GTA V Erken alım 50$ acayip acayip ucuz bir fiyata geldi ben 120 ise garanti alırım diye net bir dokunuş yapmış bulundum beklendilerimiz 160-180 hatta 200 civariydı.

@RüzgarGülü @BesaleT @GreatOttoman @38AhmetKK
Fiyatlar baya iyiymiş özellikle Pes, Fifa Nba fiyatları, COD'da iyiymiş dediğin gibi düşerse biraz daha bende alabilirim. :)

valve belirli tarihlerde half life serisi, portal serisi , left 4 dead serisni çok ucuza satıyor sürekli takip edin :D
firmanın kendi oyunu oldugu için ucuza satıyor :X

valve belirli tarihlerde half life serisi, portal serisi , left 4 dead serisni çok ucuza satıyor sürekli takip edin :D
firmanın kendi oyunu oldugu için ucuza satıyor :X
Bundle şeklinde valve complete pack adı altında 30 liraya satılmıştı sanırım, dediğin oyunların serisi ve age of empires serisi +7,8 oyun daha vardı içinde yanlış hatırlamıyorsam.

Blackfriday'deydi işte. Kaçırmayın diyoruz böyle şeyleri, ben yoktum buralarda yazamadım. :D Almadım tabi, 3 tane istediğim oyunu çektim asıl vurgunu yılbaşında yapacağım. :D

Bundle şeklinde valve complete pack adı altında 30 liraya satılmıştı sanırım, dediğin oyunların serisi ve age of empires serisi +7,8 oyun daha vardı içinde yanlış hatırlamıyorsam.

Blackfriday'deydi işte. Kaçırmayın diyoruz böyle şeyleri, ben yoktum buralarda yazamadım. :D Almadım tabi, 3 tane istediğim oyunu çektim asıl vurgunu yılbaşında yapacağım. :D

Bir ara left 4 dead 1 dolardan satılıyor du hatta portal bedavaya satıldi :D

Ins istediğin oyunları alırsın , birde özel Günleri takip et :D

Dlh.net'de two worlds epic edition bedava keyleri library'e eklemiş, aynı şekilde Penguins Arena: Sedna's World'de ücretsiz hangi siteden almıştım onu hatırlamıyorum editlerim bulduğumda yada mesaj atarak uyarabilirsiniz.

Shadow of Mordor 45 TL olmuş.
Metro Redux Bundle, iki oyun birden 37,50 TL
The Witcher 2,6,25 TL
The Witcher 3 ön siparişte, 80TL (2. oyuna sahip olana +%5 indirimle 75 TL

Elimde killing flor %50 indirim kuponu var, isteyen olursa hediye edebilirim.

*Portal 2 %66'lıkta gözüküyor envarterde gerçi tarihi geçtimi anlamadım isteyen olursa onuda yollayabilirim, kullanmayacağımdan dolayı.

Olurda bulamazsanız beni;
http://steamcommunity.com/id/kaan955