Amin aga Aminyav ne kadar zor bir durum Allah kimseyi böyle çaresiz bırakmasın
Allah bizlere de böyle gerçekten seven eş nasip etsin gerçekten etkilendim
o mekan racinin diyolardı yalanmış demek
Amin aga Aminyav ne kadar zor bir durum Allah kimseyi böyle çaresiz bırakmasın
Mekanın merdivenleri benziyor, dış girişi de aynı gibi geldi bana.Amin aga Amin
Allah bizlere de böyle gerçekten seven eş nasip etsin gerçekten etkilendim
ne yapalım abi sahneye baksana leyloşum benimUulan hepiniz duygusala bagladiniz )))))))
Yazdıktan sonra hatırladım onuhemen indireyim bu müthiş müziği vadide çalan herşeyi indiririm
@XanTier pana film binasını da yazın boşalttırdı ama nişantaşındaki
ne yapalım abi sahneye baksana leyloşum benim
ne örek abi sen söyle 🙂Uulan hepiniz duygusala bagladiniz )))))))
aynen güldük ağladık aksiyonda yerindeydi o yüzden çok etkileyici bi bölüm oldu helal PANAGerçekten çok beğendiğim bir bölüm oldu
Son birkaç sezondur şu komedi dram trajedi ve aksiyon dengesi eski vadi bölümlerine göre ayarlanamiyordu ancak bu bölüm o açıdan şahane oldu her türlü dengeyi sağladılar bugün için en mutlu olduğum konu bu diyebilirim
Ustanın sık gösterilmesini sahalara çıkmasını hepimiz çok istiyoruz artık yavaş yavaş sahneleri arttı çok mutluyuz tabiki
Eski mekan geri geliyor ve bu Gerçekten çok heyecan verici o ofislerden çok sıkılmıştık
İnşallah ilerleyen bölümlerde de eski vadieki gibi şu komedi dram trajedi ve aksiyon dengesini iyi ayarlarsa çok büyük bir adım atılmış olur
Duygusal iyidir duygusal. İnsanı daha bi bağlıyorUulan hepiniz duygusala bagladiniz )))))))
aynen özellikle vadi gibi bir dizide duygusal sahneler insanı daha bi derinden etkilerDuygusal iyidir duygusal. İnsanı daha bi bağlıyor
O duygusalı yakaladın mı cidden müthiş oluyor. Son 2 yıldaki Leyla-Polat sahneleri cidden işkenceydi benim için izlemesi. Ama bu sezon o duygusal hava gerçekten harika.aynen özellikle vadi gibi bir dizide duygusal sahneler insanı daha bi derinden etkiler
aksiyon coşturur falan ama en derinden etkileyeni böyle duygusal sahnelerdir
bi mucize olmazsa bjk elenecek ve vadimiz rahatlayacak artık kusura bakmasın kimse burda vadiyi daha çok düşünürüm
Aynen. Çocuklaşmaya gerek yokArkadaslar bjk mesajlariniza dikkat edin derim .bjk li arkadaslara ayip oluyor.kendinize yapilmasini istemediginiz bir seyi baskalarina da yapmasaniz iyi olur .burada hepimiz arkadasiz )))