Muhteşem Yüzyıl - Genel Yorum Konusu

1. Rıdvan Aksu ‏@ridvanaksu 5 sa.5 saat önce
    Belgrad'la ilgili birkaç şey yazayım. Öncelikle her 'bekar' erkeğin 3-7 gün aralığında uğraması gereken vizesiz, çok ucuz bir şehir.

2. Rıdvan Aksu ‏@ridvanaksu 5 sa.5 saat önce
    Türklere karşı önyargı değil aksine sempati var, özellikle kadınlarının. İstanbul'a ilgileri var ve ülkede Muhteşem Yüzyıl yayınlanıyor.

@destere görüyon mu sırbistana gidersen kızlara sülo anlatarak şettirebiliyormuşsun :) @Çiğdem- @cookies @yatutarsa @sokak sanati

Kösem Sultan sağlam bir cast ile karşımıza çıkarsa AB'de 12-13 alır.Totalde zirveyi oynamaz ama bilmiyorum belli de olmaz.

Aksine başarısına başarı katacaktır. :A Kösem'den pek umudum yok iyi başlayıp zamanla düşüşe geçecektir. :A
ay yapımın son 3 dizisi beş kardeş,kurt seyit ve @destere, kara para aşk hepsi tırt çıktı :A beroşun işi zor
kösemde olayy 2.sezon belli olici ünlü bir isim gelici kösem rolüne:X

dirliş ne ki lo totoşu 5 alıyor :X
Sen AB değil misin niye TOTAL'i baz aldın. :A
kösem gelince zirveyi alır :)
Ama Diriliş AB'de 10 reytinge yakın alıyor. :)
Kösem Sultan sağlam bir cast ile karşımıza çıkarsa AB'de 12-13 alır.Totalde zirveyi oynamaz ama bilmiyorum belli de olmaz.
Sağlam casttan kastın kimler? TNS artık oyuncuya bakmıyor ki. :)
Poyraz Karayel'i geçemez. :A
Bunu diyeceğini biliyordum. :F

:A

Sanırım sen de çok umutlu değilsin diziden. :)

dirilişin ab siş gerçek ab değil ki balon ab :A
tns nasıl oyuncuya bakmiyi ondan mi nurgülün dizisi karadayı ve macuna rağmen tuttu da tubişin dizisi boş alanda çöktü:A

kösem de 12 alır :))
Bende 14 alırım. :F Senin aklın AGB'de kalmış biz TNS'ye geçtik haberin yok. :))
:A

Sanırım sen de çok umutlu değilsin diziden. :)
Yok ben 2 sezondur bekliyorum Kösem'i. Umarım güzel dizi olur, sen izleyeceksin demi? :D MY'deki gibi yorumlaşırız. :Z

dirilişin ab siş gerçek ab değil ki balon ab :A
tns nasıl oyuncuya bakmiyi ondan mi nurgülün dizisi karadayı ve macuna rağmen tuttu da tubişin dizisi boş alanda çöktü:A
O nasıl bir şey ya balon reyting ne oluyor? 9, 10 reytinglik balon mu olur bende istiyorum o balondan. :A

Tabiiki öyle oyuncuların önemi yok artık TNS'de kesinlikle senaryo ve oyunculuk önemli bak sezonun tutan dizilerine birde tutmayanlara bak hep kadro olarak "iddialı" dediğimiz diziler tutmadı yalan mı? :)

Bende 14 alırım. :F Senin aklın AGB'de kalmış biz TNS geçtik haberin yok. :))

Yok ben 2 sezondur bekliyorum Kösem'i. Umarım güzel dizi olur, sen izleyeceksin demi? :D MY'deki gibi yorumlaşırız. :Z

O nasıl bir şey ya balon reyting ne oluyor? 9, 10 reytinglik balon mu olur bende istiyorum o balondan. :A

Tabiiki öyle oyuncuların önemi yok artık TNS'de kesinlikle senaryo ve oyunculuk önemli bak sezonun tutan dizilerine birde tutmayanlara bak hep kadro olarak "iddialı" dediğimiz diziler tutmadı yalan mı? :)
kadro ile oyunculuk farklı şey panpa :X bir sürü yeteneksiz sözde star var
balon bildiğin balon misal paramparça gelince 7 reytinge sabitlenen karadayı gibi :A 10 da 2 ye düşecek demiyorum diriliş 6 ya düşer ama kösemi iyi yaparlarsa

Bende 14 alırım. :F Senin aklın AGB'de kalmış biz TNS'ye geçtik haberin yok. :))

Bilemiyorum ya kadroya bağlı açıkçası. Ama ilk bölümüne şans verilir my hatrına. :X

kadro ile oyunculuk farklı şey panpa :X bir sürü yeteneksiz sözde star var
balon bildiğin balon misal paramparça gelince 7 reytinge sabitlenen karadayı gibi :A 10 da 2 ye düşecek demiyorum diriliş 6 ya düşer ama kösemi iyi yaparlarsa
Tamam tamam sende cevap/laf bitmiyor. :F
Bilemiyorum ya kadroya bağlı açıkçası. Ama ilk bölümüne şans verilir my hatrına. :X
Beren olmuş Kösem şimdi yorumun nedir? :A

Son düzenleme: