5 Mart 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
katılıyorum, Kanal D ve Vadi'yi aynı kefeye koyamıyorum ben de bir türlü nedense.
eski vadinin final sezonu kanal d olduğundan dolayı vadiyi bu kanalda tekrar istemiyordum bir uğursuzluk getiricekleri belliydi bizlere
biz geçen yıl 13 normal reyting alıp 11 reytinge bir sürü hakaret ederken
bu yıl 10 reytingi bile 1 defa görmüşüz ve 8 reytingle idare ediyoruz
tarihimizde ilk defada totelde 7 ve 6 reytingleri bile gördük
bu kanal uğursuz geliyor bize 🙂🙂🙂

Yeni diziler eskilerini hiç etkilememiş gibi, İlginç..

Maral ilk 15 ilk içerisinde yer alarak Tv8 için idare eder oranlar almış.
Serçe Sarayı ; Ab ve ABC1 gruplarında idare eder.Fakat Totali de toparlaması lazım.
Asla Vazgeçmem de bu günde iyi , direnebiliyor.
Kocamın Ailesi dizisi yine aynı sıralamalada ..
Bedel hayal kırıklığı .. Yakında gelir final haberi.. Gerçi Atv'nin bu günde dizi tutturması zor. KVP 'yi kaptırmamalıydı.

eski vadinin final sezonu kanal d olduğundan dolayı vadiyi bu kanalda tekrar istemiyordum bir uğursuzluk getiricekleri belliydi bizlere
biz geçen yıl 13 normal reyting alıp 11 reytinge bir sürü hakaret ederken
bu yıl 10 reytingi bile 1 defa görmüşüz ve 8 reytingle idare ediyoruz
tarihimizde ilk defada totelde 7 ve 6 reytingleri bile gördük
bu kanal uğursuz geliyor bize 🙂🙂🙂
KVP izleyicisi Kanal D 'yi sevmiyor.. Kvp Atv' den hiç ayrılmamalıydı..

Vadi'nin kanalı Show Tv'dir.
gerisi yalan ne kalan d ne atv ne star ne bi başkası vadinin yuvası showdur ve artık geri dönmenin zamanı geldi seneye show tv ye geçelim uçalım tekrar

Yeni diziler eskilerini hiç etkilememiş gibi, İlginç..

Maral ilk 15 ilk içerisinde yer alarak Tv8 için idare eder oranlar almış.
Serçe Sarayı ; Ab ve ABC1 gruplarında idare eder.Fakat Totali de toparlaması lazım.
Asla Vazgeçmem de bu günde iyi , direnebiliyor.
Kocamın Ailesi dizisi yine aynı sıralamalada ..
Bedel hayal kırıklığı .. Yakında gelir final haberi.. Gerçi Atv'nin bu günde dizi tutturması zor. KVP 'yi kaptırmamalıydı.

KVP izleyicisi Kanal D 'yi sevmiyor.. Kvp Atv' den hiç ayrılmamalıydı..
harbiden atv ye acımaya başladım perşembe kaç tane dizi koydular hiçbiri tutmuyor :kiki:
vadiyi vadinin oyuncularıyla vurmaya çalıştılar abdülhey kara zaza dayı gibi ama dizi dip yaparak bitti :D
atv nin perşembe günü tutunması mümkün değil ne koyarsa koysun izlenmez

Vadi'yi sezon başında izledim uzun haftalardır izlemiyordum ama dün bir sahnesini izledim bayağı da beğendim Polat ve Kayhan Yıldızoğlu'nun konuştuğu kısım, genel olarak yorumlar da iyiydi ama belirgin bir yükseliş yaşamamış. Bu saatten sonra da 10 reytingi geçmesi beklenemez artık gelecek sezon geçebilir kış ayları geçti çünkü ama en azından 9 üstüne çıksa AB'de toparlasa daha iyi olur. :)

