- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
o konuda şansızlık varmış cidden o kadar isimden sadece batuhankaralar ın fb li olması garip bazen böyle olabiliyor 🙂TAKAS POLAT ŞAŞMAZ MASKELİ APPULEOO LEGOLAS WESTXCOST XANTİER VADİKIZI HEPSİ GS Lİ SEN BEN FB Lİ 34RCP ÇİĞDEM BJK Lİ MASTER.1000 HANGİ TAKIMLI BİLMİYORUM SÜRGÜNÜM BJK LI BEN BAŞKA FB Lİ BİLMİYORUM SENİN BİLDİĞİN VARSA SÖYLE @-KADİR- BATUHANKARALAR FENERLİ
BİZ BİZE YETERİZ KADİRİMo konuda şansızlık varmış cidden o kadar isimden sadece batuhankaralar ın fb li olması garip bazen böyle olabiliyor 🙂
O kadar net konuşma aga. En fazla reyting Galatasaray da @takas kanıtları çıkarsana aga@Polat Şaşmaz en çok kimin taraftarı var onu bilmem ama reyting diyorsan bir numara fb dir; gazete , dergi, tv programları- reytingleri; digiturk dekoderi vs. bakarsan fb demek reyting demektir
FENERBAHÇENİN ÇÖPÜ BİLE SATAR BU PİYASADA@Polat Şaşmaz en çok kimin taraftarı var onu bilmem ama reyting diyorsan bir numara fb dir; gazete , dergi, tv programları- reytingleri; digiturk dekoderi vs. bakarsan fb demek reyting demektir
ALIŞTIK ARTIKPardon Kadirmis ben abi sandım
-Tapatalk-
aga fb şamp. liginde oynasın o zaman kıyaslarsın fb nin reytingi hep fazladır
Maclar babında en yuksek reytingler hep Gs dedir aga. Bende yok kanıt ama takas da var. Su anda en yuksek reyting Galatasaraya aitaga fb şamp. liginde oynasın o zaman kıyaslarsın fb nin reytingi hep fazladır
Yorum konusu açın sizde biz ne yapalım konusu olsa tartiscaz burada ne işimiz varBeyler KVP konusunda futbolun yeri olmasın lütfen.![]()
ULAN NE ÇARPIK ADAMLARSINIZ HEM REYTİNG SİSTEMİN ÇARPIKLIĞINDAN DEM VURUYORSUNUZ HEMDE REYTİNGLERİ SAVUNUYORSUNUZBir bakın bakalım Gs maçları mı daha çok izleniyor fb maçları mı.Tabiki de Gs maçları.Fenerin reytingi yok
abicim bu arada ahmet yenilmezin neden stv dizisidnen ayrıldığı belli oldu bence ekmek teknesi çekilicekmiş eski kadrıdan hasan kaçanla anlaşmışlar ahmet yenilmezde büyük ihtimal ekmek teknesinde rol almaya devam edicek 3 diziyi aynı anda idare edemiceği için stv dizisinden ayrıldı sanırımTAMAM FUTBOL YOK BU KONUDA YÖNETİCİLER KIZIYOR))))))))
Abi Ahmet Yenilmez artık ülkücü değilim diye bir açıklama yapmışTAMAM FUTBOL YOK BU KONUDA YÖNETİCİLER KIZIYOR))))))))