Bucaspor

Hadi Mersin kardeş takımdır dedik yattık da Gaziantep Belediye ne lan?

Salla salla boşver :)

Bir şekilde bu takım Süper Lig'e çıkacak da,adam gibi zamanında bitirelim ligi.Adana'nın çıkmasını çok isterim ama play-off'tan :)

Karabük'ten iyilik falan istemiyoruz.Play-off'tan da çıkarız biz.Oradaki takımlara karşı bu sezon çok iyi sonuçlar aldık.Adana da kazansın biz de kazanalım en iyi ihtimal budur benim için.

play-off potasındakiler içerisindeki en iyi takım Adana bence.Direk ya da play-off'tan,Süper Lig'e mutlaka çıkacaklar bence.

umarım play offa kalmaz ve direk çıkar süper lige.çünkü play offta izmir takımlarına birşeyler oluyor hep saçmalıklar yapıyorlar.:(

bu sene ben Adana'ya garanti gözüyle bakmaktayım.Play-off'a kalırsak çıkamayız.

Öyle,biz bütün taraftarlar olarak tribünde yerimizi alacağız ve takımımızı 90+x'e kadar (x maçın bitim anıdır) destekleyeceğiz.Söz konusu destek elbette 90+x'ten sonra da devam edecek,ama bu desteği Süper Lig'de devam ettirmek istiyoruz.

ps: Karabük 78 puan toplamak istiyorsa Adana ile berabere kalmak zorunda.

Yapar yapar.Bu sene coşsunlar bakalım...Karabük değil başarılı olan,Yücel İldiz ve Emenike...bir de başkanı severim o kadar.

Bugün kayseri erciyes maçıyla birlikte tarih yazacak takım...ben adananın karabüğe kafa tutabileceğini düşünmüyorum...

Fenerbahçe gol gol gol şampiyonluk geliyor tezahüratından sonra Buca gol gol gol şampiyonluk geliyor tezahüratını dinlettirmiştir bu akşam taraftarları.
Bu arada Erciyes maçı 10 dakika doldu. 0-0