Dün Serçe Sarayı için yorumumu yapmıştım tutmaz dedim ki o kadar şişirmeye tanıtıma rağmen kötü başlamış. Kaliteli kaliteli deniyor diziye? Ben oratada klişeden başka bir şey göremedim neyse reytingler cevap vermiş. :)

Asla Vazgeçmem TOTAL'de iyi gitmiş ama AB'de düşüş yaşamış, AB'yi de toparlarsa kanalı için yeterli olacaktır. :)

Maral kötü başlamış, ki tahmin ediyordum normal kanallar da bile dizi zar zor tutarken TV8'de zirve beklentisi kimsenin olmasın belki tekrarlarla AB'de ilk 10'a girer TV8 için yeterli olur o da. :)

Ve birde tırnak açmak istiyorum Kayhan Yıldızoğlu 78 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performans takdire şayan, helal olsun ustaya. :)

Vadi'yi sezon başında izledim uzun haftalardır izlemiyordum ama dün bir sahnesini izledim bayağı da beğendim Polat ve Kayhan Yıldızoğlu'nun konuştuğu kısım, genel olarak yorumlar da iyiydi ama belirgin bir yükseliş yaşamamış. Bu saatten sonra da 10 reytingi geçmesi beklenemez artık gelecek sezon geçebilir kış ayları geçti çünkü ama en azından 9 üstüne çıksa AB'de toparlasa daha iyi olur. :)

Dün Serçe Sarayı için yorumumu yapmıştım tutmaz dedim ki o kadar şişirmeye tanıtıma rağmen kötü başlamış. Kaliteli kaliteli deniyor diziye? Ben oratada klişeden başka bir şey göremedim neyse reytingler cevap vermiş. :)

Asla Vazgeçmem TOTAL'de iyi gitmiş ama AB'de düşüş yaşamış, AB'yi de toparlarsa kanalı için yeterli olacaktır. :)

Maral kötü başlamış, ki tahmin ediyordum normal kanallar da bile dizi zar zor tutarken TV8'de zirve beklentisi kimsenin olmasın belki tekrarlarla AB'de ilk 10'a girer TV8 için yeterli olur o da. :)

Ve birde tırnak açmak istiyorum Kayhan Yıldızoğlu 78 yaşında olmasına rağmen gösterdiği performans takdire şayan, helal olsun ustaya. :)
amon için bakmıştın sanırım mayıs ayında garcia tekrar geliyormuş türkiyeye yani vadinin sezon finali yapmadan önceki son bölümlerinde yine amon sahneleri olucak seni tekrar bekliyoruz aramızda cnm 🙂🙂🙂

Vadi'nin kanalı Show Tv'dir.
gerisi yalan ne kalan d ne atv ne star ne bi başkası vadinin yuvası showdur ve artık geri dönmenin zamanı geldi seneye show tv ye geçelim uçalım tekrar

harbiden atv ye acımaya başladım perşembe kaç tane dizi koydular hiçbiri tutmuyor :kiki:
vadiyi vadinin oyuncularıyla vurmaya çalıştılar abdülhey kara zaza dayı gibi ama dizi dip yaparak bitti :D
atv nin perşembe günü tutunması mümkün değil ne koyarsa koysun izlenmez
Dizi erkek seyircilerin daha yoğun olduğu kanalda izlenebilir. Bu kanal da eskden Show Tv idi.
Şimdi ise Show Tv'nin yerini Karadayı, Kaçak ( şu an bitti ), ondan sonra Racon gibi dizilerle aldı. Show Tv 'yi kimse izlemiyor artık şu aralar yavaş yavaş toparlanıyor kanal ama Yine de KVp için Atv iyidir..

