ay yapım dizileri hep böyle zati kpacılar da sürekli senaryodan şikayetçi ama izliyiler her haftaKimmiş onlar izlemesinler beğenmiyolarsa
ay yapım dizileri hep böyle zati kpacılar da sürekli senaryodan şikayetçi ama izliyiler her haftaKimmiş onlar izlemesinler beğenmiyolarsa
Eleştiri olabilir senaryoya normaldir ama beğenmiyorsan sıkılıyosan izleme yapcak bişey yok kpa ayrı o baştan beri bir istikrarı yok reytinglerde max total ve ab kaç aldı 10'u görmemiştir hiçbir kategoride sanıyorsamay yapım dizileri hep böyle zati kpacılar da sürekli senaryodan şikayetçi ama izliyiler her hafta
ıyyy sen kendine al okadar istiyorsan cnmEkli dosyayı görüntüle 43852
@Çiğdem- sana oca buldum polonyadan bak my fanfinisiymiş yani hürreme bakan seni sevmez ama şansın dene @cookies @destere @Harunnn60 @gizem ak @gözlemci
Bak olabilir bu kız neden Tims dizilerinde oynamıyor Melekler Korusun Tims'indi zaten.Rojdayi koseme alsinlar cariye olarak ne dersin @xemrexxx
Onu bende anlamadim myyede hic gelmedi 139 bolumun bi bölümünde de olsa gelmeliydi inşallah koseme gelir tims çok çabuk saldi rojdayiBak olabilir bu kız neden Tims dizilerinde oynamıyor Melekler Korusun Tims'indi zaten.
Aynen TRT dizilerinde kendini bitirdi. Bakalım inşallah artık daha doğru kararlar verir.Onu bende anlamadim myyede hic gelmedi 139 bolumun bi bölümünde de olsa gelmeliydi inşallah koseme gelir tims çok çabuk saldi rojdayi
Onu gectim selinin dizisi tuttu ozgenin tuttu rojda hala sürünüyor [HASHTAG]#direnrojda[/HASHTAG]
Pek sanmıyorum ya 4-5 Yila piyasadan silincekmis gibi bi havasi var gelecek nesil rojdayi goremiycekAynen TRT dizilerinde kendini bitirdi. Bakalım inşallah artık daha doğru kararlar verir.
Rojdayi koseme alsinlar cariye olarak ne dersin @xemrexxx
atacanın hayalleriAynen TRT dizilerinde kendini bitirdi. Bakalım inşallah artık daha doğru kararlar verir.
Ne hayali lo senin Meryem daha kötü durumlara düşecek. ))atacanın hayalleri
çok beklersin en kötü macun yarışmalarında cüri olur meryemimNe hayali lo senin Meryem daha kötü durumlara düşecek. ))
O daha beter değil mi?çok beklersin en kötü macun yarışmalarında cüri olur meryemim
en azından ergenlerin gözdesi olur o da bişidirO daha beter değil mi?