Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

necati bey bana anlat bakalım senin gözündeki vadiyi dese varya :)))) valla roman yazarım :)))) 2002'den başlar günümüze kadar eleştirileri yüzüne yüzüne vururum :))))) bak arkadaş onun yanı, beri hep yalakalarla doludur şimdi dost acı söyler kelamı öyle boş kelam deildir .tam yeri geldi mi herşeyi söylemekte fayda vardır.bende senelerin birikmişliği mevcut :)))) hepsini boşaltmasamda azar azar alıştıra alıştıra yaparım :))))) sonra bu işin sonunda güvenlik görevlileriyle muhattap olmak var :)))))))
Beni senarist grubuna alsınlar. Bunu da ilet bi zahmet abi :D

Uyar bence :D Bu arada Terörün 2.bölümünü Çanakkalenin yıldönümünde yayınlamışlardır herhalde :D

-Tapatalk-
hayır aga vadinin ikinci bölümü şehitler verdiğimiz bir dönemde yayınlandı bütün gelirleride tek kuruşuna dokunulmadan şehit ailelerine ve mehmetcik vakfına bağışlandı yayın boyuncada banka hesap numaraları falan verildi ciddi miktarlarda paralar toplandı

hayır aga vadinin ikinci bölümü şehitler verdiğimiz bir dönemde yayınlandı bütün gelirleride tek kuruşuna dokunulmadan şehit ailelerine ve mehmetcik vakfına bağışlandı yayın boyuncada banka hesap numaraları falan verildi ciddi miktarlarda paralar toplandı
Vallaha tam hatırlayamadım şimdi :D

-Tapatalk-

yav aga bir tane müzik gönderde onu seçeyim bana bir iyilik yap lütfen 🙂

at aga at bakalım bu iş beni yedi bitirdi
Göz (daha doğrusu kulak) gezdirdim şöyle bi müziklere, yok, hiçbiri uymuyor. Zamanında ben de arayıp uyduramamıştım bi türlü.

Forum İstatistikleri

Konular
176,591
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy