Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

ay yapım dizileri hep böyle zati kpacılar da sürekli senaryodan şikayetçi ama izliyiler her hafta:A
Eleştiri olabilir senaryoya normaldir ama beğenmiyorsan sıkılıyosan izleme yapcak bişey yok kpa ayrı o baştan beri bir istikrarı yok reytinglerde max total ve ab kaç aldı 10'u görmemiştir hiçbir kategoride sanıyorsam

Bak olabilir bu kız neden Tims dizilerinde oynamıyor Melekler Korusun Tims'indi zaten. :)
Onu bende anlamadim myyede hic gelmedi 139 bolumun bi bölümünde de olsa gelmeliydi inşallah koseme gelir tims çok çabuk saldi rojdayi :(
Onu gectim selinin dizisi tuttu ozgenin tuttu rojda hala sürünüyor :( [HASHTAG]#direnrojda[/HASHTAG] :T

Onu bende anlamadim myyede hic gelmedi 139 bolumun bi bölümünde de olsa gelmeliydi inşallah koseme gelir tims çok çabuk saldi rojdayi :(
Onu gectim selinin dizisi tuttu ozgenin tuttu rojda hala sürünüyor :( [HASHTAG]#direnrojda[/HASHTAG] :T
Aynen TRT dizilerinde kendini bitirdi. :( Bakalım inşallah artık daha doğru kararlar verir. :)

Aynen TRT dizilerinde kendini bitirdi. :( Bakalım inşallah artık daha doğru kararlar verir. :)
Pek sanmıyorum ya 4-5 Yila piyasadan silincekmis gibi bi havasi var gelecek nesil rojdayi goremiycek :T :T
Ah rojda ah .ss İnşallah senin dediğin gibi olur rojda tuttursun artık :love1:
Bide rojda bizi yanlış anlamış galiba biz tutan dizilere sonradan gelmek iyidir dedik tutmayan diziye değil :(

Mustafa Şenocak, Rusya pazarındaki krizin olumsuz olduğunu ancak Türk mallarına eğilimin devam ettiğini belirtti . Şenocak, şu şekilde devam etti: “İtalya’da önemli tanıtım hamlesi yaptık. Mesela bir katedrali giydirdik. Şu anda Rusya Başkenti Moskova ’da benzer bir çalışma yapmak istiyoruz. Ayrıca Deri Tanıtım Grubu’nun faaliyetleri var. Ruslar tanıtım yüzü olarak Meryem Uzerli’yi istiyor. Muhteşem Yüzyıl dizisi dolayısıyla orada çok fazla popüler çünkü” diye belirtti .

rusları tebrik ediyorum her daim en iyisini seçiyorlar @Çiğdem- çatla :) bu haber @sokak sanati @Bully @mrt-06 ve @yatutarsa yı da çatlatır:F

bu arada polonyada my haftaonu yayınlanmamasına rağmen tt de 3.sıradaymış şu an polonyaya mı taşınsam bir süre:XXX @destere @cookies @gizem ak @vadikızı @aserat54