Vadi'yi sezon başında izledim uzun haftalardır izlemiyordum ama dün bir sahnesini izledim bayağı da beğendim Polat ve Kayhan Yıldızoğlu'nun konuştuğu kısım, genel olarak yorumlar da iyiydi ama belirgin bir yükseliş yaşamamış. Bu saatten sonra da 10 reytingi geçmesi beklenemez artık gelecek sezon geçebilir kış ayları geçti çünkü ama en azından 9 üstüne çıksa AB'de toparlasa daha iyi olur.
Dün Serçe Sarayı için yorumumu yapmıştım tutmaz dedim ki o kadar şişirmeye tanıtıma rağmen kötü başlamış. Kaliteli kaliteli deniyor diziye? Ben oratada klişeden başka bir şey göremedim neyse reytingler cevap vermiş.
Asla Vazgeçmem TOTAL'de iyi gitmiş ama AB'de düşüş yaşamış, AB'yi de toparlarsa kanalı için yeterli olacaktır.
Maral kötü başlamış, ki tahmin ediyordum normal kanallar da bile dizi zar zor tutarken TV8'de zirve beklentisi kimsenin olmasın belki tekrarlarla AB'de ilk 10'a girer TV8 için yeterli olur o da.
Ve birde tırnak açmak istiyorum Kayhan Yıldızoğlu 78 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performans takdire şayan, helal olsun ustaya.