Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah'ım bu fulya şaka mı ya. :D kadın elenicek birisi varsa o ben değilim diyor. :F bunu söylerken utanır insan.

Turbo'yu tek bu konuda tasvip etmiyorum bak.:( Umarım Taner'i Sahra ayartırda Turabi ile uzaklaşır.:Z

Bir an önce gitsin yaa.:( Turbo'da koruyor zaten. Keşke uzaklaşsalar geçen sezon Sahra'da olduğu gibi.:Z
Sahra yapamaz öyle birşey. :D
Taner'de hiç gidici gibi durmuyor. :( Ya Hilmicem ya Turabi birinci olacak, hiçbiride söylemez Taneri. :F

Turbo'yu tek bu konuda tasvip etmiyorum bak.:( Umarım Taner'i Sahra ayartırda Turabi ile uzaklaşır.:Z

Bir an önce gitsin yaa.:( Turbo'da koruyor zaten. Keşke uzaklaşsalar geçen sezon Sahra'da olduğu gibi.:Z
Sanmam Taner öyle Shara gibi değilki adamın sesi soluğu çıkmıyor kavga etmez öyle kolay kolay

allah'ım bu fulya şaka mı ya. :D kadın elenicek birisi varsa o ben değilim diyor. :F bunu söylerken utanır insan.
Kim Fulyamı (b)

Sahra yapamaz öyle birşey. :D
Taner'de hiç gidici gibi durmuyor. :( Ya Hilmicem ya Turabi birinci olacak, hiçbiride söylemez Taneri. :F

Sahra bir ara buna yanaştı. Maşa falan dedi buna ve Turbo'lara karşı doldurdu alttan alttan. Bir kıvılcım ile belki ön plana çıkmak isteyip atarlanabilir.:Z
Aynen Turabi ile Hilmi başbaşa erdikten sonra sıkıntı yok.:Z

Sanmam Taner öyle Shara gibi değilki adamın sesi soluğu çıkmıyor kavga etmez öyle kolay kolay

Kim Fulyamı (b)

Uff Acun el atsın şu olaya yaa.:(

Sahra bir ara buna yanaştı. Maşa falan dedi buna ve Turbo'lara karşı doldurdu alttan alttan. Bir kıvılcım ile belki ön plana çıkmak isteyip atarlanabilir.:Z

Hiç adil olmuyor ama malesef. :(

Niye lo kalsın daha iyi birde oyun oynasa ne güzel olucak :A

İnşallah Serenay 1. Olur. Bir daha istiyorum o mutluluğu.:)

Ekli dosyayı görüntüle 43683

@Nisa sevin kız.:F @Maskeli Fedai @Bully @Billy Kane @eskici @Yiğitt @ABAY_06 @KaYıP sehir @Reytinger @xemrexxx @mrt-06 @takas @china_shangai @RevaN @-KADİR- @Cengo @GreatOttoman @ozgur2113

Pascal ve Ahmet Dursun'un Fulya'nın gerisinde.:A Bence ünlüler anlış karar verdi.:F Bu arada Fulya 2. oyunu ne ara kazandı.:F

Turbo yine ilk 3'de Maskeli.:Z Hasan'da toparladı.
sedoşuma tuzak kurmuşlar.ss

@xemrexxx senin Seda süper gidiyor :A
onun varlığı yeter:A

Basini kacirdim ya. :( Konsey sonrasi sohbetleri merak ediyordum.

Gerçekten yanlış ata oynuyorsunuz, yol yakınken geri dönün, bölünmeyin ünlüler, yoksa oyunlarda feci bir performans sergilersiniz.

En ara karıştırıcı kişi Fulya orda. Merve, Serenay ve Doğukan ne akla hizmet onun yanındalar anlamıyorum.

Hakanı dün tutuyordum ama yavaş-yavaş sempatim azalıyor ona da karşı, son yaptığı hareketlerden dolayı.

Fulya zayıf olduğu için yazıldı ama Ahmeti yazmak tam bir kulis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...