İyi iyi Asla Vazgeçmem' in oranları Show Tv'ye yeter :)
Bir de Tırnak mı açmak istiyorsun :A

Son düzenleme:
Dün Serçe Sarayı'na bir göz attım, açıkcası beklentim çok yüksekti ama maalesef beklediğim gibi olmadı. Kötü dizi değil ama iddialı da değil. Dün izledikten sonra A/B'de en az 5 falan alır diyordum, bu kadar düşük alacağını hiç düşünmemiştim. Önümüzdeki hafta da saat değişikliği yapacağı için dizinin ilerideki durumu ne olur bilemiyorum. Umarım toparlabilir.

Maral için yorumlar çok iyiydi, ben de bugün izleyeceğim. Beklediğime yakın başlamış, yükselebilir bence.

Vadi artık hep bu civarda reyting alıyor, maalesef bu sezon beklenen yükselişi yaşayamıyor.
Kocamın Ailesi yine çok iyi.
Asla Vazgeçmem Totalde iyi ama A/B'si çok kötü.

İşte Benim Stilim 2 gündür düşüşlerde, bunu nedeni kesinlikle reklamlardır. Bazen reklam aralarını iyica abartıyorlar.

kurtlar vadisi 8.8 rtg alarak iyi gitmiş
serçe sarayı 3 rating ile başlamış ama haftaya yükselebilir
maral güzel dizi 2.3 rtg almış ama haftaya yükseleceğini düşünüyorum

Serçe Sarayı dizisinden daha iyi bir başlangıç beklerdim. Bana göre düşük başlamış.

Maral bence kanalına göre iyu başlamış. Bol tekrar lazım bence.

sen kaliteden ne anlarsın totalin başkanı :))))
reytingl kalitenin belli olmadığını herkesler biliyi artıkın dizi kaliteliysee çok da izlenebiliyor az da :))

bu arada konu niy sabit dğil lo :)

Vadi ve Kocamın Ailesi zirvedeler tebrikler.

Serçe Sarayı beklediğimden kötü, Maral ise beklediğimden iyi oranlar almış.

Bedel iyi olduğu AB'de bile çok fena düşmüş. Tedirginim.

Serce serce kadar etkili olmus ve 3 almış :)
Maral reyting almaya çalışmış ama pek başarılı olmamis tutmasi iyi olur ama kanal yanlış....
Bedel bedelini ağır ödüyor yakinda kaldirilir @xemrexxx e katiliyorum @ozgur2113 koseme başvurusun figuran olmasada bi kac bölüm cariye olsun garanti is :A
Asla vazgecmemin izleyicileri diziden vazgeçmiyorlar ama abde 1 almis 😱
Kocamin ailesini ailesi pek satmamis ve düşmemiş :)
Kurtlar vadisi pusu bu kadar dizi içinde biraz düşmüş ama kanald mahvetti diziyi ...

sen kaliteden ne anlarsın totalin başkanı :))))
reytingl kalitenin belli olmadığını herkesler biliyi artıkın dizi kaliteliysee çok da izlenebiliyor az da :))

bu arada konu niy sabit dğil lo :)
Az biraz anladığımı düşünüyorum. :)) Sen demiyor muydun AB kaliteyi temsil eder diye böyle bir kadro kurup AB'de 3 reyting alıyorsa bir dizi, dizide sıkıntı var demektir. Demekki AB izleyicisi de benim gibi düşünmüş.

Dün de dediğim gibi kadro çok iyi oyuncular çok kaliteli ama senaryo boş, dizide olay yok. Yani kadroya yazık kısacası. :))

Az biraz anladığımı düşünüyorum. :)) Sen demiyor muydun AB kaliteyi temsil eder diye böyle bir kadro kurup AB'de 3 reyting alıyorsa bir dizi, dizide sıkıntı var demektir. Demekki AB izleyicisi de benim gibi düşünmüş.

Dün de dediğim gibi kadro çok iyi oyuncular çok kaliteli ama senaryo boş, dizide olay yok. Yani kadroya yazık kısacası. :))
bnm dediğim bakacaksan bana göre kaliteyi ab-total farkı belirliyi:A

Forum İstatistikleri

Konular
173,021
Üyeler
8,483
Son Üye
justking