Survivor 'All Star' | Genel Yorum ve Sohbet Konusu (2015)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@sokak sanati ne alakası var kardeşim bak sana kaç kere söyledim beni başkalarıyla karıştırma ben hakanla ilgili bir şey söylemedim turabi çıksın hasanı yensin tebrik edeyim ama bu normal yani sen sanki imkansızı başarmış gibi abartıyorsun ben bunu söylüyorum sadece abartma yani :D

Anıl karşı tarafın en başarılı yarışmacısı ve öküz gibi olmuş afedersin. Bence Anıl'ı hafife alıyorsunuz siz.:):)

Neyse akşam kim kazanıyor özelden yazarsan seviniriz.:A

Ne yazıyorum onu anlamadım (b):A

Derse gireceğim o nedenle 'ok'.:ss

Anıl karşı tarafın en başarılı yarışmacısı ve öküz gibi olmuş afedersin. Bence Anıl'ı hafife alıyorsunuz siz.:):)

Neyse akşam kim kazanıyor özelden yazarsan seviniriz.:A

Derse gireceğim o nedenle 'ok'.:ss
Neyse hadi kaç bakalım her zaman yaptığın gibi hırbocu seni :A

Kendinden geçiyor aga zor oyun kazanıyor ya gönüllüler kazanıncada ne yapcağını şaşıyor :F

Aha şimdi kaçıyodun :A
@ABAY_06 aga çok abartıyor ama ya :D

Gidin az ötede yaşayın. Ben dün akşam gönüllülerin 8-1 gömmesini kutluyorum.:A

Kendinden geçiyor aga zor oyun kazanıyor ya gönüllüler kazanıncada ne yapcağını şaşıyor :F

Aha şimdi kaçıyodun :A

Dersede mi girmeyelim.:F

@sokak sanati vücut yapmakla güçlü olunmaz canım turabi diyor ya köyde eşek taşıdım diye adam her türlü zorluğa alışkın ve o yüzden güçlü ve dayanıklı ama anıl öyle mi anılın ailesini tanıyorum ben çocuk el bebek gül bebek büyümüş ne kadar güçlü olacak :D tamam cicim sen iste yeter yazarım kimin kazandığını tabi öğrenince :D

@sokak sanati vücut yapmakla güçlü olunmaz canım turabi diyor ya köyde eşek taşıdım diye adam her türlü zorluğa alışkın ve o yüzden güçlü ve dayanıklı ama anıl öyle mi anılın ailesini tanıyorum ben çocuk el bebek gül bebek büyümüş ne kadar güçlü olacak :D tamam cicim sen iste yeter yazarım kimin kazandığını tabi öğrenince :D

dünkü oyundan hiç zevk almadım. :( gönüllülerin kazanacağı bariz belliydi. fragmanıda izlemedim daha, akşamki oyun nasıl acaba. ders bitse izlicem. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...