Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ULAN BENİM ZAMANIMDA BANKO HERKES FENERLİYDİ ŞİMDİ TAM TERSİ OLDU:)))))

TAKAS POLAT ŞAŞMAZ MASKELİ APPULEOO LEGOLAS WESTXCOST XANTİER VADİKIZI HEPSİ GS Lİ SEN BEN FB Lİ 34RCP ÇİĞDEM BJK Lİ MASTER.1000 HANGİ TAKIMLI BİLMİYORUM SÜRGÜNÜM BJK LI BEN BAŞKA FB Lİ BİLMİYORUM SENİN BİLDİĞİN VARSA SÖYLE @-KADİR- BATUHANKARALAR FENERLİ
o konuda şansızlık varmış cidden o kadar isimden sadece batuhankaralar ın fb li olması garip bazen böyle olabiliyor 🙂

@Polat Şaşmaz en çok kimin taraftarı var onu bilmem ama reyting diyorsan bir numara fb dir; gazete , dergi, tv programları- reytingleri; digiturk dekoderi vs. bakarsan fb demek reyting demektir

@Polat Şaşmaz en çok kimin taraftarı var onu bilmem ama reyting diyorsan bir numara fb dir; gazete , dergi, tv programları- reytingleri; digiturk dekoderi vs. bakarsan fb demek reyting demektir
O kadar net konuşma aga. En fazla reyting Galatasaray da @takas kanıtları çıkarsana aga :D

-Tapatalk-

Bir bakın bakalım Gs maçları mı daha çok izleniyor fb maçları mı.Tabiki de Gs maçları. :A Fenerin reytingi yok
ULAN NE ÇARPIK ADAMLARSINIZ HEM REYTİNG SİSTEMİN ÇARPIKLIĞINDAN DEM VURUYORSUNUZ HEMDE REYTİNGLERİ SAVUNUYORSUNUZ :))))) FENERBAHÇE KURTLAR VADİSİ GİBİ :)))))) BU SİSTEME BAŞ KALDIRIYOR:)))))

agalar tamam konuyu fazla dağıtmayalım fb gs maç konusunda devam ederiz

kurtlar vadisi bu haftada ara vermezse rekoru geliştirecek üst üste 9 hafat oluyor galiba vadi için büyük olay 🙂

TAMAM FUTBOL YOK BU KONUDA YÖNETİCİLER KIZIYOR :)))))))))
abicim bu arada ahmet yenilmezin neden stv dizisidnen ayrıldığı belli oldu bence ekmek teknesi çekilicekmiş eski kadrıdan hasan kaçanla anlaşmışlar ahmet yenilmezde büyük ihtimal ekmek teknesinde rol almaya devam edicek 3 diziyi aynı anda idare edemiceği için stv dizisinden ayrıldı sanırım
sadece vadiye odaklana iyi olurdu ama ekmek teknesine baya bir odaklanması gerekicek gibi görünüyor vdideki rolunu olumsuz etkilemez umarım 🙂🙂🙂

Forum İstatistikleri

Konular
176,571
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy